188
Я прогулявся в лісі. . .
На сьогоднішній день погода не ахті - дощовик від похмурих хмар, керованих північно-західним вітром, один раз летять з неба, глянців на листя. І наступний день, очевидно, не обіцяє нічого краще. Але ви не хочете, і вам потрібно обходити шість лісових квадратів: Я збираю ранкову прохолоду, відсутність мошок і відпочинку після роботи. Всі права, йти!
На території Іваново та Костромської районної ради немає доріг. Для найбільшої частини, це те, що я повинен зробити як лісовий інспектор.
18 зображень і декількох літер
Ось ми йдемо. Гей, Будинку! Відповідь на мене була виміряна іржа верхівок березових дерев і глухих «пом-пом» дощових дощів над високою травою.
Моя компанія Sonya завжди йде позаду, покриваючи задню. Її кредо на роботі: «Що робити?
Моя незамінна помічник компасів. Ліс любить жартувати – він спиняє десятки разів пропущених шляху. Як я втратив? й
Мій улюблений - Saiga. Це завжди весело з нею.
У цей час багато хороших речей. Сирі урчини. Я не збираю їх - чистий лінь, і жінка одягає, якщо я приніс багато: "Ви не люблю мене!"
Це грибок. Фокси! І чистити в житті, і маленькі неприємності - відварити трохи і повісити в каструлі! З картоплі! Голос! Ви помітите свою мову...
Відро начинка. Особливо візьміть невелику - і не заважайте (рукав, повісить на поясі) і не займає руки.
3548557
Але зупинитися! Ми хвилювались для чотирьох блоків, перевірили чекачі, раппер і як проводиться урок пожежі - в той час як все в бізнесі, замовлення. Хоча це було трохи пари...
А краса навколо!
Sonya лежить вниз і дивно супроводжує пару змій - міді. Дивитися, кусити!
Ось краю. За чотири години дев'ять кілометрів у загустках - норма!
Сліди невидимих тварин! Квадроцикли пішли. Де вони з?
Р
Ось віолончель від попелиці. Вони їсти, вони не дозволяють видалити «концепції» за ними!
Ну, я не «в глобарі», я буду брати і кинути в контейнер на лісовій ділянці – чай не в руках нести.
Незважаючи на те, що завжди є бажання ставити люки за босом. Зловив!
Що чекаємо на мене.
Ох, я зрізав св. Іоана, один останній раз. Прогулянка з ним і смородним листом після лазні - це!
Все правильно, пробачте Лесі! Приїжджайте, дивитесь!
Тут ми йдемо, розбиваємо пластину.
Джерело:
На території Іваново та Костромської районної ради немає доріг. Для найбільшої частини, це те, що я повинен зробити як лісовий інспектор.
18 зображень і декількох літер
Ось ми йдемо. Гей, Будинку! Відповідь на мене була виміряна іржа верхівок березових дерев і глухих «пом-пом» дощових дощів над високою травою.
Моя компанія Sonya завжди йде позаду, покриваючи задню. Її кредо на роботі: «Що робити?
Моя незамінна помічник компасів. Ліс любить жартувати – він спиняє десятки разів пропущених шляху. Як я втратив? й
Мій улюблений - Saiga. Це завжди весело з нею.
У цей час багато хороших речей. Сирі урчини. Я не збираю їх - чистий лінь, і жінка одягає, якщо я приніс багато: "Ви не люблю мене!"
Це грибок. Фокси! І чистити в житті, і маленькі неприємності - відварити трохи і повісити в каструлі! З картоплі! Голос! Ви помітите свою мову...
Відро начинка. Особливо візьміть невелику - і не заважайте (рукав, повісить на поясі) і не займає руки.
3548557
Але зупинитися! Ми хвилювались для чотирьох блоків, перевірили чекачі, раппер і як проводиться урок пожежі - в той час як все в бізнесі, замовлення. Хоча це було трохи пари...
А краса навколо!
Sonya лежить вниз і дивно супроводжує пару змій - міді. Дивитися, кусити!
Ось краю. За чотири години дев'ять кілометрів у загустках - норма!
Сліди невидимих тварин! Квадроцикли пішли. Де вони з?
Р
Ось віолончель від попелиці. Вони їсти, вони не дозволяють видалити «концепції» за ними!
Ну, я не «в глобарі», я буду брати і кинути в контейнер на лісовій ділянці – чай не в руках нести.
Незважаючи на те, що завжди є бажання ставити люки за босом. Зловив!
Що чекаємо на мене.
Ох, я зрізав св. Іоана, один останній раз. Прогулянка з ним і смородним листом після лазні - це!
Все правильно, пробачте Лесі! Приїжджайте, дивитесь!
Тут ми йдемо, розбиваємо пластину.
Джерело: