Як працює ремонтник Niva

Хочу розповісти вам історію будівництва Нива 21214.
Всі роботи, крім фарбування і антикорозійного лікування, виконаних само собою, на довгих зимових вечорах в холодному гаражі.
У вас буде багато фотографій, я розповість про закінчення. Ви можете перерватися, але ви не повинні!
Я мав чудовий автомобіль, Kia Sorento New, новий, і я поїхав його тільки на рік, і раптом я вирішив продати його, щоб інвестувати певну суму в мій невеликий бізнес. Довгий час я думав про те, що автомобіль витрачати залишилися 100,000 рублів, і вирішив ще, так як вона здавалася тільки на одну зиму (навіть, га-ха-ха) купити Нува, користь автомобіля я знаю, буде йти всюди, і розбити, так фіксувати, руки на місці подібно) .
Сорото:

86 зображень

р.

І тут купили, старі, іржі, з пробігом 150 тис. км, м'яко іржі сині.

2000 р. Нові гумові, передні сидіння з іноземного автомобіля, сигналізація, деякі радіо ... обмежене видання в цілому)

р.

Салон майже Алькантара

Прибув додому, поїхав в перший 100 км, а з серця присмакував рмелі, гасіння, збивання, вібрацію і запах бензину, поїхав в гараж для безростей діагноз, а потім почався:
1,1 км Заміна гальмівних дисків
2. Заміна ланцюга і взуття
3. У Налаштування клапана
4. У Заміна кришки
5. Умань Заміна струменевої пропорції
6. Жнівень Заміна вихлопних колекторів
7. Про нас Ремонт системи водовідведення.
8. У Регулювання фасадних підшипників.
Невелика кількість грошей (і дійсно невелика сума) була видобуто з широких штанів і було безпечно витрачено на запасні частини.

Після 3 p.m. Niva залишила гараж практично без ратифікації, збивання, не вібруючи і без зайвих сторонніх запахів і звуків. Я думав, що я збираюся. Але як (після багатьох років володіння новими і слабо використовуваними), кермовий колесо не виходить на низьку швидкість кабіни, зовні повністю рудоволосі, і багато інших голів) Він поїхав на Niva назад до гаража, купивши пляшки горілки, закуску, запросив другу, приймав інтернет з ним, щоб читати, а вранці 2-го дня і до кінця 4 пляшок горілки було призначено з Niva, щоб зробити машину для комфортного достатнього приводу по місту, і для "оцінки" без страху і репрохаю, але так, щоб не зазе*?: *?: .
А потім прийшов на розумову інформацію, багато, з профілю «Нівов» форуми, з інтернет-магазинів, теорії, практики (на вулиці Нівоводова на великих колесах запитати те, що і як. В результаті боротьби з цукерками, охочами, і мешканцями форумів, було прийнято рішення Нива, щоб зробити наступне:
1,1 км Повний демонтаж
2. Монтаж ГУР
3. У Придбання та передача на місце запасного генератора на 115A
4. У Заміна основних пар як редукторів з 4.3 в тому числі нових валів з хабами 24
5. Умань Монтаж СРУК
6. Жнівень Підтяжка світла
7. Про нас Нові джерела
8. У Нові амортизатори (газ і просто)
9. Навігація Підсилювачі армовані з лебідкою T-Max 8500 на передній бампер
10. далекоп
11. Колеса 235/75 R15 BF Goodrich A/T на дисках з 40-го відправлення
12. Ріжучі арки, установка розширювачів
13.00 р. Силові пороги
14. Ми очищаємо тіло іржі, ми патчуємо отвори, ми очищаємо, готуємо до фарбування.
15.00 р. Фарба чорний, камуфляжні плями зверху, білий і сірий, топ 3 шари лаку
16.00 р. Тіло мастисне
17.00 р. Усередині клею 100% поверхонь з шумоізоляцією
18 років Сидіння (фронту стояли іноземними) затягують штучною шкірою
19.00 р. Ми одягаємо тверду стелю з візором.
20. Підлоговий килимок
21. Зовні ми кладемо рідні фари виробництва Hella
22. Ми Шноркель.
23. Для того, щоб перевантажити рідну проводку перетягування в каюта кабечок 16 квадратів, вона закріпила музику, сигнал, радіо, всі запальники, вікна.
24. Поставте простий (Pioneer) стрічковий рекордер, в передніх дверцятах 16-ї акустики, під сидінням невеликий активний сабік.
25. Налаштуйте простий автоматичний сигнал.
Ух, це великий список.
Ось ми йдемо.
Всі придбані

Колеса на дисках

Сидіння затягують на штучну шкіру

Р

Тверда стеля

Увімкніть!

Радіоелектровари

Так давайте залишатися, автомобіль роздягається з усіх старих і гнавих і всіх інших речей:

фотографії на Старому Silentblock

499 р.

Тимчасовий склад

Ми рухаємося на табурі, і газета більш м'якше)

Руст, диво, куди прийшла? Після всього, десь у невеликих літерах, написаних про гарантію проти корозії)

Я метелик.

990 Р

Відкриваємо очі після видалення декоративних підкладок на арки!!! Не скаже, що знову!!!

Нарізання обличчя

Ну, власне, все інше.

Під час демонтажного процесу проводиться наступне:
1,1 км Установка GUR
2,2 км Помідор на місце запасів поруч з новим генератором GUR на 115A
3. У Новий радіатор + нова радіаторна піч
4. У Комплект для підйому
5. Умань Новий передній міст Редуктор з GP 4.3 під валами для 24 шт
6. Жнівень Основна пара задньої осі 4.3
7. Про нас Нові вали для 24 рейок + концентрати для цих валів + підшипників
8. SIM-накопичувачі на SRUS
9. Навігація Нові амма - газ кояба і просто, регулярні джерела

Автомобільний шуддер і почав різати і подрібнити.
Архіви

р.

і порізати

р.

і чисті

І зміни порогів з підсилювачами.

р.

І ми обробляємо шкіру і ми очищаємо, і ми обробляємо.

більше

більше

вирізати отвір в капюшоні під schnorkel

Ми тут фарбуємо.
Я не чекав Niva, щоб виглядати так в чорному кольорі. В цілому ... на чорному підставі наносяться перші темно-сірий плями, потім світло-сірий, а потім яскраво-білий, потім буде 3 шари лаку ... див. що відбувається ...

Поле носилося з базовою чорною фарбою, і тепер вони почали фарбувати шипи, митець сказав, що нова повітряна щітка привезена з Японії, дуже класна ... так вона виходить дуже нічого.

Кошик

р.

більше

р.

Автомобіль вже під лаком, тепер навісні деталі фарбуються ... ви вже можете побачити загальний тренд ...

Це зроблено! Я забрав її з фарби, я змінився в нову гумку. Тепер антикорозійне лікування, установка арки розширюється. Наступним кроком буде повна віброізоляція. Давайте подивимося, що відбувається.

Мені подобається, ні, ні, ні.

р.

Натюрморт

На мій запит митець звернув трохи гумору.

Таким чином закінчився живопис, антикорозійне лікування і шум і віброізоляція. Я поїхав його в гараж, запакував застібки і розірвав дрібні речі, пиво і почав збирати.
Архівні розширювачі

Правові двері готові.
(Фото не в хронологічному порядку)

простягається через двері

Дуже багато часу займає дрібні речі, всі вечірки натягують і пропалюють проводку для далекого, а також нарізають на підкладку тунелю 4 розетки на 12В і гудзики вікна. Але хороший, поганий його.)

Для естетики додайте гумку.

А потім розірвати і відразу бампер з набором лебідки, 2 п.м. зліва

Натюрморт

порназоркі

Це важко, але пиво допомагає.

лаціна

більше

р.

І більше скла, скільки вас, палехчи.

назад бампер

І вийшов радіоантена.

Сумка була залишена з антени, знімалась на ній...
Дивитися на дзеркала !!! Ви не тут!

в місці регулярної фіксації штекера на клей

Ну, у випадку, якщо хтось потребує, то тут ще один трубок.

Ліві двері прибули...

і дроту ...

Один вечір загинув на монтаж дверних ручок SNIV

337473

Спікери швидко подрібнили.

Двері можна зібрати!
Ярослав

Увійти

радіо

сантехніка

стеля

об'єм

54199237

віссори, антена, антена для сигналу, дріт для відеореєстраторів, накладки на стійках, кросівки

Натюрморт

Натюрморт

Перемістити розширювальний бак на ліву сторону

р.

Я складаю, складіть і додайте новий.
Для того, щоб вивантажити штатний електрик, я протягую 2 товсті (8-12 кв.) дроти від батареї, з'єднайте їх до запобіжної колодки, а звідти вже потужність:
1,1 км Магнітол
2. Сабвуфер
3. Радіо.
4. У Скляні підйомники
5. Умань Зареєструватися
6. Жнівень Додаткові розетки на 12В
7. Про нас Відеореєстратор і навігатор
Це те, що електрика сподобається.

більше

р.

розібраний блок електромагнітних лебідок, простягається все, змащений герметиком

р.

постіль

р.

Як я повинен бачити це?

Покажіть мені, люди з непідготовленим розумом – як це може бути зроблено в порядку?

Р

і

і

Р

добре, там.

На жаль, я не знімав решту процесу складання, як я не документував процес приводу2, просто покажіть, що сталося в кінці:
стеля

ковбойши

магазини

двері

пердят

пердят

загальність

Натюрморт

Натюрморт

Натюрморт

Джерело: