454
Дорогий Хушу, папупер ... !
Я не знаю, де почати. Я не дати a ебать ... Для життя.
До тих пір, поки вони не торкаються мене.
Але сьогодні я йду по Полтиннік - центральна вулиця Хоста (це район в Сочі).
Припустимо око захоплює незвичайне оголошення. Незвичайний, очевидно, тому що є багато літер.
Я гострий, я читаю.
Я отримую.
Є 4 фотографії.
Так багато так, що коли я отримав додому, я не занадто ледачий, щоб взяти трубу з нормальними фотографіями. Я пішов і взяв картину. Я знайшов ще кілька оголошень... Вся половина її вкрита...
Після цього я не був занадто мереживним, щоб встановити, захопивши мене – Microsoft Zyun, кинути фотографії на комп'ютер.
Кетч ...
Чужий бой, це так...
Як вони? Мама і брат Суші?
Тут у сусідньому вершині, оплачено, реклама «Порядки Краснодарської Території».
Я люблю своє місто, ні - Я люблю його, але якось це стало небезпечною тут... на рік... Тільки взимку, з якоїсь причини я помітив оголошення по місту про зникнення юних хлопців або чоловіків слов'янського зовнішнього вигляду ... переважно відвідувачів. Ну, вони п'яні.
Влітку дівчата зникли.
І не думайте, що мій пост є платним оголошенням для турецьких курортів. Не смішний.
П. С. Я розумію, що «інформат» знаходиться на сайті розваг.
Але я не знаю, де його покласти. Це випадок, коли в реальності ви хочете бачити. Ви ніколи не з'ясуєте, життя така річ.
Я.
Три.
Четвертий. Поруч. У наступному будинку. Це дивний, що той же чоловік шукає. Насправді, можливо, вона вже знайшла. Але ебать... Це мій мама оголошення... назавжди... Є речі, які один раз і для всіх... Що б?
Додано до [mergetime]1375802788[/mergetime]
Або можливо, Антон є регіональним координатором?
759684
Джерело:
До тих пір, поки вони не торкаються мене.
Але сьогодні я йду по Полтиннік - центральна вулиця Хоста (це район в Сочі).
Припустимо око захоплює незвичайне оголошення. Незвичайний, очевидно, тому що є багато літер.
Я гострий, я читаю.
Я отримую.
Є 4 фотографії.
Так багато так, що коли я отримав додому, я не занадто ледачий, щоб взяти трубу з нормальними фотографіями. Я пішов і взяв картину. Я знайшов ще кілька оголошень... Вся половина її вкрита...
Після цього я не був занадто мереживним, щоб встановити, захопивши мене – Microsoft Zyun, кинути фотографії на комп'ютер.
Кетч ...
Чужий бой, це так...
Як вони? Мама і брат Суші?
Тут у сусідньому вершині, оплачено, реклама «Порядки Краснодарської Території».
Я люблю своє місто, ні - Я люблю його, але якось це стало небезпечною тут... на рік... Тільки взимку, з якоїсь причини я помітив оголошення по місту про зникнення юних хлопців або чоловіків слов'янського зовнішнього вигляду ... переважно відвідувачів. Ну, вони п'яні.
Влітку дівчата зникли.
І не думайте, що мій пост є платним оголошенням для турецьких курортів. Не смішний.
П. С. Я розумію, що «інформат» знаходиться на сайті розваг.
Але я не знаю, де його покласти. Це випадок, коли в реальності ви хочете бачити. Ви ніколи не з'ясуєте, життя така річ.
Я.
Три.
Четвертий. Поруч. У наступному будинку. Це дивний, що той же чоловік шукає. Насправді, можливо, вона вже знайшла. Але ебать... Це мій мама оголошення... назавжди... Є речі, які один раз і для всіх... Що б?
Додано до [mergetime]1375802788[/mergetime]
Або можливо, Антон є регіональним координатором?
759684
Джерело: