Як привести LJ

Всі політики, розвідки та скандали.

Написання Noname373.livejournal.com/

1 серпня 2013, четвер

«Для мого білка день. Я дам курячі сердечка і яйця на сніданок. Зіграли карти і втратили 5 разів. Дад пішов на приватизацію гаража вранці. Дощ. Сендвічі для обіду я даю шину. На обіді мої батьки пішли на країну на машині, поїхали з ними до Барнаулського, допомагали навантажувати дошки і ганчірки на машині, щоб покрити стелю (для утеплення стелі або досить). Сісти на інтернеті, граючи шері, читання Ільїнських осей релігійного досвіду. Для вечері я їсти сир зі сметаною і малиновим варенням. Я розміщую фотографії себе в будинку:

22037834

Я на блоках.

Я на цегли.

р.

6 серпня 2013, вівторок

«Цього ранку я вівсяю вівсяну, сати в Інтернеті і пішов на ліжко. Я кинувся, мав обід з борщом, сати в інтернеті і відіграла вона. Для вечері я вівсяю вівсяну і їсти яйце. Я читаю Ільїн, Я читаю главу 15 «Про релігійне очищення». Таке свято. 5 серпня 2013, понеділок

Я отримую трохи смаженої риби вранці. Сьогодні це білковий день. Потім очищав квартиру: в вакуумі і промивають підлоги, промивають. Моя мати змусила мене мити підлоги на кухні і частково в коридорі, вона не схожа на якість прибирання і на балконі я не в вакуумі добре, підібрав сміття ганчіркою. Я дійсно божевільний. Але я не спав сьогодні. Сісти в Інтернеті, граючи шерос. Я пішов в магазин і купив дві пляшки води і молока. Для обіду я їсть вареної курки, на обідній сир з молоком. Тепер я прочитав Іліну – наступний розділ 15. Релігійне очищення. Ви читаєте Ілін? «Аксіоми релігійного досвіду»? Читати його. Сова радить. Такий день. 4 серпня 2013, неділя

Уранці я дам салат з тунця, крабових паличок і кальмарів з цибулею, сати в Інтернеті і пішов на ліжко. Мама пішла в Барнаул. Вдень я пішов, щоб отримати артезіанську воду, потім в Три мавпи для яєць, купили 6 десятків, потім для молока і кефіру в магазин. Я даю салат на обід. Сісти в Інтернеті, граючи шері, читання Ілін. Я занурю смажені баклажани на вечерю. Тепер мій мама ріже лісові горіхи і я їсть. Такий день. 3 серпня 2013, субота

Православна сова очолила мене до церкви, тому я отримав рано вранці і пішов до церкви. Подано ноти для здоров'я і відпочинку за 100 рублів і додано 100 рублів. В цілому я витратив 200 рублів на духовність. Весь сервіс стояв, після того, як він був прикріплений до Хреста. З якоїсь причини не було сермону, зізнання перед причастя було ще раз, я не знаю, коли. І пішов додому, щоб їсти суп. Я сидів в Інтернеті і пішов на ліжко. Тоді я сидів в Інтернеті, граючи sheros. На обід я їсти суп і їсти сендвічі з ковбасним сиром. Після обіду я придбала себе хустки і 2 морозива. Дивитися мій game. Я знову згорнувся. Покинув, обідав зі сендвічами. Мама називається, вона приїжджає додому з дачі на поїзді в ніч, оскільки Dad використовує його. Я буду дивитися Guess the Melody і хто хоче бути мільйонером. День. 30-31 липня 2013, вівторок-день

У вівторок вранці я пішов на країну поїздом, взяв підручник "Історія Давнього світу", читайте. На дачі я їсти яйця і кабачки, потім я зробив фотосесію для вас. Ось деякі фотографії:

Я біля басейну.

р.

Я в гамак.

Я на пальмових деревах.

p.s. Я думаю, що це достатньо.

р.

Джерело: