910
Ремонт в квартирі!
Я вирішив поділитися з вами фотографіями гладкого євроремонту квартири. Про те, що він не відремонтував балкон самостійно, я відразу ж зроблю бронювання, ремонт квартири, ймовірно, був пару років, (як я працюю на годиннику на засобі грошей відразу не було), тому всі можливі сили були залучені: Я бачив, як отець Карло, неприємний, перетягувати, друзі, друзі, подруги, батьки, родичі і т.д., а також фахівці, які працювали (Oh UZHO!) за гроші, добре я думаю, що ви будете захоплені)
Так, ми купили квартиру від молодої сім'ї з онуками, протягом 10-15 років власноруч квартири, нічого не зроблено з ним.
Ось ми йдемо. Як ми приїхали, відразу ремонтували кухню, на жаль, не фотографували ремонт, але тільки після монтажу кухні, тобто коли приміщення було практично готово, але це струм для кухні.
На підлогу + шпалери на стінах. Стеля являє собою гіпсокартонне будівництво і в середині стелі.
90 зображень
р.
Ну і ця картина показує частину стелі, і ми вже кладемо капюшон на.
Ось сама стеля, ми зробили її самі, тому, можливо, ви не любите це на всіх, це наша перша квартира.
Після ремонту, нам не вистачає грошей на звичайний стіл, і ми не змогли продовжити ремонт ще. Я не зупинився тут, нехай подивиться на роботу.
Вид з кухні: страшна вбудована шафа, туалетні двері (ліворуч) з будівлі будинку
Габаритний зображення
Перш за все, я збираю на перемички для передачі перемикача, це все просте, викручене, зросло, змащене і все.
Демонтаж шафи для пива з koreshame Ви все ще можете оцінити кваліфікацію ремонту.
Зняття Locker! Двері супер-вхідні (до нього також праска, другий), рожеві дверцята до залу, також сподобалося.
Перша ванна кімната в свою чергу: вийняти двері, сама ванна кімната, змінити всі сантехніки для нового (не дивно нічого). Отвір в стіні зліва - майбутній розетки, тому відрізок впав.
Спробуйте вихід капюшона і промивайте гребінь над майбутньою ванною кімнатою
Найважчіше, щоб зробити це видалення фарби! З ось! Собачка дуже щільно.
Рослинна квартира, стіни крихітно кроковані
р.
Нові кісточки. Ми плоскі з іншого боку.
Судені
Потім плитка, рушник і стельова тканина. Я не взяв його крок за кроком, я шкодую. Дріт з стіни призначений для освітлення в шафці над раковиною (попередньо)
Я покажу вам ванну кімнату, щоб ви не встигли повернутися назад. І так, зліва акрилова ванна все одно без екрану, мийки, шафки. Щоб зробити і зробити фотографії просто не вдалося, заспокоїти скляною раковиною, а з акриловою ванною кімнатою більше абзацу.
Ось як вона сталася після того, як на лічильникі було потрібно 10 ooh рублів, які ще раз не було.
Туалет. Він невеликий, тому ми вирішили поставити вбудований, він дійсно економить простір. Монтаж на стіну, нічого складного.
Ми пішли в ванну без дверей, і так, у нас є дві тварини.
Нижня стіна зовні, готуємо до монтажу дверей. На фото стрілки показали зміну
, Україна
Вони кладуть дверцята, розрізають рідко, але в той час, коли виграли гроші. Ми живемо так. Не дивно.
Унітаз виглядає так, як це після установки кухні.
Ми продовжуємо. Більше або менше в туалетній стіні, небагато, тому що кахельний клей вирівнюється пізніше. Зробіть суміш: вода + цемент + ПВА і нанесіть на стіну, для кращої адгезії кахельного клею. Фарба повинна бути якомога простіше.
Скрізь.
Це сухе. Збираємо каркас під гіпсокартонний корпус, закриваємо всі труби і т.д. Передня частина буде виконана знімною, для ремонту туалету (все відбувається)
Всі рівні.
713768 р.
Приклеюємо плитку, збираємо стелю, виходить щось схоже на це.
Або так.
Комфортна поличка над туалетом? Ні, це буде різним. На ній можна побачити знімну люку з ДСП з плиткою. Не без нього. Тоді я переконався.
Виготовлений на замовлення фіксатор.
Габаритний зображення
Моя дружина не схожа на вхідні двері прямо перед спальнею. Чи можна переоцінити це? Приходьте, я кажу.
Видаліть обидві передні двері, ставте одну безпечну двері. Потім беремо болгарку, пара діамантових кіл і побачила нові двері. Террібно брудні і пилоподібні роботи. З віконцем відкривається в кімнаті з вулиці, здавалося, що щось горло.
Готовий.
Р
Це його.
Ми переїжджаємо до квартири. Паралельно, ми робимо електропроводку в приміщеннях для установки багатосплітної системи кондиціонування, а в ванній кімнаті ми витягуємо хороший кабель для підключення стоку 5кВт водонагрівача, який приховує під санвузлом. Підставка прихована в красивій старій шафі.
Стробл нових торгових точок, їжі і місця під «боксом» теплого поверху, який буде в коридорі.
р.
Позони встановлюють багатоспліт
Готовий.
Це в залі, виходить майже два внутрішні блоки через стіну.
Приготуйте готову наповнювати стяжки в передпокої. Викласти світловідбиваючий матеріал, викласти теплою підлогою, закріпити і вирізати в рефлекторному матеріалі простір між дротами так, щоб стяжка зверху має з'єднання зі стяжками знизу, на фото ще не зроблено
Поставте на маяк.
Месім в спальні, мулі, щоб зробити
Ми не в домашньому ніч. Немає доступу до туалету або в будь-якому місці.
З розетки з дзвінком є схил на кухню, тому що рівень набагато нижче.
15
Ми кладемо старі двері з дивною цеглою, яка розуміє, що я думаю, приділимо увагу
Ось ми йдемо.
Відразу проводимо сигналізацію, щоб не повісили дроти навколо квартири!!! Виготовляємо спеціалісти, якщо все інше.
7070889
Оздоблення проводів і змащувати це все з обертою.
Поставте старі двері назад, тому що ще немає нових.
Ми кладемо плитку, змащуємо шви, і виходить таким чином, це те ж саме знос.
коридор
Вид на кухні
Ми кладемо другий вхідні двері - вимога недепартаментної безпеки, що здійснює захист квартири
Ущільнюємо двері в плівку і приступаємо до підготовки стін коридору для липки шпалер.
Викидаємо дроти, на стелі освітлювальні, контурні і основні
р.
Майже готовий.
Знову немає проміжного варіанту, але є це: двері стоять, шафа стоїть, стеля збирається, крім контурної підкладки.
4566534
Вхід до квартири. Немає проводів.
Полиці гіпсокартону, всі покриті шпалерами, але полки всередині запечені білими шпалерами без текстури і розпису.
Поруч з дверима і іншими речами на кухні прийшла скляний стіл і стільці.
Закритий вигляд з кухні
Закритий вид з залу
Зручний вхід до спальні
76553047р.
Походимо в тренажерний зал. Видаліть стяжки, де необхідно, адже рівень підлоги «поплаває». Під час демонтажу стяжки такий шматочок припав до сусідів і практично поразив їх натяжною стелю. Дива в сітку) Кароч зафіксував його так, потім заливають стяжки і не буде видно.
171189
Маяки, маяки, маяки
Ніч за межами, і я ще очистую шпалери, щоб не сидіти.
"Перший пішов" ©
Помста і затоплення в ті дні пішли на всіх) Так ніхто не прийшов, щоб побачити мене пізніше)
Поширюємо лінолеум на готову сторону і продовжуємо. Готову сторону дали висихати, фахівці не турбують, нічого не лопнуть.
Діон. З гофрованого поверху приклеюється для проводів з порогу до телевізора, koroch побачить все пізніше.
Починаємо зробити будівництво гіпсокартону, на стіні навпроти входу
Габаритний зображення
Це його.
Хлопці прийшли встановити натяжні стелі. перший день вони мають поточну заготовку каркасу, тому що стеля буде дворівневим.
3610Р. 4200Р.
Стеля йдуть, ми можемо зробити гіпсокартон. Друк, шпаклівка та ін.
26530918
Ми робимо полку для телевізора. Гофра вже покривається в стіну і змащується, її вихід знаходиться всередині цієї полиці.
Це щось схоже.
р.
Далі Один рівень стелі витягається
Другий рівень витягнув, кладемо люстру і зліва. Стеля чорна і біла.
Легка цибулина спалюється відразу)
Переглянути на відстані
Склеюємо шпалери, вони також два кольори, я покажу вам зараз.
Друга стіна ванілі
Склеїти дошки до стелі. Вставляємо шпалери для фарбування. Якщо ви подивитеся на стенд, ви можете побачити, що є всі дроти, Wi-Fi, телефон і т.д.
Підготовка до ламінату. Корк-лінійна плівка, все на технології.
Укладання підкладки
Прокладаємо ламінат.
Готовий.
р.
Тут йде полиця. 10мм скло, покрите чорною плівкою. Ви не бачите нічого всередині. Я підібрав склянку і заглушився в / не підібрав те, що ви хочете !!!
р.
Готові врегулювати.
Меблі
Ніч так.
Проксимус У зв'язку з переїздом в інше місто відсутні свіжі фото, адже після реконструкції залу та балкона квартири було продано в зв'язку з переміщенням в інше місто.
Спасибі, кожен, ми можемо затопити!
Джерело:
Так, ми купили квартиру від молодої сім'ї з онуками, протягом 10-15 років власноруч квартири, нічого не зроблено з ним.
Ось ми йдемо. Як ми приїхали, відразу ремонтували кухню, на жаль, не фотографували ремонт, але тільки після монтажу кухні, тобто коли приміщення було практично готово, але це струм для кухні.
На підлогу + шпалери на стінах. Стеля являє собою гіпсокартонне будівництво і в середині стелі.
90 зображень
р.
Ну і ця картина показує частину стелі, і ми вже кладемо капюшон на.
Ось сама стеля, ми зробили її самі, тому, можливо, ви не любите це на всіх, це наша перша квартира.
Після ремонту, нам не вистачає грошей на звичайний стіл, і ми не змогли продовжити ремонт ще. Я не зупинився тут, нехай подивиться на роботу.
Вид з кухні: страшна вбудована шафа, туалетні двері (ліворуч) з будівлі будинку
Габаритний зображення
Перш за все, я збираю на перемички для передачі перемикача, це все просте, викручене, зросло, змащене і все.
Демонтаж шафи для пива з koreshame Ви все ще можете оцінити кваліфікацію ремонту.
Зняття Locker! Двері супер-вхідні (до нього також праска, другий), рожеві дверцята до залу, також сподобалося.
Перша ванна кімната в свою чергу: вийняти двері, сама ванна кімната, змінити всі сантехніки для нового (не дивно нічого). Отвір в стіні зліва - майбутній розетки, тому відрізок впав.
Спробуйте вихід капюшона і промивайте гребінь над майбутньою ванною кімнатою
Найважчіше, щоб зробити це видалення фарби! З ось! Собачка дуже щільно.
Рослинна квартира, стіни крихітно кроковані
р.
Нові кісточки. Ми плоскі з іншого боку.
Судені
Потім плитка, рушник і стельова тканина. Я не взяв його крок за кроком, я шкодую. Дріт з стіни призначений для освітлення в шафці над раковиною (попередньо)
Я покажу вам ванну кімнату, щоб ви не встигли повернутися назад. І так, зліва акрилова ванна все одно без екрану, мийки, шафки. Щоб зробити і зробити фотографії просто не вдалося, заспокоїти скляною раковиною, а з акриловою ванною кімнатою більше абзацу.
Ось як вона сталася після того, як на лічильникі було потрібно 10 ooh рублів, які ще раз не було.
Туалет. Він невеликий, тому ми вирішили поставити вбудований, він дійсно економить простір. Монтаж на стіну, нічого складного.
Ми пішли в ванну без дверей, і так, у нас є дві тварини.
Нижня стіна зовні, готуємо до монтажу дверей. На фото стрілки показали зміну
, Україна
Вони кладуть дверцята, розрізають рідко, але в той час, коли виграли гроші. Ми живемо так. Не дивно.
Унітаз виглядає так, як це після установки кухні.
Ми продовжуємо. Більше або менше в туалетній стіні, небагато, тому що кахельний клей вирівнюється пізніше. Зробіть суміш: вода + цемент + ПВА і нанесіть на стіну, для кращої адгезії кахельного клею. Фарба повинна бути якомога простіше.
Скрізь.
Це сухе. Збираємо каркас під гіпсокартонний корпус, закриваємо всі труби і т.д. Передня частина буде виконана знімною, для ремонту туалету (все відбувається)
Всі рівні.
713768 р.
Приклеюємо плитку, збираємо стелю, виходить щось схоже на це.
Або так.
Комфортна поличка над туалетом? Ні, це буде різним. На ній можна побачити знімну люку з ДСП з плиткою. Не без нього. Тоді я переконався.
Виготовлений на замовлення фіксатор.
Габаритний зображення
Моя дружина не схожа на вхідні двері прямо перед спальнею. Чи можна переоцінити це? Приходьте, я кажу.
Видаліть обидві передні двері, ставте одну безпечну двері. Потім беремо болгарку, пара діамантових кіл і побачила нові двері. Террібно брудні і пилоподібні роботи. З віконцем відкривається в кімнаті з вулиці, здавалося, що щось горло.
Готовий.
Р
Це його.
Ми переїжджаємо до квартири. Паралельно, ми робимо електропроводку в приміщеннях для установки багатосплітної системи кондиціонування, а в ванній кімнаті ми витягуємо хороший кабель для підключення стоку 5кВт водонагрівача, який приховує під санвузлом. Підставка прихована в красивій старій шафі.
Стробл нових торгових точок, їжі і місця під «боксом» теплого поверху, який буде в коридорі.
р.
Позони встановлюють багатоспліт
Готовий.
Це в залі, виходить майже два внутрішні блоки через стіну.
Приготуйте готову наповнювати стяжки в передпокої. Викласти світловідбиваючий матеріал, викласти теплою підлогою, закріпити і вирізати в рефлекторному матеріалі простір між дротами так, щоб стяжка зверху має з'єднання зі стяжками знизу, на фото ще не зроблено
Поставте на маяк.
Месім в спальні, мулі, щоб зробити
Ми не в домашньому ніч. Немає доступу до туалету або в будь-якому місці.
З розетки з дзвінком є схил на кухню, тому що рівень набагато нижче.
15
Ми кладемо старі двері з дивною цеглою, яка розуміє, що я думаю, приділимо увагу
Ось ми йдемо.
Відразу проводимо сигналізацію, щоб не повісили дроти навколо квартири!!! Виготовляємо спеціалісти, якщо все інше.
7070889
Оздоблення проводів і змащувати це все з обертою.
Поставте старі двері назад, тому що ще немає нових.
Ми кладемо плитку, змащуємо шви, і виходить таким чином, це те ж саме знос.
коридор
Вид на кухні
Ми кладемо другий вхідні двері - вимога недепартаментної безпеки, що здійснює захист квартири
Ущільнюємо двері в плівку і приступаємо до підготовки стін коридору для липки шпалер.
Викидаємо дроти, на стелі освітлювальні, контурні і основні
р.
Майже готовий.
Знову немає проміжного варіанту, але є це: двері стоять, шафа стоїть, стеля збирається, крім контурної підкладки.
4566534
Вхід до квартири. Немає проводів.
Полиці гіпсокартону, всі покриті шпалерами, але полки всередині запечені білими шпалерами без текстури і розпису.
Поруч з дверима і іншими речами на кухні прийшла скляний стіл і стільці.
Закритий вигляд з кухні
Закритий вид з залу
Зручний вхід до спальні
76553047р.
Походимо в тренажерний зал. Видаліть стяжки, де необхідно, адже рівень підлоги «поплаває». Під час демонтажу стяжки такий шматочок припав до сусідів і практично поразив їх натяжною стелю. Дива в сітку) Кароч зафіксував його так, потім заливають стяжки і не буде видно.
171189
Маяки, маяки, маяки
Ніч за межами, і я ще очистую шпалери, щоб не сидіти.
"Перший пішов" ©
Помста і затоплення в ті дні пішли на всіх) Так ніхто не прийшов, щоб побачити мене пізніше)
Поширюємо лінолеум на готову сторону і продовжуємо. Готову сторону дали висихати, фахівці не турбують, нічого не лопнуть.
Діон. З гофрованого поверху приклеюється для проводів з порогу до телевізора, koroch побачить все пізніше.
Починаємо зробити будівництво гіпсокартону, на стіні навпроти входу
Габаритний зображення
Це його.
Хлопці прийшли встановити натяжні стелі. перший день вони мають поточну заготовку каркасу, тому що стеля буде дворівневим.
3610Р. 4200Р.
Стеля йдуть, ми можемо зробити гіпсокартон. Друк, шпаклівка та ін.
26530918
Ми робимо полку для телевізора. Гофра вже покривається в стіну і змащується, її вихід знаходиться всередині цієї полиці.
Це щось схоже.
р.
Далі Один рівень стелі витягається
Другий рівень витягнув, кладемо люстру і зліва. Стеля чорна і біла.
Легка цибулина спалюється відразу)
Переглянути на відстані
Склеюємо шпалери, вони також два кольори, я покажу вам зараз.
Друга стіна ванілі
Склеїти дошки до стелі. Вставляємо шпалери для фарбування. Якщо ви подивитеся на стенд, ви можете побачити, що є всі дроти, Wi-Fi, телефон і т.д.
Підготовка до ламінату. Корк-лінійна плівка, все на технології.
Укладання підкладки
Прокладаємо ламінат.
Готовий.
р.
Тут йде полиця. 10мм скло, покрите чорною плівкою. Ви не бачите нічого всередині. Я підібрав склянку і заглушився в / не підібрав те, що ви хочете !!!
р.
Готові врегулювати.
Меблі
Ніч так.
Проксимус У зв'язку з переїздом в інше місто відсутні свіжі фото, адже після реконструкції залу та балкона квартири було продано в зв'язку з переміщенням в інше місто.
Спасибі, кожен, ми можемо затопити!
Джерело: