Ремонт в квартирі!

Я вирішив поділитися з вами фотографіями гладкого євроремонту квартири. Про те, що він не відремонтував балкон самостійно, я відразу ж зроблю бронювання, ремонт квартири, ймовірно, був пару років, (як я працюю на годиннику на засобі грошей відразу не було), тому всі можливі сили були залучені: Я бачив, як отець Карло, неприємний, перетягувати, друзі, друзі, подруги, батьки, родичі і т.д., а також фахівці, які працювали (Oh UZHO!) за гроші, добре я думаю, що ви будете захоплені)
Так, ми купили квартиру від молодої сім'ї з онуками, протягом 10-15 років власноруч квартири, нічого не зроблено з ним.

Ось ми йдемо. Як ми приїхали, відразу ремонтували кухню, на жаль, не фотографували ремонт, але тільки після монтажу кухні, тобто коли приміщення було практично готово, але це струм для кухні.
На підлогу + шпалери на стінах. Стеля являє собою гіпсокартонне будівництво і в середині стелі.

90 зображень

Ремонт в квартирі! р.

Ну і ця картина показує частину стелі, і ми вже кладемо капюшон на.

Ремонт в квартирі!

Ось сама стеля, ми зробили її самі, тому, можливо, ви не любите це на всіх, це наша перша квартира.

Ремонт в квартирі!

Після ремонту, нам не вистачає грошей на звичайний стіл, і ми не змогли продовжити ремонт ще. Я не зупинився тут, нехай подивиться на роботу.

Ремонт в квартирі!

Вид з кухні: страшна вбудована шафа, туалетні двері (ліворуч) з будівлі будинку

Ремонт в квартирі! Габаритний зображення

Перш за все, я збираю на перемички для передачі перемикача, це все просте, викручене, зросло, змащене і все.

Ремонт в квартирі!

Демонтаж шафи для пива з koreshame Ви все ще можете оцінити кваліфікацію ремонту.

Ремонт в квартирі!

Зняття Locker! Двері супер-вхідні (до нього також праска, другий), рожеві дверцята до залу, також сподобалося.

Ремонт в квартирі!

Перша ванна кімната в свою чергу: вийняти двері, сама ванна кімната, змінити всі сантехніки для нового (не дивно нічого). Отвір в стіні зліва - майбутній розетки, тому відрізок впав.

Ремонт в квартирі!

Спробуйте вихід капюшона і промивайте гребінь над майбутньою ванною кімнатою

Ремонт в квартирі!

Найважчіше, щоб зробити це видалення фарби! З ось! Собачка дуже щільно.

Ремонт в квартирі!

Рослинна квартира, стіни крихітно кроковані

Ремонт в квартирі! р.

Нові кісточки. Ми плоскі з іншого боку.

Ремонт в квартирі!

Судені
Потім плитка, рушник і стельова тканина. Я не взяв його крок за кроком, я шкодую. Дріт з стіни призначений для освітлення в шафці над раковиною (попередньо)

Ремонт в квартирі!

Я покажу вам ванну кімнату, щоб ви не встигли повернутися назад. І так, зліва акрилова ванна все одно без екрану, мийки, шафки. Щоб зробити і зробити фотографії просто не вдалося, заспокоїти скляною раковиною, а з акриловою ванною кімнатою більше абзацу.

Ремонт в квартирі!

Ось як вона сталася після того, як на лічильникі було потрібно 10 ooh рублів, які ще раз не було.

Ремонт в квартирі!

Туалет. Він невеликий, тому ми вирішили поставити вбудований, він дійсно економить простір. Монтаж на стіну, нічого складного.

Ремонт в квартирі!

Ми пішли в ванну без дверей, і так, у нас є дві тварини.

Ремонт в квартирі!

Нижня стіна зовні, готуємо до монтажу дверей. На фото стрілки показали зміну

Ремонт в квартирі! , Україна

Вони кладуть дверцята, розрізають рідко, але в той час, коли виграли гроші. Ми живемо так. Не дивно.

Ремонт в квартирі!

Унітаз виглядає так, як це після установки кухні.

Ремонт в квартирі!

Ми продовжуємо. Більше або менше в туалетній стіні, небагато, тому що кахельний клей вирівнюється пізніше. Зробіть суміш: вода + цемент + ПВА і нанесіть на стіну, для кращої адгезії кахельного клею. Фарба повинна бути якомога простіше.

Ремонт в квартирі!

Скрізь.

Ремонт в квартирі!

Це сухе. Збираємо каркас під гіпсокартонний корпус, закриваємо всі труби і т.д. Передня частина буде виконана знімною, для ремонту туалету (все відбувається)

Ремонт в квартирі!

Всі рівні.

713768 р.

Приклеюємо плитку, збираємо стелю, виходить щось схоже на це.

Ремонт в квартирі!

Або так.

Ремонт в квартирі!

Комфортна поличка над туалетом? Ні, це буде різним. На ній можна побачити знімну люку з ДСП з плиткою. Не без нього. Тоді я переконався.

Ремонт в квартирі!

Виготовлений на замовлення фіксатор.

Моя дружина не схожа на вхідні двері прямо перед спальнею. Чи можна переоцінити це? Приходьте, я кажу.

Ремонт в квартирі!

Видаліть обидві передні двері, ставте одну безпечну двері. Потім беремо болгарку, пара діамантових кіл і побачила нові двері. Террібно брудні і пилоподібні роботи. З віконцем відкривається в кімнаті з вулиці, здавалося, що щось горло.

Ремонт в квартирі!

Готовий.

Ремонт в квартирі! Р

Це його.

Ремонт в квартирі!

Ми переїжджаємо до квартири. Паралельно, ми робимо електропроводку в приміщеннях для установки багатосплітної системи кондиціонування, а в ванній кімнаті ми витягуємо хороший кабель для підключення стоку 5кВт водонагрівача, який приховує під санвузлом. Підставка прихована в красивій старій шафі.

Ремонт в квартирі!

Стробл нових торгових точок, їжі і місця під «боксом» теплого поверху, який буде в коридорі.

Ремонт в квартирі! р.

Позони встановлюють багатоспліт

Ремонт в квартирі!

Готовий.

Ремонт в квартирі!

Це в залі, виходить майже два внутрішні блоки через стіну.

Ремонт в квартирі!

Приготуйте готову наповнювати стяжки в передпокої. Викласти світловідбиваючий матеріал, викласти теплою підлогою, закріпити і вирізати в рефлекторному матеріалі простір між дротами так, щоб стяжка зверху має з'єднання зі стяжками знизу, на фото ще не зроблено

Ремонт в квартирі!

Поставте на маяк.

Ремонт в квартирі!

Месім в спальні, мулі, щоб зробити

Ремонт в квартирі!

Ми не в домашньому ніч. Немає доступу до туалету або в будь-якому місці.

Ремонт в квартирі!

З розетки з дзвінком є схил на кухню, тому що рівень набагато нижче.

Ремонт в квартирі! 15

Ми кладемо старі двері з дивною цеглою, яка розуміє, що я думаю, приділимо увагу

Ремонт в квартирі!

Ось ми йдемо.

Ремонт в квартирі!

Відразу проводимо сигналізацію, щоб не повісили дроти навколо квартири!!! Виготовляємо спеціалісти, якщо все інше.

7070889

Оздоблення проводів і змащувати це все з обертою.

Ремонт в квартирі!

Поставте старі двері назад, тому що ще немає нових.

Ремонт в квартирі!

Ми кладемо плитку, змащуємо шви, і виходить таким чином, це те ж саме знос.

Ремонт в квартирі!

коридор

Ремонт в квартирі!

Вид на кухні

Ремонт в квартирі!

Ми кладемо другий вхідні двері - вимога недепартаментної безпеки, що здійснює захист квартири

Ремонт в квартирі!

Ущільнюємо двері в плівку і приступаємо до підготовки стін коридору для липки шпалер.

Ремонт в квартирі!

Викидаємо дроти, на стелі освітлювальні, контурні і основні

Ремонт в квартирі! р.

Майже готовий.

Ремонт в квартирі!

Знову немає проміжного варіанту, але є це: двері стоять, шафа стоїть, стеля збирається, крім контурної підкладки.

4566534

Вхід до квартири. Немає проводів.

Ремонт в квартирі!

Полиці гіпсокартону, всі покриті шпалерами, але полки всередині запечені білими шпалерами без текстури і розпису.

Ремонт в квартирі!

Поруч з дверима і іншими речами на кухні прийшла скляний стіл і стільці.

Ремонт в квартирі!

Закритий вигляд з кухні

Ремонт в квартирі!

Закритий вид з залу

Ремонт в квартирі!

Зручний вхід до спальні

76553047р.

Походимо в тренажерний зал. Видаліть стяжки, де необхідно, адже рівень підлоги «поплаває». Під час демонтажу стяжки такий шматочок припав до сусідів і практично поразив їх натяжною стелю. Дива в сітку) Кароч зафіксував його так, потім заливають стяжки і не буде видно.

171189

Маяки, маяки, маяки

Ремонт в квартирі!

Ніч за межами, і я ще очистую шпалери, щоб не сидіти.

Ремонт в квартирі!

"Перший пішов" ©

Ремонт в квартирі!

Помста і затоплення в ті дні пішли на всіх) Так ніхто не прийшов, щоб побачити мене пізніше)

Ремонт в квартирі!

Поширюємо лінолеум на готову сторону і продовжуємо. Готову сторону дали висихати, фахівці не турбують, нічого не лопнуть.

Ремонт в квартирі!

Діон. З гофрованого поверху приклеюється для проводів з порогу до телевізора, koroch побачить все пізніше.

Ремонт в квартирі!

Починаємо зробити будівництво гіпсокартону, на стіні навпроти входу

Це його.

Ремонт в квартирі!

Хлопці прийшли встановити натяжні стелі. перший день вони мають поточну заготовку каркасу, тому що стеля буде дворівневим.

3610Р. 4200Р.

Стеля йдуть, ми можемо зробити гіпсокартон. Друк, шпаклівка та ін.

26530918

Ми робимо полку для телевізора. Гофра вже покривається в стіну і змащується, її вихід знаходиться всередині цієї полиці.

Ремонт в квартирі!

Це щось схоже.

Ремонт в квартирі! р.

Далі Один рівень стелі витягається

Ремонт в квартирі!

Другий рівень витягнув, кладемо люстру і зліва. Стеля чорна і біла.

Ремонт в квартирі!

Легка цибулина спалюється відразу)
Переглянути на відстані

Ремонт в квартирі!

Склеюємо шпалери, вони також два кольори, я покажу вам зараз.

Ремонт в квартирі!

Друга стіна ванілі

Ремонт в квартирі!

Склеїти дошки до стелі. Вставляємо шпалери для фарбування. Якщо ви подивитеся на стенд, ви можете побачити, що є всі дроти, Wi-Fi, телефон і т.д.

Ремонт в квартирі!

Підготовка до ламінату. Корк-лінійна плівка, все на технології.

Ремонт в квартирі!

Укладання підкладки

Ремонт в квартирі!

Прокладаємо ламінат.

Ремонт в квартирі!

Готовий.

Ремонт в квартирі! р.

Тут йде полиця. 10мм скло, покрите чорною плівкою. Ви не бачите нічого всередині. Я підібрав склянку і заглушився в / не підібрав те, що ви хочете !!!

Ремонт в квартирі! р.

Готові врегулювати.

Ремонт в квартирі!

Меблі

Ремонт в квартирі!

Ніч так.
Проксимус У зв'язку з переїздом в інше місто відсутні свіжі фото, адже після реконструкції залу та балкона квартири було продано в зв'язку з переміщенням в інше місто.
Спасибі, кожен, ми можемо затопити!

Ремонт в квартирі!

Джерело: