Ділова поїздка в Дагестан.

Є багато постів в Япі про поїздки в різні місця, тому я нарешті вирішив зробити мій біт. Це мій перший пост, тому будь ласка, не категорично судді за застій і згубство.
Завдяки своїй професії (спеціаліст в промислово-декоративних поверхах), він повинен бути на бізнес-поїздах дуже часто. За 12 років своєї діяльності він подорожував по Росії з Смоленськ до Камчатки- з заходу на схід і Архангельськ до Махкала- з півночі до півдня, а колишніх радянських республік, а тепер країни ближнього зарубіжжя - Білорусь, Україна, Казахстан.

Я мав можливість їздити в Махкала, це був шанс, тому що після поїздки в Чечня я дійсно хотів би дістатися до Дагестана, але для моєї крові буде дорогою (хоча пізніше вона виявилася не так дорого, автобус з Махачкала до Москви є тільки 2500р і піти щодня на 5 штук), а потім ви подорожуєте і готель і подорожі все платно, все включено в одному слово) В короткий час ми мали клієнт, який вирішив зробити 3D поверх, і так як він не мав знань або досвіду, він назвав мене для редагування голови. Ми домовилися, коли я прибув. В аеропорту Абдул і Заур (до речі, великі чуваки, ми все ще дзвонимо, спілкуємось) поїхали в місто. На в’їздах до міста, посеред дороги ми познайомимося з натовпом кулеметів, 30 осіб! Зяючі, зйомки, Лезгинка. Як було пояснено весілля!!! Ну, ось насправді місто (фото не дуже, але бути чесною, немає нічого не зробити картину). Звичайне середнє місто, хрущов і більшість приватного сектора

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

Заур пішов на власний бізнес, і Абдул і я пішов, щоб побачити пам'ятки. Пісочна гора Сарі-Кума, в цілому, є таємницею природи, звідки вона з'явилася в середині скелястих гір, вчені ще не змогли пояснити.

Довгий час вони шукали шляхи її підходу, тут вона, до речі, це запас і ви не можете ввести або ввести там, але як вони кажуть, якщо ви не можете, але ви дійсно хочете ...

До речі, якщо вони не лежали, це там, де був знятий білий Сонце Десерта.

...

Починаємо роботу наступного дня. В цілому процес займає кілька днів, але у мене є тільки 2 фотографії - початок і обробка.

...

Коли робота була завершена, я попросив Заур їздити по Дагестану. Він просто мав піти до батьків, щоб поєднати приємні з корисними. Вони живуть десь 150-200 км від Махкала, в гірському селищі, щоб вони поїхали нормально.

...

...

Ділова поїздка в Дагестан. Габаритний зображення

Це дуже схоже на каньйони в Pindostan.

...

...

...

Ділова поїздка в Дагестан. Габаритний зображення

До речі, не всі гори так «збалансовані», є також такі, в них, за словами Заур, «залісся» (вага до дриблука ... є твердий ліс, добре, як ліс, досить високий кущ з поворотним столом, ви не побачите нічого...

...

...

Я не пам'ятаю ім'я.

3610Р. 4200Р.

...

...

...

Ми проходимо гідроелектричну електростанцію під будівництвом, масштабом будівництва є колосально! Висота - 400-450 м.

Це був як дитячий спортивний табір. Ми піднялися схилом почали знімати фотографії (багато зліва від мене нижче, ви можете побачити, є 99-й) два кулемети з «програшними» роги придумують, що щось натерти по-своєму з Зауром (чи пояснили це охоронець табору, місця глухі трохи «вагі», а тут діти і місце на пагорбі, а тут огляд / зйомки добре) і ліворуч...

Мене місце, різний кут

...

...

Ділова поїздка в Дагестан. р.

... ми приїжджаємо до с., на вершині найдавнішого мечеті ... Я не пам'ятаю точно, але що трахнув давньому мечі.

Є вона.

... До ключі

...

Ділова поїздка в Дагестан. р.

Джерело: