Висота 258.3 Долина смерті

Невеликий фотозвіт.
Я проживав у Мурманській області на тривалий час, але в знаках Долини смерті був тільки на пам'яті. Я хочу поділитися з вами.
На шляху додому я думав, щоб назад фотографії з деякими статтями, але я нічого не знайшов, тому я буду писати коментарі з пам'яті.
Я відмітив кінець фотозвіту з відео з реконструкцією битви на тих частинах для кращого розуміння того, що сталося.
Будь ласка, не порушайте.

Немає нічого непристойного на доріжці. Проживавши серед пагорбів протягом багатьох років, він був навіть несподіваним, щоб потрапити в реальне поле.

Початок приїзду до пам'ятника позначається стовпчиком з червоним зіркою. Такі позначки стоять на самому пам'ятнику, щоб не втратити свій шлях.

Причіп більш-менш прокладений, але все ж краще піти туди в похідне взуття.

маркер

Перші «Умови історії» - траншеї на складі радянських солдатів. Пам'ятайте, що вони виглядають як, порівняти їх з німецькою мовою.

Про нас

Деякі ознаки важко, очевидно, ті, хто малює себе не помітили.

Тут були поховані перші німці, знайдені пошуковиками (наприклад, хрест, не зірки тощо). Натільний хрестик «Розп'яття»

всюди починають з'являтися "ірон": іржі патронні коробки, роги, фрагменти. Багато фото, вирішили не ставити все в рядку

Я забув, щоб згадати, що ми збираємось
Перший спосіб - німецька зот.

Я ніколи не приділяв увагу до того, що він чітко видно, що звуження є «обличччим», проти витоків.

Він відразу ж застрягнув мене, що залізо ніколи не раз поросла.

висота близько 2 метрів, я боявся піднятися всередину, і шлях попереду ще не був закритий.

р.

Додано до [mergetime]1375987957[/mergetime]
З цього місця ми поглянемо назад, і ми чітко бачимо всю причину для таких важких кривавих боїв: німці мали все в руках, наші навіть не встигли приховати.
Від посилання:
HIGHT 258.3, розташований праворуч від траси Мурманськ-Печенга, на 79 км (кв. 9868). Німецький гірсько-рюфельний підрозділ 14.07.1941. У липні-серпні було невдало бурити батальйони 95-го та 205-го АК. Зведений тут могутній міцний «К-2». На ніч від 21.12.1941 р. висота була пробурена без артилерійської підготовки батальйонами 52-ї мотострілецької дивізії 14-ї армії Карельського фронту та 12-ї Морської бригади СФ. Незважаючи на великі втрати, висота була прийнята, але протягом 11 днів вона змінила руки. Відбійники Арктики загубили тут 1,156 осіб загинули, 2,235 поранених і відсутні. ворог 01.01.1942 знову захопив висоту і не залишав його до жовтня 1944 року, коли, бородавка, 09.10.1944 залишила висоту без бою. У 1980 р. на пошукових системах були загиблі радянські солдати. На масовому могилі будували пам'ятник - вежа з дзвіницею.

деякі розмітки над входом бункера
(Соррі, був емоційним, пропустив те, що ці написи означають)

З цього місця починається ціла система "копів". В лапках - бо вони не викопують, але висаджують в скелі і вистилають камінням. Як вони змогли зробити таку кладку без цементу і все на всіх - я не розумію...
(На цьому фото проходжу частково заблоковано)

Ми пішли по траншею, потім не стежимо за стандартним маршрутом.
У мене є багато, багато фотографії тут, але вони майже однакові) так що я прикріплюю один. траншеї простягається над пагорбом

тут більш-менш успішно вдалося виправити вигляд з німецького укріплення: все в долоні руки.
Коли пошукові системи почали працювати, навіть не копаючи в землі, тільки на поверхні схилу, зібрані залишки близько 2000 солдатів.

Ми збираємо траншею. Ми вже побачили пам'ятник.

Він вже закріплюється майже на висоті. Я спробував стріляти так, що було зрозуміло, що відкривається вид на німці.

Натюрморт

Майже біля пам'ятника побачили свіжі сліди «дигерів» (піт над праскою). Чисті любителі, які знають, що там немає. І вони залишили за сумочками, так як вони викопують все і розсіяли все.

413877 р.

Ось ми йдемо.

Здається, що знак не ламав себе.

фути

151080

доля

Я помітив тільки вдома, під час перегляду фото.

1156 помер

(Березня)

Пам'ятник будується на висоті, де вітер завжди ударить. Всередині було поміщено дзвіночок, який постійно через вітру було кільце на довгу відстань, нагадуючи про трагедії.
До the bell f ***ed ...

258 км

Наш гід сказав, що він покаже халат і кіно (!)

Я природно очікував побачити деякі зруби... але він приніс нам тут. Це вхід до лазні.

Увімкнено, що в скелі.

Я завжди боявся печер, але загиблого.

Р

Вони не брали світильники з ними, тому що ця поїздка була спонтанна на всіх.

Тут по дорозі був якийсь паровий номер, що слухає залишки дощок (фото на випадковому, в повній темряві)

доб.200

Підлога довго обертається, на підлозі я бачив шматки «зцілення», вона стала ще гіршою. З печер завжди проводиться два виходи, в темряві ми йдемо на другий.

Друга кімната, вихід праворуч

2-х кімнатний вхід / виїзд

Це резервуар для води біля виходу.

Ми будемо дивитися кінотеатр. Я на адреналіні, інтригований.

недалеко від лазні знову свіжі сліди занурень-дилеттів ... плювати, пучок праски ... і це ... криється прямо на поверхні ... турбота "дигер" навіть протирається піднятий запобіжник з якоїсь причини ... стала ще більш неоднозначним, це не те, що ці ідіоти тут ще кинуть ... робити ноги ...

Р

вхід до кінотеатру. Звісно, ми спостерігали і запитали, де ця інформація прийшла. Вимкнено документи, що підтримуються. У цій печері була кімната відпочинку і кімната для перегляду фільмів.

Увійти

Отвор на праву (де росте трава) - це просто стіна, що падає через. Зверху не зрозуміло. Цей номер є більш знищеним, ніж ванна кімната ... але принаймні яскравіше

Натяжні стелі нервово-рожеві

Номер (або зал, якщо ви розумієте, це вже темно)

другий
Дуже страшно тут, тому фотографії були швидко і невеликими.

другий
Це дивовижна, як іноді точно "розрізати" камені і скелі. Керівництво говорить німці працювали з простими джеммерами.

Додано до [mergetime]1375990858[/mergetime]
Отже, час був запущений, і ми кинулися додому, і це кінець звіту - як обіцяли, відео реконструкції знято тут.
Якщо я зацікавлений, я можу розмістити ще кілька фотографій з пам'яті.

Джерело: