627
Відео парктроніка в машині 2
16 фотографії Добрий день!
У мене був автомобіль Honda CIVIC аналогічний пристрій Roadrover C7013HC.
Що я можу сказати зараз?
розмітка
Як у нього є окрема історія. Покажіть, що пристрій не є регулярним.
Я вирішив прикріпити до нього квадроцикл з 4 відеокамерами на боках бампера, щоб полегшити паркування. Я бачив його в дорогий машині і хотів зробити це самостійно.
Головне - ціна кожного пристрою доступна. І можна підключити його своїми руками.
З часом планують зробити його також записаним на флеш-накопичувачі, коли ви перетворите запалювання автомобіля автоматично.
Для всіх це було придбано квадротор.
І 4 камери. Е301
Камери були імплантовані в бампері. 1 в кожному кутку.
з
Після чого торпедо стрічка сама була видалена.
Розбирання.
Привід CD викинути. Для оформлення кімнати. Я не користуюсь ним.
Розбирання квадроцикла
квадроцикл
У своєму місці CD вставляється дошка з площі.
Для всіх це пропило тіло. Виготовлялися отвори. Дуже добре.
Контакти
р.
Після чого в'їзди / виходи квадроцикла і потужності були пропалені. Все ізольовано від усадки. Фуд плюс береться з терміналу курця. Мінус від корпусу.
Тоді все було зібрано і викласти на місце. Все індивідуально для кожного автомобіля.
Включіть кнопку в меню AV / TV
Додано до [mergetime]1376040949[/mergetime]
Вона виглядає весело. Режими перемикання та налаштування від IR дистанційного керування. Для цього запустіть дистанційне керування на слот для CD / DVD - він працює.
Що потрібно робити, коли я підбираю пристрій запису для флеш-накопичувача?
1 - вихідний десь ІР для дистанційного керування, для перемикання з будь-якої точки.
2 – при вимкненні на малюнку з кнопкою AV, радіо або музикою вимкнено. Інконвенент. Вам необхідно зробити підключення самостійно. Я не знаю, як це краще. Другий варіант - видалення кнопки.
3 - зняти зайві дроти. Стрічка повернулася в спину.
4 – покласти пристрій для запису на флешку з усіх камер
Джерело:
У мене був автомобіль Honda CIVIC аналогічний пристрій Roadrover C7013HC.
Що я можу сказати зараз?
розмітка
Як у нього є окрема історія. Покажіть, що пристрій не є регулярним.
Я вирішив прикріпити до нього квадроцикл з 4 відеокамерами на боках бампера, щоб полегшити паркування. Я бачив його в дорогий машині і хотів зробити це самостійно.
Головне - ціна кожного пристрою доступна. І можна підключити його своїми руками.
З часом планують зробити його також записаним на флеш-накопичувачі, коли ви перетворите запалювання автомобіля автоматично.
Для всіх це було придбано квадротор.
І 4 камери. Е301
Камери були імплантовані в бампері. 1 в кожному кутку.
з
Після чого торпедо стрічка сама була видалена.
Розбирання.
Привід CD викинути. Для оформлення кімнати. Я не користуюсь ним.
Розбирання квадроцикла
квадроцикл
У своєму місці CD вставляється дошка з площі.
Для всіх це пропило тіло. Виготовлялися отвори. Дуже добре.
Контакти
р.
Після чого в'їзди / виходи квадроцикла і потужності були пропалені. Все ізольовано від усадки. Фуд плюс береться з терміналу курця. Мінус від корпусу.
Тоді все було зібрано і викласти на місце. Все індивідуально для кожного автомобіля.
Включіть кнопку в меню AV / TV
Додано до [mergetime]1376040949[/mergetime]
Вона виглядає весело. Режими перемикання та налаштування від IR дистанційного керування. Для цього запустіть дистанційне керування на слот для CD / DVD - він працює.
Що потрібно робити, коли я підбираю пристрій запису для флеш-накопичувача?
1 - вихідний десь ІР для дистанційного керування, для перемикання з будь-якої точки.
2 – при вимкненні на малюнку з кнопкою AV, радіо або музикою вимкнено. Інконвенент. Вам необхідно зробити підключення самостійно. Я не знаю, як це краще. Другий варіант - видалення кнопки.
3 - зняти зайві дроти. Стрічка повернулася в спину.
4 – покласти пристрій для запису на флешку з усіх камер
Джерело: