Територія морської експериментальної землі

На тему Storm Factory:

Як я сказав в попередню історію, все на тій же території Морського експериментального полігону є ще один цікавий, але не потрібно для об'єкта науки - інструментальний скеля, або як його ще називають скеля "Science".
Це невелика природна скеля в морі дуже близько до берега, який в 30-ті роки минулого століття перетворився в своєрідний камінь, який монтував дослідницькі інструменти для збереження Чорного моря і атмосферних явищ.
Уявіть, як можна працювати тут. Я думаю, що будь-який вчений був задоволений бізнес-турою на тему «Гедрофіза» в Катселі.
Уявіть – кожен ранок, щоб вийти через гарний парк від лабораторної будівлі до моря, щоб побачити народження дня над водною поверхнею і прийняти читання інструментів. Потім він взяв ванну і пішов на робоче місце для обробки даних.
Але це було в далеких радянських роках... Немає інструментів, ніяких досліджень, немає місту до скеля. Довгий час назад поголені бурами.
А територія морського експериментального полігону все частіше стає дезоляції.
25 фото через Сергій Анашкевич

2,2 км Десертний скелястий берег. Не відпустки, не дошкільні будинки, без олігархів з палацами. Нічого зайвого. Жива і робота ...
Про платформу, яка помітна на відстані, в нутрішньому шкаралупі я вже сказав кілька років тому.

3. У спуск до приладової породи.
Після того, як, звичайно, це акуратна сходи, яка призвело до двох закритих бетонних бункерів. У них було різне обладнання, а деякі вимірювання були зроблені тут. З бункерів був міст, який підключав скелю до берега.
Інструментальний камінь був фактично першим об'єктом, щоб розпочати дослідження фізики моря на цьому тестовому сайті. Важливість цього скеля полягає в тому, що фундамент нового наукового напрямку був закладений - фізика моря. На початку 30-х років минулого століття.
Спочатку співробітники складалися з трьох осіб: Директор-кореспондент Академії наук СРСР В.В. Шулейкін, гідрометеоролог-observer М.Г. Волобуєв і студент-практикант Ю.В. Язвицький.
На скелі встановлено термометри, щоб записати температуру води на різні глибини і повітря над водою. У скелі були встановлені степи для їх технічного обслуговування. У бетонних бункерах були рекордери, реєструють зміну температури води і повітря.
Це стало початком експериментальних досліджень природних явищ. Незабаром з Москви прибув сейсмолог Г.А. Гамбурцев і студент-практикум Л.Г. Лебедкіна

4. У З розпадом СРСР, фінансування багатьох наукових проектів і об'єктів почали відчувати перетурбації, підвищення температури і часто згорнути.
Українські підручники / Історія України / Історія України В результаті багато об'єктів по всій країні почали вмирати.
Сьогодні немає слідів інструментів і з'єднання скеля і берега сходів.

5. Умань Залишки сходових опор

6. Жнівень Підйомники до моря

7. Про нас Перегляд приладу Rock і Oceanographic Platform. Необов'язкові радянські іграшки.

8. У Поруч можна побачити інший мертвий об'єкт – залишки невеликого стаціонарного маяка.

9. Навігація Він є.

10. Лабораторний корпус на слоні над інструментом Rock

11. Тарілка ще стоїть.

9019738,990 Р

12. І навіть хтось...

13.00 р. Нержавіюча коробка, де розташовані диверси.

.

14. Обладнання на території морської експериментальної землі

15.00 р. Довгий покинутий, явно.

16.00 р. Смішні

17.00 р. Садова територія

, Україна

18 років На відстані можна побачити красиву будівлю, побудовану в неокласичному стилі.

19.00 р. Вчені працюють на програмах, які ще не були закриті.

20. Сходи в одному мальовничому парку

21. радянські бетонні іграшки. Як жарт.

22. Не князі, звичайно... Більше як ходьба жінка.

23. Не можна нічого сказати.

24. Дівчина з гарним виглядом. Я дивлюся, де вода прийшла до цього фонтану, коли він працював.

р.

25. Єдиний номер «живого» на території всієї заправки. Вчені працюють тут.

26. Попри те, що він падає на чужу забуту куртку. Куртка, яка є старою, як це будівля, парк, скеля, яка почала історію.
Це був мій дід – коричневий, з флакитами від часу рукавами і манжетами.
Він був забутий, як і всі інші тут.

Джерело: