Квартира Собианін 308м2 в центрі Москви

У відповідності до виборчого законодавства РФ, Московська міська виборча комісія опублікувала інформацію про доходи та майно кандидата на посаду мера Москви Сергія Собиніна, дружини та дочку за 2012 рік.

У цій інформації, квартира площею 308.1 кв.м в Москві, належить дочці держслужбовця Собианін, Ольга Сергіївна, народився в 1997 році, безпосередньо вражає.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. О.С. Собианіна – це житлові приміщення з серпня 2010 року.

Р

Варто відзначити, що це супер-літній будинок в самому серці Москви, буквально поруч з Білим Дім.
У тому ж будинку квартира площею 200.2 кв.м. m продано 103.8 млн рублів (3,4 млн. дол.), які з точки зору 17 тис. дол. за 1 кв.м.

Відповідно, квартира площею 308 кв.м, що належить меншій дочці держслужбовця Собианін, вартість 5.27 млн. дол., або 173 млн. рублів.

Вибори природно накладають особливу відповідальність за кандидатів, які повинні бути максимально прозорими щодо їх доходів і майна. І ми дуже сподіваємося, що Сергій Семенович Собианін зможе пояснити московським виборцям, як його суб’єктна донька може володіти величезною елітною квартирою в престижному районі Москви, кидати камінь від уряду, з ринковою вартістю не менше $5 млн.

Якщо він придбав квартиру, який дохід?

Вперше Сергій Собианін оголосив про свій дохід у 2000 році, будучи кандидатом на губернатор Тюменьської області. Його річний дохід за 1999 р. досягло 299 тис. рублів, з яких 273.9 тис. рублів були виплатами до Думи Ханти-Мансійського автономного Округу.

У 2003 році разом з колегами в Об’єднаній Росії він опублікував декларацію доходів, за якою заробив 1,6 млн рублів в 2002 році.

У 2008 році його дохід склав 3 472 200 рублів, дохід дружини – 21 800.

За 2009 - 3 219 776 і 18 586 рублів, відповідно.

У 2010 – 4760,000 і 19,300 рублів.

Ми не знаємо дохід Сергія Семеновича за 2003-2007 рр., а також його дружин – але навіть якщо припустимо, що їх загальний дохід не менше, ніж у 2008 році, максимальна сума навряд чи може бути більш ніж 27 млн рублів за 2010 рік. І це, якщо тільки прокрасити, не пити і не їсти.

Таким чином, вартість квартири, що належить держслужбовцю Собианіну, становить близько 6 разів більше, ніж його можливий дохід за останні 10 років.

За даними ЗМІ, цей елітний будинок належить до Офісу Президента РФ.

О, можливо, держслужбовець Собианін, який прийшов до Москви з Тюмень, був наділений офіційним житлом, яке потім приватизовано.
Далі слід пам'ятати, що існують певні стандарти для виділення живого простору до тих, хто потребує.
Я не думаю, що це більше 20 квадратних метрів для членів сім'ї. Собианін має велику сім'ю, якщо він був виділений і дозволив приватизувати квартиру площею 308 метрів.

Життєвий факт:

На першому поверсі розташована кімната площею 1661.1 кв.м., орендована ТОВ «Золоті століття», яка належить Ігору Юрію Чайці, сина Генеральної прокурора Юрія Чайки. Основне поле діяльності, згідно з реєстром юридичних осіб, є «Подання послуг перукарами та салонами краси». Якщо ви шукаєте трохи, ви можете знайти, що цей будинок є салоном краси «Імпресія».
Неймовірно, що ми ніколи не знаємо, чи дочка держслужбовця Ольга Собинана пішла в салон краси сина держслужбовця Ігоря Чайки.
Всі права.

Набагато цікавіше питання про те, як маленькі діти держслужбовців у власності такі квартири.

Я дуже шукаю відповіді від кандидата Собина до цього дуже полоненого питання. Я закликав всіх представників ЗМІ запитати це питання, і я впевнений, що Московіти будуть зацікавлені в слуханні відповіді.

Тим не менш, з попередніх питань держслужбовця Собианін залишався без уваги, я надаю запит на прокуратуру з проханням перевірити законність купівлі квартири або отримання його та подальшу приватизацію.

П'ять мільйонів доларів не жарт.
Дуже великий розмір.
English, Українська, Français...

Більше фотографій.

Джерело: