Пост-воєння безтурботності

У ніч або ніч ми сидимо зазвичай з другом без дрилі, на шляху назад ми вирішили взяти ще один напій в Волбі, на Покровці.
Як правило, щоб не шукати пригоди, я намагаюся замовити таксі по телефону. Але щось не вийшло.
Були два нормальні автомобілі на виході, горяни відразу пропонують піти, а друг і я розповіли про нормальну ціну. У будь-якому випадку, нехай, людина.
Водій негайно запропонував мені пиво. Так ввічливий, культурний, позитивний, ебать свою матір.
Я відмовився. Потім на газовій станції він купив два банки льодового чаю, відкривши їх з мене, взяв один за себе, інший для мене. І я прочитав статті про бомбардувальники-хлопеліни, але щось не працює в мозку. Напіймав цей моргул, потім почався покриття. Немає особливих відчуттів, просто раптом п'яний, тушки стають бавовняними. Водій повільно рухає. Я запитую вас поспішати, я поспішаю додому.
Уже в домашніх умовах, якось сплачується, вийшов з автомобіля, можна сказати, що прокидається до ліжка. Половлені або вертолітні вертольоти, або жовчі і пройшли.
Я похил за 16 годин, мій ас повний. Але всі значення знаходяться в місці. Ще 15 хвилин їзди будуть їздити, і залишаться без ноутбука, готівки, телефону, інших корисних речей, і здоров'я зменшиться.
Тепер я назвав друг - він має точно таку ж тему, тільки може трохи менше покрити.
Ніяких втрат, але дуже сором'язливі і стругані так неприємні ...

Приходьте! Не втрачайте свого погляду: не пішайте їздити на ніч.
Не споживати нічого від рук незнайомців.
Є ебать ворогів навколо! :

лаціна

Джерело: