Додайте в життя яскраві чорні кольори!

Після прокручування через гіпермаркет в пошуку шпалер, помітивши його дружиною наклейки на стіні. Прості, але стильні, а також дорогі.
І я думав, гірше, ніж я, слово розтирається 2-3 рази в моєму житті чув, тому можна спробувати.

З'явився багато різних ідей, які кладуть. Я спробував на фото у фотошопі, але потім я не можу знайти картину, що підходить, то я просто не хотів щось. Ми оселилися на нутріці.

Я знайшов фотографії на сітці, переважно на оплачених сайтах. Але ми прості люди, росіяни, платити за фотографії не використовуються, тому приймали звичну картину (растр) в низькій якості, простежують в ілюстраторі, потім регулювали трохи в корелі.
Я прокинув весь будинок в більш компактний макет, він вийшов так, як це.

Виявилося, що пошук чорнилом не так легко.
Знайдена деяка плівка, як і акаль, але є більше квітів, ніж веселка.

Пройшов, зріз, взяв, клей Все через пробну і похибку, помилки і випробування.
Нечутливий фотозвіт, шкода, комрад "від горщика 2 поради"

Зразок (при порожньому полі) потрібно зробити самостійно, спочатку спробували вирізати елементи з усього полотна, не зручно, тому що краю погано видно.

Потім я з'ясував, що ви можете спочатку відірвати «вибір», потім відрізати необхідні елементи.

Натюрморт

1 990 Р

Тим не менш, потрібно робити акуратно, можна легко чистити плівку на бажаному елементі, і відірвати її від субстрату.

Натюрморт

І знову, без досвіду, я дав... Потім я зрозумів, що перенести стікер на потрібну поверхню, все ще потрібно купувати монтажну плівку.
Правда, великі елементи все ще дрібні, але для будь-якої риби необхідно взяти не менше 1 метрів.
Тут приклеюємо без будь-яких редагуючих фільмів, відразу на стіні.

Це те, що це.

Патіентні та робочі товари

З технічних причин дитина була відправлена до сну.
Тому фотосесія йде до фіналу.
І на стіні не існує ніякої точки, що показує, як скріпився кожен стікер.
Звичайно, коли всі приклеюються трохи від запланованого макета, але головне - подивитися.
Звичайно, це може бути непристойним, але все ще не погано.

В іншому номері, білий не прокочується. Ми беремо ті ж самі, тільки чорні.

Ну і на місці в верстку ще було місце, пропилене в кішки міста.
Над ліжком.

Джерело: