Про соціонормальну 70 кВт•год e/energy

Останнім часом російські громадяни та всю російську блоґосферу стали дуже збуджені.

Як ви знаєте, з нового року в Росії буде встановлена соціальна норма споживання електроенергії в кількості 70 кВт-год на місяць.

Нормальні люди відразу почали сильно розрахувати, що може бути досить (або не достатньо) такої крихітної кількості електроенергії, і чи потрібно запастися на промені і вимкнути кондиціонер в спеку і холодильник взимку. Отримані поради про те, як правильно визначити потужність комп'ютера, мікрохвильовки, холодильника.

На жаль, я також багато оог ... збуджусь від уряду.

Так я ходжу на www.garant.ru/hotlaw/federal/486742/, походи в улюбленому браузері, щоб знайти номер 70. І Я! Точка 16. Не кілограмовий час, але відсоток.
Соціальна норма, увага не може бути менше 70% фактичного споживання електроенергії.

А також в пункті 5 написано, що соціальна норма не може бути переглянута, якщо тепер вона вже встановлена і є, увага, менше 150 кВт-год в місяць, знову увага, одна людина.
Тобто замість мейджера 70 кВт-години на сім'ю, які всі захоплені і для яких можна тільки кип'ятити чай, а потім не кожен день ми бачимо принаймні 150 кВт-год, багатопліфікованих кількістю призначених, або ще більше, якщо цей показник менше 70 відсотків поточного споживання.
Ось юридична освіта, ви паніки.

Джерело: