Бункери (Event 221) під Севастополь

Добрий день, друзі.
Цього разу я хочу розповісти про нашу подорож до бункера (об'єкт 221), розташованого в районі Алсу біля Севастополя. У часи колишньої величі нашої Батьківщини було створено величезну кількість об’єктів великого масштабу, а об’єкт 221 є одним з них. З 1977 по 1992 рік був побудований заповідний командний пост Чорноморського флоту (тобто цей об'єкт офіційно названий) і з розпадом Радянського Союзу в повній дезоляції, незважаючи на те, що він був практично завершено.

Бункера знаходиться в Mount Target, і не видно зовні. Два в'їзди до цієї підземної конструкції маскуються, але всі в фото.
30 фото звідси.

Дорога до бункера переривається, тому одягаємо автомобіль і починаємо на нозі.

На лівому боці нас закинуті будівлі.

І більше:

Починається легкий пентезін, дорога йде вгору

Чим вище ми йдемо, тим більш красиво відкривається вид.

І більше:

Незважаючи на проходження часу, асфальтова поверхня залишалася в нормальному стані, на деяких розтягах дороги я шкодував, що я не підбирав довгадки від автомобіля.

Після того, як зробити ще кілька поворотів по дорозі, ми нарешті йдемо до одного з в'їздів. Вікна фарбуються для сміття.

р.

Так, я повністю забули прикріпити схему бункера для розуміння масштабу конструкції:

ОНОВЛЕННЯ: Оновлено стартовий пост. Ми починаємо вводити бункер.

Як тільки вони вийшли в бункер, вони почули ковтання голосів, що випливають з будь-якої глибини будівлі. На щастя, вона відчувається як привиди або духи. Але ми розуміємо, що вони ще люди, це не зрозуміло, що, так що в кишечнику бункера ми вирішили не пересуватися з ними, проте, як вони з нами.

Ми починаємо рухатися.

Ми досягаємо першого розгалуження тунелів.
Правий тунель затоплюється, тому нехай буде лівий.

Це його.

Перемістити в іншу частину тунелю.

Ми уважно дивимося на наші ноги, так як є безліч люків. Деякі ретельно позначені стрічками подібних мандрівників.

164232

Попередження про небезпеку передаються:

Такі фотографії в такому похмурому місці сприймаються зовсім інакше:

І ось ями, які напис на стіні попереджають.

Тунельне відділення

Зберігайте рух.

Прогуляючись, вони почули підхід до голосів, вирішили повернути трохи і піти в інший тунель, почав повільно повернутися назад, а ті, хто ходи там, побачили світло з наших ліхтарів, а також впав німий і зліва в іншому напрямку. У таких місцях не хочеться спокусити долю, хто знає, хто тут можна зустріти.

Є багато кімнат всередині. Ці тунелі були призначені для проходження транспортних засобів, про що свідчать написи:

Ми отримуємо в іншу виделку.

Перемістити на

Це те, що стеля виглядає як в деяких місцях.

Прохід трохи вище. Отримати

І побачимо напис.

І провал.

Тут необхідно мати сходи.

І це ліфтовий вал.

Давайте трохи далі.

143180 р.

І знову побачимо знак «Міна». Чи є це жарт або реальне попередження? Згадуємо напис про сексуальну спрямованість військового йти далі, не ретельно вивчаємо це питання, бажання зникне. Ми вирішили поїхати трохи і перетворювати в інший тунель.

Тримати.

На стінах присутні жарти.

Переміщення.

, Україна

Це те, що на нашому правому руці.

Ось ми йдемо:

І ліва рука.

З тих пір, як ми були на розвідувальній поїздці до бункера, ми не плануємо залишитися там довго. З стільникового зв'язку всередині не береться, просто у випадку, якщо ми залишили координати ґпсів входу та планували сеанс протягом години. Ми починаємо рухатися назад, з планами повернутися найближчим часом, але з респіраторами протягом тривалого часу.

Після того, як на поверхні, вирішили піти в інший вхід, по дорозі я займав кілька фото.

Підходний вхід два.

Він є.

Це трохи гірше.

р.

А звідти, ми починаємо спускатися на схил.

Я зробив:

Джерело: