Перед читанням бажано ознайомитися тут.
Ночівля 4:30 a.m., наша родина кинулася до когось різко витягуючи дверну ручку, як вони намагалися відкрити її. Відразу після того, як вони збивали спокійно, якби вони знали, була маленька дитина в квартирі. На мою думку, не розумів, що це було. Але тут я. Моя підсвідомість вже була “поширена” по пошті, до якого я дивився вище.
У мене були страшні фотографії
І вікове питання, що ми робимо? Я не можу спати більше. У 15 хвилин я знову тягаю руки. Я вже в паніці виштовхную чоловіка - побачу, що там.
До речі, у нас є китайські дверцята, будинок новий, аудієнтація дуже добре. Я вже знаю, хто і як носити каблуки, які йде на дим в який час, хто йде на роботу / з роботи і т.д. Дуже часто, майже кожна ніч, хтось йде на димови, може і на 3, і в 4 ранку,...
Що ніч був "дуже дивний" - тихий!, немає звуку! не всі.
Так я думав, що якщо цей п'яний холок отримав двері неправильно, то, швидше за все, буде люки, гучні зіточки, добре, або одягнені принаймні те, що кроки ... але немає іржі, ні звуку. Хоча я повторю, мій слух заточений (Я постійно слухаю вночі до сну дитини, добре, мати розумуть мене).
Незабаром було ще один збиток. Я зателефонував поліції. Скарга. Складання. У цей час двері починають ламатися міцніше, не довше соромиться. Я зателефонував поліції знову, щоб побачити, чи дійсно вони тут. У око себе - є людина, здавалося б, але він мовчить і натирає на двері. Це перший раз я бачив його. [next] Я говорю: "Чи зійшов." Головна Чоловік захотівся виїхати, щоб сортувати його. Я не дав йому. Якщо двері спокійні і спокійні (навчіть це дітям).
25 хвилин після виклику прибули поліцейські. Також тихий, дверний привід не був навіть аварійним, що відбувається практично завжди.
Під час годування дитини, якось пропущено, що і як вони були зроблені з дому. Я пам'ятаю голоси в в'їзді спокійні, спокійні.
Тоді [s]ment, дядько поліцейський прийшов до нас, я підписав протокол, він сказав, що тип досить дивний, не дуже п'яний. Я не маю часу, щоб запитати гарне питання - Я займаюся дитиною, відволікаючи, щоб не боятися. Після того, як вони взяли його з ними в машині.
Це дивний. Ніч (і це майже ранок, світло в день), тихий незнайомець, тихі офіцери поліції, які чітко виконують свою роботу.
Резюме. Хочу подякувати поліції за свою роботу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Закрийте день дверей та ніч (повно ці 2 пости будуть постійним нагадуванням). Якщо у вас є напій і не можете спати, поїхати додому або ви знайдете пригоди на голові. Як ви знаєте, хто шукає вас завжди знайдеться.
Ну, згідно з традиціями - не лікуйте багато, поставте спочатку.
Якщо ви бачите помилку, розгляньте її посмішку.
р.
Джерело: