Які Бургери McDonald's виготовлені з

Макдональд змінив інгредієнти після запеченого англійського ведуча та шеф-кухара Джемі Олівер примусив корпорацію відмовитися від додавання інгредієнта, який компанія дублюється "рожева стружка".

Протягом багатьох років Олівець неодноразово пояснив до публіки – через документалісти, ТВ-шоу та інтерв’ю – це те, що жирні частини яловичини – «миється» з гідрокситом амонію, а потім використовуються в якості бургера. За словами шеф-кухаря та гамбургера Джемі Оливера, який почав війну проти харчової промисловості, перед процесом «миття» їжі вважається непридатним для споживання людиною. Оливкова пояснила, що «Особливе, ви приймаєте продукт, який продається як корм для собак, за найнижчою ціною, і після цього процесу, надана людям. й

В даний час в рамках програми «Креативна фармакотерапія в м’ясному наповнювачі» в рамках програми «Креативна фармакотерапія».

За місяць проведення походів на телебаченні, збиток Макдональда, і тепер в його бургерів відмовиться від цього м’ясного наповнювача.

Microbiologist Geral Zirnstein погоджується з Jamie, що гідоксид амонію повинен бути заборонений.

Він каже, що «Я не думаю, що все, що зловживає, може бути викликаний м'ясним яловичином, і я думаю, що наявність рожевого м'яса в м'ясному м'ясі є шахрайством. й

Найбільш тривожно, тому що відділ сільського господарства США визнаний гідроксисом амонію як «компонент виробничого процесу», споживачі не можуть знати, якщо їх корм містить хімічні речовини.

Головна

Джерело: