Історія будинку

Діти кликають мене Фрекен Бок, і мій мати-в-право не говорить hello.

Я хотів зробити свою сім'ю щасливою. Я вже давно став господинею, майже 3 роки тому. Мені подобається вічність! Мотив? Є кілька. Перш за все, хто сказав, що жінка повинна покласти кінець на свою кар'єру і застрягти в повсякденному житті? По-друге, я вірю, що це потрібно зробити тим, хто краще на ньому. По-третє, я використовував, щоб піти проти натовпу, і я не знаю стереотипів. Немає, я не хочу показати. Я хотів зробити свою сім'ю щасливою. Це одна з завдань чоловіків.

каталізатор
Головна

р.

Моя дружина – справжній бійець. Вона любить свою роботу (на ній є невеликий приватний бізнес, який ми створили разом в її часі), і вона була дуже важкою для неї стати молодою матір'ю, хоча ретельно планується для першої дитини. В цілому, Оля любить планувати все. Але наша друга дитина, доля дав нам спонтанно, відразу після сина. Я зрадився про дружину, яка мріяла про роботу, людей, нових досягнень. Ні, я не сказав, що вона була поганою мамою. Навпаки, супермом, можна сказати. Але новини про неперевершене народження нашої дитини шокують її. Тексти пісень, а це означає: Тоді я вирішив, що я взяв все в свої сильні руки. Нехай буде кохана щаслива.

Він був страшним першим!

Через чотири місяці після народження другої дитини Оля провів в домашніх умовах, а потім взяв пост. Дуже страшно! На перший раз мій мама допоміг мені за пару тижнів, а потім я вирішив це зробити. Коли двері закриті за дружиною на перший ранок, я покрила себе. І я не можу його впоратися. Але сковорідка швидко пройшла і я оселився. Мій син завжди був важкою дитиною, він не легкий. І дочка спокійна. Просто спати і їсти. Допомогло мені багато. Микита відвертала всі соки від мене, і дочка не завдала ніяких неприємностей. І я думав, що це буде навпаки. Моє син викликає мене Фракен Бат. Ми не їдемо до дитячого садка, тому не думаю, що я особливий тато. Для нього я комусь, що він завжди може покладатися на і грати в футбол і Angry Birds з. Я хотів би, щоб Микита пам'ятала свого дитинства з радістю. Соничка називає мене папою з акцентом на другий стрункий.

Я не куплю будинок. Я зносу смачну їжу, повноцінний холодильник і щасливі діти. Все інше зроблено посудомийною машиною і дружиною. Олія повинна бути зарахована. Я ніколи не чув її сказати, "Я втомився, нехай мені спати, як працює батько. Вона прибуває пізно, упакує дітей, очищає. У вихідні дні я їдаю, робіть деякі господарські хори, зробіть недільну вечерю, до якої ми запрошуємо друзів. А Оля повністю потрапляє в силу дітей.

Не може замінювати посмішку дитини.

Я не розумію. Тексти пісень, а це означає: Вони думають, що я роблю стипендії і сидячи в Олі каблук. Не вірно. Допомога і захист дружини мій чоловік. Не існує такої речі, як «погана» робота або робота чоловіка. Ми ділимося як грязь, так і радість однаково. Моя сестра завжди набридає мене про свою кар'єру. Але я ніколи не любила свою роботу, офіс мене дратував, а також рутину, в якій я готував. Коли діти виростають, я планую працювати з Оля, мені потрібно якось розширити бізнес. Я не збираюся повернутися в офісний планктон. Не може замінювати посмішку дитини.

Моя мама, якось припинила повагу мене після того, як я зробив її дочку щасливого. Я сказав: «Ви вже не людина, ти людина». І - припинив казку hello. Моя мама, моя дружина, і сама спробувала говорити її. Але мама-в-одному виявилася «іронова леді», переходить до мене через сина або дружину і не приймає запрошення на сімейні свята, але просто вбиває погляд. Я тримую, але я з нервів. Я пам'ятаю очі мого режисера, коли я сказав йому, що я збираюся на батьківщині. Він був впевнений, що він був відвертим. Я думаю, що колеги за спиною багаторазово змивають свої кістки і назвав мене

Молодий мати-коледжі I ... shy

Відповідаючи всім дітям. Також у нас є собака, яка іноді проводить прогулянку з синини. Дивитися смішний ззовні. Мій сусід просто поклоніння мене! Після того, як я завжди в домашніх умовах і може допомогти їм викрутити лампу світла або видалити кота з дерева (сучасний кіт спеціально змащує мене і отримує застрягти в дерево кілька разів на тиждень!). Мати з пісочниці спочатку не дозволяли взагалі, але зараз вони, здається, звикли до неї. Але іноді ви повинні закривати вуха, коли вони занадто жіночні. Я намагаюся залишатися від них. Я ще трохи соромлюся. Не так, що я «молодий тато», але досить їх власний.

Взято конфлікт з педіатром, який з якоїсь причини не довіряв мене і вимагав «зависити маму». До мого логічного питання «нехай» вона дала: бо мати краще вирватися в захворюваннях дітей і пам'ятають всі дитячі посіхи від народження! А потім я хотів би на голову, і я на пологах, і моя дружина займається дітьми меншою мірою. Від реакції лікаря я зрозумів, що вона рідко чув подібні оповідання.

Я не хочу нічого змінити. У мене є чудова сім'я і ми щасливі. Що ще потрібно? Дуже задоволений життям. Я не хочу, щоб я не був людиною, але це буде чудово. Я не відхилявся від друзів і родичів, вони просто не як вибрані люди, як ми. Я дуже спокійна людина, непросто сердитися. Але для сім'ї я буду стояти на горі.

Моя дружина і сниться дачі. Синні зростуть трохи, і ми почнемо будувати будинок. Якщо Оля дає мені третій дитині, то я, без зцілення, повернеться до «будинків». Давайте мені розповісти вам секрет: Я навіть мріяв про це! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

З етичних причин змінено імена символів.

Автор: Марина Маркель

Головна

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное