Дві спокійні трюки

Ми вирішили піти риболовля з Батею і з того часу в середині сезону грибів і підібрати гриби так само, як ми можемо, ми знаємо місце, де сосновий ліс прилягає до річки ... Я викопав черв'яки вперед, отримав рано на 5 нуль-зеро, отримав в машині і на шляху ...
Це буде 32 або 35 фото.

1,1 км Сонце до готовності знайти гриби.

2,2 км Я збуджусь.

3. У Очі веселі

р.

4 ще (2)

5. Умань Ще один вид з висоти (близько 30 метрів) узбережжя

Додано до [mergetime]1376657542[/mergetime]

7 і більше.

17115.

8. спійманий на найбільш поширених вудилищах і черв'яків

9. Навігація Риболовля

10. В той час як мій батько риболовля, я збираю гриби. У вогнегасних боронах також вирощують білі - дивовижні гриби, які ви не маєте більшого

11. Ще одна хуторка з сміттям добре, як про без неї. з привітаннями з біпедичних тварин

12. 2. Здавалося б, з жахливими сміттями ліс дивиться цими вогнегасниками, які розділяють ліс на сегменти, якщо раптом вогонь може локалізуватися в одному сегменті.

р.

12. У Борі є артефакти радянської епохи

13.00 р. Що зустріч! Отримати в відро!

14. Ісо білий.

15.00 р. Чи не вірний чоловік?

16.00 р. Він повинен покласти цю пляшку в очах.

17.00 р. 2. Найкрутіші і найкрасивіші схили узбережжя з ... утилізація сміття (Suki!)

17.00 р. Це так ебать важко взяти сміття з вами і кинути ебать далеко!

18 років Рудий

р.

19.00 р. Натюрморт.

20. Оливкова, проте, хоча б не білий, але також з картоплею буде йти на солодку душу ... отримати в відро!

21. Фільми, хоча.

22. Я пізно! Хтось вже знайшов білу собаку до мене, і собаку з ним!

р.

23.again рудоволосий

24. Пара червоної, (прочитаю, що я уявляю ці ручні чоловіки у смаженій формі на виделці під холодною горілкою і олією, я чуйно ковтати слину на емоції)

25. Красивий! Наш універсальний характер.

26. Красивий!

27. Одне місце відпочинку. А коробки з вами взяти або обпекти благородне походження заважає!

28.2. в одному з решти пам'ятних місць я знайшов цей щит, слухаючи пляшки, які були розсіяні, вони добре відпочивали, що навіть ножі і літаки там.

28. на горизонті р.

29. Фукери, укуси! Я з'ївся, відпочиває, тому будь ласка, очищаємо від вас, тому що ви не хочете, щоб повернутися сюди знову і відпочивати в сміття і не забудьте про інших людей !!!

30. Народи тут.

31. Річка красива! Якщо ви хочете пообідати, якщо ви хочете рибу, якщо ви хочете пити на столі з видом на річку, дивовижно красиве місце, всю красу не передається фотографією.

32. І ось наш лов, в основному все було спіймане купання, пара дробових грамів 400-500, червоно-фінгерів, перч, різдвяних дерев.

Спасибі всім за вашу увагу, останні фото...

Джерело: