Дві спокійні трюки

Ми вирішили піти риболовля з Батею і з того часу в середині сезону грибів і підібрати гриби так само, як ми можемо, ми знаємо місце, де сосновий ліс прилягає до річки ... Я викопав черв'яки вперед, отримав рано на 5 нуль-зеро, отримав в машині і на шляху ...
Це буде 32 або 35 фото.

1,1 км Сонце до готовності знайти гриби.

Дві спокійні трюки

2,2 км Я збуджусь.

Дві спокійні трюки

3. У Очі веселі

Дві спокійні трюки р.

4 ще (2)

Дві спокійні трюки

5. Умань Ще один вид з висоти (близько 30 метрів) узбережжя

Додано до [mergetime]1376657542[/mergetime]

Дві спокійні трюки

7 і більше.

17115.

8. спійманий на найбільш поширених вудилищах і черв'яків

Дві спокійні трюки

9. Навігація Риболовля

Дві спокійні трюки

10. В той час як мій батько риболовля, я збираю гриби. У вогнегасних боронах також вирощують білі - дивовижні гриби, які ви не маєте більшого

Дві спокійні трюки

11. Ще одна хуторка з сміттям добре, як про без неї. з привітаннями з біпедичних тварин

Дві спокійні трюки

12. 2. Здавалося б, з жахливими сміттями ліс дивиться цими вогнегасниками, які розділяють ліс на сегменти, якщо раптом вогонь може локалізуватися в одному сегменті.

Дві спокійні трюки р.

12. У Борі є артефакти радянської епохи

Дві спокійні трюки

13.00 р. Що зустріч! Отримати в відро!

Дві спокійні трюки

14. Ісо білий.

Дві спокійні трюки

15.00 р. Чи не вірний чоловік?

Дві спокійні трюки

16.00 р. Він повинен покласти цю пляшку в очах.

Дві спокійні трюки

17.00 р. 2. Найкрутіші і найкрасивіші схили узбережжя з ... утилізація сміття (Suki!)

Дві спокійні трюки

17.00 р. Це так ебать важко взяти сміття з вами і кинути ебать далеко!

Дві спокійні трюки

18 років Рудий

Дві спокійні трюки р.

19.00 р. Натюрморт.

Дві спокійні трюки

20. Оливкова, проте, хоча б не білий, але також з картоплею буде йти на солодку душу ... отримати в відро!

Дві спокійні трюки

21. Фільми, хоча.

Дві спокійні трюки

22. Я пізно! Хтось вже знайшов білу собаку до мене, і собаку з ним!

Дві спокійні трюки р.

23.again рудоволосий

Дві спокійні трюки

24. Пара червоної, (прочитаю, що я уявляю ці ручні чоловіки у смаженій формі на виделці під холодною горілкою і олією, я чуйно ковтати слину на емоції)

Дві спокійні трюки

25. Красивий! Наш універсальний характер.

Дві спокійні трюки

26. Красивий!

Дві спокійні трюки

27. Одне місце відпочинку. А коробки з вами взяти або обпекти благородне походження заважає!

Дві спокійні трюки

28.2. в одному з решти пам'ятних місць я знайшов цей щит, слухаючи пляшки, які були розсіяні, вони добре відпочивали, що навіть ножі і літаки там.

Дві спокійні трюки

28. на горизонті р.

Дві спокійні трюки

29. Фукери, укуси! Я з'ївся, відпочиває, тому будь ласка, очищаємо від вас, тому що ви не хочете, щоб повернутися сюди знову і відпочивати в сміття і не забудьте про інших людей !!!

Дві спокійні трюки

30. Народи тут.

Дві спокійні трюки

31. Річка красива! Якщо ви хочете пообідати, якщо ви хочете рибу, якщо ви хочете пити на столі з видом на річку, дивовижно красиве місце, всю красу не передається фотографією.

Дві спокійні трюки

32. І ось наш лов, в основному все було спіймане купання, пара дробових грамів 400-500, червоно-фінгерів, перч, різдвяних дерев.

Спасибі всім за вашу увагу, останні фото...

Дві спокійні трюки

Джерело: