Як обрізати 300-річну тушку

Найбільший, і вважається найстарішим парковим комплексом, виготовленим з ядер у Великобританії щорічно вноситься в відповідну форму. Коли обрізка, до тонни листя і дерева експортується, і сама робота зазвичай займає тиждень. Я не є цінним парком дерева, з якого в XVII-XIX століттях були створені і висаджені в парках. Розглянуто вічне дерево. Відомі зразки, які проживали більше 4000 років.
6 фото через Teraoko.com

2,2 км Yews знаходиться поруч з аристократичною об'єктами Cotswulds в Киренчестері. Для підтримки цієї напівкруглої посадки ясен щорічно витрачається близько 6000 £.

3. У Для більшості людей, обрізаючи живоплот, це безпилова робота і не зазвичай займає багато часу. Але для того, щоб поставити ці 300-річні, 12-метрові жилети для того, щоб вона докладала зусилля двох дорослих чоловіків на цілий тиждень. Місцеві жителі вважають, що це я висадила близько 1710 р.

4. У Ця садова посадка ясен, яка становить 12 метрів, шириною 4,5 метрів і довжиною 150 метрів, є найбільшим у своїй країні. Я ж, чув. “Мр. Ваторст”, можна побачити з усіх куточків міста Cyrenchester. Два садівники проводять цілий тиждень, обрізаючи ті жилети.

3610Р. 4200Р.

Під час обрізки верхнє зростання зрізається, результат майже тонна обрізки ясен, яка потім використовується для виробництва медикаментів. обрізки продаються до фармацевтичних компаній, які використовують екстракт євреї як ключовий інгредієнт у доцетакселі, хіміотерапевтичний препарат, який використовується для лікування грудей, яєчників і раку легенів.

202166

6. Жнівень З 1695 р. володіли сім'єю Apsley, яка на сусідній 14,500 га майна займалася вирощуванням культур.

Джерело: