Як я каяк

У 2010 році після читання американських сайтів було бажання зробити щось схоже. Вони мають дуже поширену конструкцію фанери каяків. Вони можуть навіть відправляти комплект для складання, але він коштує близько 1000 і креслення близько 100. Не було таких грошей і було прийнято рішення зробити це оком, і що сталося з нього, щоб судити вас.

Для початку необхідно приклеїти фанери, щоб зробити дві смужки довжиною 450 см і 75 (половинка стандартного листа). Для надійного з'єднання рекомендується розмножувати товщину 8, це буде ширина клею (як на фото)

39 зображень.

Я вдарив три одночасно. Це щось схоже.

Наносити клей.

Просто кілька.

Ми затискаємо.

Після висихання ми позначаємо його.

Ми закріплюємо дві смуги і розрізаємо дві ідентичні деталі одночасно. Це мене буріння отворів на відстані 8 см один від одного і від краю по моєму 1,5 (прочитане погано запам'ятовується) для подальшого зшивання.

р.

Рейку стикається таким же чином.

Виготовляємо сторони і приклеюємо стійку до краю.

Дно стібка

Я любила картину.

р.

Намагатися і свердлити в колі отворів для перетягування.

Помічники

Як виглядає навіть щось.

Я кладу все на нитку, тому що найменше спотворення неприпустимо.

Моделювання сипучих

Маркування.

Підставка, як полив

Всі добре зафіксовані і пропускають суглоби з епоксидом

В кабіні всередині необхідно покрити скляною тканиною

Після просочення епоксидом, склотка стає прозорою. Пряма магія )

кв.м.

Підсилюємо ніс суміш з тирси і епоксиду

Після того, як все пішло всередині, ми перевертаємо його.

Ще один помічник. Ми беремо його і затираємо його довго і важко.

До цієї точки.

р.

Закрити

Давайте знову зачарувати.

р.

Застосування епоксидної смоли процес дуже трудомісткий і вимагає деякої спритності, тому краще робити це з кимось

Ми очищаємо перший шар епоксиду і наносимо наступний, який ми також очищаємо. В цілому, очищення є найважчим, щоб зробити, тому я не взяв багато картинок. Після низу фарбування.

Далі ми набиваємо колоду з гвоздиками і вирізаємо «точкову».

Гівак з пасту. Робимо спідницю краб.

Обкладинка колоди з просоченням і лаком

Це те, що він виглядав як в 2011 році, і це був перший раз, коли я прогулявся. На воді не було ніяких сумнівів. Поминь мене я зробив це без синіх відбитків.

Я не знаходився нікому, він проходить ідеально, плавно, швидко. А потім раптом мені довелося зробити ремонт будинку (роби себе) і довелося залишити його на деякий час. І в цьому році руки досягали люків. Змішаний і впевнений рух головоломки ...

Обкладинки зміцнені жорсткості ребра і приклеюються гумки по всьому периметру для герметичності.

Виготовлений колосний візок для зручності руху

Він кладе всі сорти гумок, щоб прикріпити все, і три манжети для кожного люка.

І пішов, щоб перевірити його в невеликий триденний прокат.

Якщо є інтерес, ми створимо звіт про подорож. Я отримав все удар.

Джерело: