830
Як я каяк
У 2010 році після читання американських сайтів було бажання зробити щось схоже. Вони мають дуже поширену конструкцію фанери каяків. Вони можуть навіть відправляти комплект для складання, але він коштує близько 1000 і креслення близько 100. Не було таких грошей і було прийнято рішення зробити це оком, і що сталося з нього, щоб судити вас.
Для початку необхідно приклеїти фанери, щоб зробити дві смужки довжиною 450 см і 75 (половинка стандартного листа). Для надійного з'єднання рекомендується розмножувати товщину 8, це буде ширина клею (як на фото)
39 зображень.
Я вдарив три одночасно. Це щось схоже.
Наносити клей.
Просто кілька.
Ми затискаємо.
Після висихання ми позначаємо його.
Ми закріплюємо дві смуги і розрізаємо дві ідентичні деталі одночасно. Це мене буріння отворів на відстані 8 см один від одного і від краю по моєму 1,5 (прочитане погано запам'ятовується) для подальшого зшивання.
р.
Рейку стикається таким же чином.
Виготовляємо сторони і приклеюємо стійку до краю.
Дно стібка
Я любила картину.
р.
Намагатися і свердлити в колі отворів для перетягування.
Помічники
Як виглядає навіть щось.
Я кладу все на нитку, тому що найменше спотворення неприпустимо.
Моделювання сипучих
Маркування.
Підставка, як полив
Всі добре зафіксовані і пропускають суглоби з епоксидом
В кабіні всередині необхідно покрити скляною тканиною
Після просочення епоксидом, склотка стає прозорою. Пряма магія )
кв.м.
Підсилюємо ніс суміш з тирси і епоксиду
Після того, як все пішло всередині, ми перевертаємо його.
Ще один помічник. Ми беремо його і затираємо його довго і важко.
До цієї точки.
р.
Закрити
Давайте знову зачарувати.
р.
Застосування епоксидної смоли процес дуже трудомісткий і вимагає деякої спритності, тому краще робити це з кимось
Ми очищаємо перший шар епоксиду і наносимо наступний, який ми також очищаємо. В цілому, очищення є найважчим, щоб зробити, тому я не взяв багато картинок. Після низу фарбування.
Далі ми набиваємо колоду з гвоздиками і вирізаємо «точкову».
Гівак з пасту. Робимо спідницю краб.
Обкладинка колоди з просоченням і лаком
Це те, що він виглядав як в 2011 році, і це був перший раз, коли я прогулявся. На воді не було ніяких сумнівів. Поминь мене я зробив це без синіх відбитків.
Я не знаходився нікому, він проходить ідеально, плавно, швидко. А потім раптом мені довелося зробити ремонт будинку (роби себе) і довелося залишити його на деякий час. І в цьому році руки досягали люків. Змішаний і впевнений рух головоломки ...
Обкладинки зміцнені жорсткості ребра і приклеюються гумки по всьому периметру для герметичності.
Виготовлений колосний візок для зручності руху
Він кладе всі сорти гумок, щоб прикріпити все, і три манжети для кожного люка.
І пішов, щоб перевірити його в невеликий триденний прокат.
Якщо є інтерес, ми створимо звіт про подорож. Я отримав все удар.
Джерело:
Для початку необхідно приклеїти фанери, щоб зробити дві смужки довжиною 450 см і 75 (половинка стандартного листа). Для надійного з'єднання рекомендується розмножувати товщину 8, це буде ширина клею (як на фото)
39 зображень.
Я вдарив три одночасно. Це щось схоже.
Наносити клей.
Просто кілька.
Ми затискаємо.
Після висихання ми позначаємо його.
Ми закріплюємо дві смуги і розрізаємо дві ідентичні деталі одночасно. Це мене буріння отворів на відстані 8 см один від одного і від краю по моєму 1,5 (прочитане погано запам'ятовується) для подальшого зшивання.
р.
Рейку стикається таким же чином.
Виготовляємо сторони і приклеюємо стійку до краю.
Дно стібка
Я любила картину.
р.
Намагатися і свердлити в колі отворів для перетягування.
Помічники
Як виглядає навіть щось.
Я кладу все на нитку, тому що найменше спотворення неприпустимо.
Моделювання сипучих
Маркування.
Підставка, як полив
Всі добре зафіксовані і пропускають суглоби з епоксидом
В кабіні всередині необхідно покрити скляною тканиною
Після просочення епоксидом, склотка стає прозорою. Пряма магія )
кв.м.
Підсилюємо ніс суміш з тирси і епоксиду
Після того, як все пішло всередині, ми перевертаємо його.
Ще один помічник. Ми беремо його і затираємо його довго і важко.
До цієї точки.
р.
Закрити
Давайте знову зачарувати.
р.
Застосування епоксидної смоли процес дуже трудомісткий і вимагає деякої спритності, тому краще робити це з кимось
Ми очищаємо перший шар епоксиду і наносимо наступний, який ми також очищаємо. В цілому, очищення є найважчим, щоб зробити, тому я не взяв багато картинок. Після низу фарбування.
Далі ми набиваємо колоду з гвоздиками і вирізаємо «точкову».
Гівак з пасту. Робимо спідницю краб.
Обкладинка колоди з просоченням і лаком
Це те, що він виглядав як в 2011 році, і це був перший раз, коли я прогулявся. На воді не було ніяких сумнівів. Поминь мене я зробив це без синіх відбитків.
Я не знаходився нікому, він проходить ідеально, плавно, швидко. А потім раптом мені довелося зробити ремонт будинку (роби себе) і довелося залишити його на деякий час. І в цьому році руки досягали люків. Змішаний і впевнений рух головоломки ...
Обкладинки зміцнені жорсткості ребра і приклеюються гумки по всьому периметру для герметичності.
Виготовлений колосний візок для зручності руху
Він кладе всі сорти гумок, щоб прикріпити все, і три манжети для кожного люка.
І пішов, щоб перевірити його в невеликий триденний прокат.
Якщо є інтерес, ми створимо звіт про подорож. Я отримав все удар.
Джерело: