Привіт, кожен! Мені потрібна допомога. Ситуація така: 16 серпня, 13 в Внуково, близько 19 годин, біля терміналу 12А, хтось з відправки залишив фото Sony TX 10 з синім корпусом на стільці.
р.
Я вирішив не передати ситуацію, бо я знаю за себе, як боляче, це втратити пам'ять відпустки, а також техніку, я не сховаю! Фруктові спроби зв'язатися з call-центром аеропорту та бюро забутих речей не призвели до позитивного результату. За 40 хвилин я спробував зателефонувати і знайти власника, і я не отримав результатів. Я назвав консультанта і описав ситуацію в деталях. Я був впевнений, що працівник буде відправлений таким чином, що я можу передати камеру. Але я не чекав !!! Три рази я звернувся до допомоги. Звісно, поблизу не було охоронців або очищувачів, просто перенести пошук. Перед тим як залишити, він спробував вести переговори з дівчатами (так, хто відірвав коріння з квитка). Але працівники відмовилися прийняти пошук, кажучи, що я повинен повернути все на своє місце або піти і передати камеру Бюро Забутих речей. Зберігаючи камеру в місці не є варіантом, оскільки довіра в цілісності людей сильно підірвалася. До офісу знахідок - дійсно не встиг...
Я вирішив спробувати знайти людей, які втратили сонку самостійно! Я помістив фото, раптом користувачі ресурсу зможуть дізнатися на кадрах своїх друзів або знайомих! В основному молода сім'я. 4 люди, мати, батько і діти (бой і дівчина). Хлопчик – слухання картинками, вже 16, адже є фото з паспортом, але на жаль, не можна побачити назву. Фото показує, що паспорт був виданий в Республіці Саха Якутія. На карті пам'яті також знімаються з дня народження, дитячий табір + випуск з школи. Я прокладаю 9 pix.
Будь ласка, зв'яжіться з нами Ми можемо зробити нашу країну краще! Я запитаю вас, щоб вибити на людину і кинути їх контакти.
Я сподіваюся, що камера знаходить свого власника!
Флейта 20.08.2013.
р.
пікта
пікта
пікта
Р
пікта
пікта
ПІЧА 8 (Я думаю про місце, де люди часто ходять або живуть)
Джерело: