Торговельно-будівельні товари

Сьогодні я відвідав найбільш незвичайний магазин будинку в моєму житті. Я не знаю, що це правильно. Продаємо, що залишається корисним при зборі старого будинку, або що залишається зайвим після ремонту квартири. Багато старих меблів, але це не антикварний магазин. Багато будівельних матеріалів, але це не ремонтний магазин. Щоб зрозуміти, що це, уявіть великий супермаркет, як OBI, де є все від сантехніки до дощок. І тепер уявіть, що всі ці старі і вже один раз, і хтось використовувався в будівництві, потім був розібраний, очищений і зараз продається знову. Він також сидить на полицях з цінними тегами. Багата цього магазину Бруклін в реальний супермаркет, звичайно, не досягається, але все ж, асортимент і різноманітність продуктів, які продаються, дійсно вражає.

60 фото через samsebeskazazal

На перший погляд ідея здається трохи божевільною, але це тільки на перший погляд. Насправді це добре бізнес. У деяких обставинах є багато хороших і якісних речей, які люди просто відкидаються за певних обставин. Америка не буде Америкою, якщо там не був хтось, щоб заробити гроші.

Згідно зі статистикою, 19000 тонн відпрацьованих відпрацьованих відпрацьованих відходів в Нью-Йорку. Звісно, 90 відсотків є нерівномірним, але залишився 10 відсотків цілком прийнятний. Недавно прогулявся в кіностудії Kaufman в королевах. Оприлюднення задньої в'їзді були два величезні пам'ятки, в яких була відхилена сценарія. Великі листи товстої фанери, двері, вікна, дошки тощо. Все в ідеальному стані. Він стояв на місяць у вигляді інтер'єру будинку і війшов в сміття. Звичайно, він більше не підходить для обробки, але як грубі будівельні матеріали він може бути ідеально використаний.

Нова Йоркська компанія BIG! NYC побудував свій бізнес. Основна ідея – вторинне використання будівельних матеріалів. Допомагає зберегти природу і заробити гроші. Що ще варто бути щасливим? Асортимент складається з усього, що може бути використаний в ремонті і будівництві: меблі, двері, сантехніка і т.д. Щось збираються в будинках, які готуються до знесення, що вони дають підрядникам будівництво, і чимось звичайним людям, які просто життють кинути його в сміття. Більшість речей старі, але це не тому, що вони гравітують до антикваріату, але тому що вони звикли бути зроблені протягом століть, і зараз вони не знають, як це зробити. Компанія зареєстрована як некомерційна, тому всі донори отримують можливість відписати частину суми від своїх річних податків, які витрачаються на благодійність. Крім того, компанія продає все це через його магазини, залишає деякі гроші на операційні витрати (більшість його), і надає деякі до товарів.

2,2 км При вході, здається, вдарив великий антикварний магазин. Але це не так. Меблі в центрі кімнати, але з боків починається цікаво.

3. У Колірний відділ. Точно, невеликий фрагмент цього відділу. Хтось купив фарбу, використовував підлогу баночки, а замість того, щоб відкинути решту, віддавав її безкоштовно. В результаті кожен перемагає. Ви придбали дешеву фарбу, місто не доведеться розпоряджатися ним, забруднюючи навколишнє середовище, а магазин заробив його копійкою.

р.

4. Відділення та сухої суміші. Вони також продають мармурові кліпи.

5. Умань Скляні і дзеркала.

Р

6. Жнівень Баттерії. Старі. чавунний. Майже вічний.

7. Про нас Цікава чавунна плита, яка працює на дереві або вугіллі. Це $500.

8. Відділ меблів для кухні. Від простого бою $10.

9. Навігація До досить гідних кухонних наборів. Меблі хороша, не ДСП.

10. Сукні і два шафи. $400 комплект.

Р

11. Антикварний камін дзеркало. Очікується $2,300. Але це останнє століття.

12. Гарний старовинний дзеркало неймовірного розміру. Це не збирається йти в кожну квартиру. $2,250.

13.00 р. Найдорожча річ в магазині. Вхідні двері. Середина 19 століття становить $11,000.

14. $200 фортепіано. Продається вже.

р.

15. $ 170 шведський стіл. ІКЕА буде мати тирси фіксатор для цього грошей.

р.

16.00 р. Початок сторіччя мийки з окремими кранами. Британська система. $175. Як чавун. Вимагає відновлення покриття.

17.00 р. Запобіжна оболонка (або що це називається) - $ 195.

18. Сантехніка.

19.00 р. Це справжня краса. Стара мийка з краном арт-деко. Бронза з золотом. Виготовлений в Італії.

20. Весь набір $1,100.

21. Дверні коробки.

22. Балуси. Включаючи чавун для вуличних сходів.

р.

23. Готівка.

24. Стійки. Це, як я розумію це, залишки якогось ремонту.

Р

25. І є багато цього. На полицях знаходиться паркет і ламінат.

26. Дошки виготовлені з деяких старих і дуже важкої деревини.

521574

27. побутова техніка. Все тут більш-менш сучасний.

, доб. 114

28. Від старого тільки робочого холодильника Hotpoint від 30-х за $335.

29. Панелі для варіння. Ціна подвійна - $ 585. Члени! Gaggenau виробництво. Я не знаю, що компанія.

30. Якісні старі петлі.

31. Ручки і фітинги.

р.

32. Є багато оболонок. Від старих до сучасної.

33. Дуже дякую за те, що у вас є.

34. Для розуміння обсягу. На лівому – лінолеум і килим.

35. Смішні викрадені сечовипускання.

36.00 Р Мийки з нержавіючої сталі. Це з товстої і високої якості, не китайська фольга.

37. Легкий відділ.

р.

38. Настільні лампи.

39.00 р. У відділенні книги.

40. Де знаходиться навіть поличка з книгами про Росію.

41. Старі вінілові.

42. Посуд.

43. 1910 р. Оббивка необхідно змінити, але все інше в ідеальному стані. $125.

44. Крісла.

45. Вікна.

46. Столи. Дно з шістьма кріслами продажу за $ 300.

47. Як і кожен магазин самоогляду, є сплячий кішка для домашніх тварин.

48. Стара перукарня.

49.00 р. З аштраєм!

50.00 р. Я назвав це крісло для гриля. Дуже дорого - 250 доларів.

51. Світильники

52. Наступний номер повний дверей.

Р

53. Є понад тисячі дверей. Всі виготовлені з деревини, не шпонового паперу.

54. Двері для дерева волоського горіха - $9,000.

55. Де купити зараз?

56.00 р. Ціна залежить від розміру, стану та конфігурації. В середньому пристойний полотно йде на $100.

57.00 р. На вулиці було ще один магазин. Я знайшов гарну газову плиту з духовкою за $ 300.

538277

58. Великий дитячий велосипед з шкіряними ручками за $40.

59.00 р. І не визначилися мотоцикл.

60 хв І в таких місцях ви відчуваєте не тільки покупець, але і реальний дослідник. Коли ви занурте деякі старі речі за кілька доларів, вам подобається дитина. Навіть якщо вам не потрібно.
й
Всі права.

Джерело: