Спекакулярні пневматичні від Gletcher

Сьогодні я хотів би поділитися коротким оглядом двох пістолетів для повітря Gletcher. Це два абсолютно різні пістолети - CLT 1911, копія широковідомого 1911 Колт і SW B6 револьвера, копія Сміт-Гурорт Stellshunter. Я не професійний, ні експерт в галузі зброї. Давайте просто скажемо це любительське огляд для любителів. Моя думка може відрізнятися від інших.

16 зображень

Я починаю з револьвером, бо він був першим у моїй колекції. Я купив його з руки, трохи b.o. Перш за все, деякі люди спробували продати мені одну за 200 bucks, але потім я знайшов це на 100 bucks, тому перевірте ціни перед покупкою.

револьвер дійсно великий і важкий, але в руці добре лежить. Ручка, яка приховує циліндр CO2. Не зручно носити його за ременем. Він компенсує це з хорошими рисами і високою початковою швидкістю кулі (130-140 м / с), досить збити пляшки шампанського.

Для більшої реалістичності револьвер має помилкові картриджі. Є 6 раундів, але ви завжди можете купити інший набір (що зроблено). Навантаження довго, але приємно, є відчуття, що ви використовуєте справжню зброю.

Стріляти його своїми руками на тригері, як ковбойники не можуть. Але ви можете перекручувати його на пальці, робити різні трюки - для цього він ідеальний. В цілому, тригер має досить довгий удар і легше знімати з піднятого тригера. Повернутися до нас.

Один циліндр досить для 10 повних барабанів, які еквівалентні 60-70 пострілів, після чого знижується потужність.

В цілому, револьвер вийшов, щоб бути успішним, не без причини, він похвалився професіоналами. Ідеально підходить для зйомки на коротких відстанях. Мінімальне переміщення деталей робить його надійним і довговічним. З недоліків можна виділити тільки слабке покриття, яке швидко зношується.

Моя друга гармата була придбана з колеги. Придбалий його новий, вогневий близько 100-150 пострілів, а потім проданий мені. Я купив його через мій великий любов для 1911 модель і він припускав, що моя дружина використовувати її з менших розмірів і ваги, але вона обрала револьвер. Так само, як револьвер є точним копіюванням вогнепальної зброї, він має однакову вагу і розміри. Часткова демонтажна, а також оригінальна колта. Він має два запобіжники і систему удару, що приносить ще більш реалістичність зйомки. Але на відміну від револьвера має велике значення, тому дружина вибрала револьвер.

р.

Магазин - розмір оригінального, тому встановлена повітряна куля прилипає трохи.

р.

Магазин розрахований на 19 кулі, але насправді підходить 18. Після того, як магазин знімається, заглушка залишається в цьому положенні.

4224945

Комплект шутерів

р.

Один циліндр досить близько 50-60 пострілів, трохи менше револьвера. Швидкість кулі також менша, тільки 100 м / с, і це недостатньо для розбиття пляшки шампанського.

Булети вводять, закриваючи в цьому положенні.

Його точність також нижче цього револьвера, тому відстань зйомки слід зменшити.

У порівнянні з револьвером, він втрачає точність і початкову швидкість кулі. Виграє зі швидкістю вогню, розмір (він може бути відштовхований поясом) і вагою. Це задоволення, яке ви отримуєте з зйомки.

р.

Отже, якщо вам потрібна гармата виключно на практиці зйомки навичок, візьміть револьвер. Точний, потужний, невибагливий. Приємно тримати його в руках, перекручувати на пальці і грати з помилковими патронами. Але ви отримаєте набагато більше задоволення від 1911, переважно завдяки системі Блекбек.

Всі

р.

Джерело: