балади

Я не можу допомогти, але опублікувати цю історію. Для цього є божественним:

Ми приїхали в Сочі в суботу. До червоної гладі випило 2,5 години замість 45 хвилин. Я прийшов і запитав, «Що таке нездоровий двигун у вихідні?» Виявилося, що вихідні скасовані, терміни літають, бо Медведєв прибув три дні тому. І погода була небайдужою, дорослі не дозволяли йому їздити на вертольоті, тому Медведєв подорожував на дорогах. В результаті всі інші дороги заборонені. І, наприклад, три сотні бетонозмішувачів, фаршировані деякими спеціальними крихітно дорогими бетонами, також заборонені. І бетон має йти кудись. 300 водіїв бетонозмішувачів кидаються до місцевих селян - за 10, кажуть вони, тис., ми будемо всі бетони. А селяни теж не фольги - бетонують голову за такі гроші, вони відповіли, і відвертають невпинно. Так де ми кладемо 300 бетонних вагонів? У Зимти, або що, щоб злити - так це вже брудна втрачена річка, це добре принаймні, що Причорномор'я тече - все ще є приміщення для сміття - або вона буде повністю забита. В короткий час всі прилеглі села на честь приїзду Медведєва бетонуються все - ділянки перед будиночком, в'їзди до будинку, підстави перед гаражами, а також, це. Безкоштовно. Цей подарунок Медведєв випадково дав громадянам сіл, так.

ОНОВЛЕННЯ. Тут деякі джентльмени все ж вимагають вказати джерело повідомлення. Що ви шукаєте? Крім того, я сам, за словами відвідувачів Сочі, такі оповідання можуть розповісти багато. Наприклад, як поїхати на Олімпійський об'єкт, який був побудований тільки на папері і нібито захований за кадром і бюджетом вже був проведений. Очима говорять багато в усних розмовах, але не записувати їх на магнітний рекордер?

English, Русский, Українська, Français...

Джерело: