Літаючий сінітор в S.H.

Я ходжу тут вчора на Шчукіно, перевіряючи свіжі поставляють лавки і раптом живопис в олії.

Що відбулося? Де кожен шукає? Шукаємо. І туди, літаючи джент.

І трохи нижче мого голосувальника, мешканця Шучинського району, власник квартири в будинку на вул. авіаційного дому 68.

резидент прийняв рішення про проведення виборчих кампаній та вислуховувати банер з вікна. Команда держслужбовців, що складається з представника OATI, тітка з дошки та льотного жителя, організованого різанням банера. Запропонувати мені будь-які документи на підставі яких розгортається дія. поліцейський сказав, що він не має документів, і це його робота, щоб переконатися, що хтось не опустив когось в обличчя. Повіска на мотузці з даху відбійника, що має намір вирізати банер, він не турбувався. Представниця ОАТІ пролетіла шматочок паперу, але продемонструвала її дуже рясно: він не давав її руками, він приховав другий аркуш. Ще не вдалося вивчити документ, було написано, що проведена позапланова перевірка, не знайдено порушень, порядок вирізати банер. Ось рецепт.

Flying janitor приймає позицію

Але щось начебто, щоб не було. Розглянуто обговорення між джентом і тентом, під час якого, очевидно, було про можливі розгортання наслідків, які загрожують джентора в разі проникнення в квартиру. В результаті на балконі зіштовхнувся джентій.

Дуже сподобалося 20 хвилин.

У процесі прецинкту і представник ОАТІ вирішив піти в тенант і, очевидно, попросити його загиблим джентом, але він, ймовірно, не почув дверний дзвінок, оскільки він був зайнятий з захоплюючою окупацією.

Проведено аварійне засідання. Учасники були надзвичайно стурбовані.

до Вимкніть! Ні, я не збираю! Я не буду! Після того, як ще 10 хвилин янур почав рухатися вниз.

Сюрендер

ВІН :

Потерпілий не хоче прийняти поразку з гідністю і відправляє привітання нам.

Привіт.

Далі учасники почали заважати нервово.

Янтар заявив, що він загрожував ножам, представник ОАТІ з яким-небудь половинним хітом і півсміркуванням заявив, що тепер він буде писати заяву про загрозу вбивства. Я мав провести час, щоб перейти до поліцейської станції Shchukino і пояснити докладно про те, що саме сталося і що я бачив, а також висловити свою парламентську занепокоєння щодо можливого сланець. Ситуація закінчилася мирно з усіх сторін. Я шкодую, що це відбувається в моєму районі, і я бачу, що я не можу це зробити. Я погоджуюсь, що фасади будинків повинні виглядати акуратними, і люди повинні, в теорії, заборонені від походових кондиціонерів в ці фасади, скління балконами, вставляння склопакетів і розміщення реклами. І я завжди підтримує міський зал, якщо це робить місто більш красивим. Але що тепер вони з банерами, перш за все, гіпокризія, не бійка для красивого міста (приблизно, тому що є мільйони банерів «вибираючи квартиру», зупинки покриваються рекламними оголошеннями «гроші» і «учіть квартиру в будинку» і ніхто не зацікавлений в цьому. По-друге, це небезпечно, так як вона порушує загальноприйняті норми: людина, що сидить в домашніх умовах, нервує, коли людина настає на балкон на тросці, і навіть такого зовнішнього вигляду. Не існує замовлення суду, ніхто навіть не дзвонить двері і документ не показує - ви просто прокидаєте, і у вас є джентгенів, висить у вікно. Як ви знаєте, що відбувається?
Все по всьому світу, і в Росії теж, законодавство про виборчу кампанію відрізняється від законів звичайного життя. Що не можна зробити для комерційних цілей, можна зробити в анотації, кожні кілька років два місяці місто вкрите агітацією, і це нормально - люди висловлюють свою думку, тому впливають на політичне життя, не можна спробувати заборонити їх, особливо за допомогою літаючих дженторів. Це, звичайно, не є проблемою для зовнішнього вигляду міста, це лише політика, в якій беруть участь ОАТІ, уряд і міліція. Це не добре, я ведмедя Сергія Собианіна депутатського затримання. Не добре, Сергій Семенович. Не добре.

浜у 涓 蹇

Джерело: