Змагання розводити стан

Є такі національні види спорту в Росії - визнання держави. Яка людина не буде кидати шматочок безкоштовних, обдурити систему, уникнути покарання. І люди не соромляться робити це, тому що в головах більшості брів, які загинув систему, стає героя!

Збільшуючи розмір штрафів, на змаганнях, щоб дефраудувати стан чітко відрізнявся одну дисципліну - "Приховує ліцензійну пластину на машині від поліцейських камер" Номери приховані для того, щоб вільно розбити правила і не несе відповідальності за неї. Кожен бере участь Наприклад, Rols-Royce прибув у Sanduny на 12 млн. рублів. Принесіть олігарх до лазні до пари. Він не хоче оплатити 50 рублів за парковку, тому він похитно приховує приміщення ганчіркою:
через Варламов

Перейдіть до пошукового двигуна і просто введіть «під номером на машині». Ви отримаєте сотні посилань на різні сайти, які відкрито пропонують підроблені номери, кадри, які будуть зафіксувати ваші цифри, чисельні наклейки, цифри закрутки тощо. Сьогодні я отримав листівку, яка відкрито розміщується на вулицях:

На зворотному боці телефону і адреси в Москві, де можна купити набір наклейок для обману. Це його. Потім можна легко розбити правила без страху штрафів. Все це відбувається відкрито, з адресами та телефонами. Ніхто не приховує в кутах.

Я звернувся до деяких поліцейських, і вони тільки злилися. «Так, є проблема, ми знаємо її, але нічого не можемо зробити. Законодавство Так, дійсно, відповідно до чинного законодавства, дуже важко покарати на загоєння номерних знаків, і всі види свердловин використовують це. Здавалося б, у нас є держава Дума, яка випромінює закони, як гупник з насіння. Потрібні закони проти мітингів? Отримати його! Потрібне право блокувати сайти в Інтернеті? Зареєструватися Ви хочете захистити дітей від пропаганди самогубства, наркотиків, гомосексуальності? Ми вітаємо вас! Тільки коли мова йде про дійсно актуальні і необхідні закони, це займе багато років.

На жаль, тепер я бачу тільки один спосіб очищення автомобільних пластин. Деякі fucking asshole has для вбити деякі люди і отримати віддалі. Поліція почне шукати його і виходить, що номер курча був підроблений / прихований / не записаний на камери. Далі закони пройдуть відразу, рейди будуть здійснюватися відразу, все буде заборонений відразу. У той же час триває змагання. Можливо, цей спорт стане Олімпійським.

Джерело: