Росія як це.

Ферма Басова є однією з дих. Він має витягнуту форму, а відстань між будиночками в середньому становить кілометр, наповнений покинутими і згортаючими хатами, тому сусіди не бачать один за місяць. Ми змогли зустрітися з двома мешканцями Басова. Як у решті гинуть ферми, ці люди виявилися старими людьми і не збиралися кудись залишити.

Від автора буде 35 фото і коментарі.
Авторизація

1,1 км На Басові ми були “керовані”, якщо я можу сказати так, це дуже дружня, досить жінка.
Її назва – Людмила, вона є директором будинку культури с. Чуланово.

2. У Чулановому, Ліуда народилася і піднялася, але більшість її життя жив у Харкові і тільки нещодавно повернулася до рідного села, з якихось особистих причин.
Відразу після повернення, вона отримала роботу в енергетичній компанії, і вона мала багато подорожувати на різних, включаючи покинутих, фермерських господарствах і селах.
З радістю поділилася інформацією про те, де знайти ці місця, а ферма Басова була однією з них.

Ліуда розповіла нам багато цікавих речей і запросили нам на фестиваль Lukomorye, який мав би бути проведений в Стригуні на тижні (ми пішли там, і я буду писати про це найближчим часом).

І це Чулановський будинок культури, який вона працює.

р.

3. У Минулого року вони відновили та придбали музичне обладнання. Але вода ніколи не була...
Весь будинок займає близько 100 кв.м. За даними Luda, як на ремонт були виділені 3 млн рублів.
Фото #1 показує, що передня сходи вже в повністю непотрібній формі і в даний момент потребує нових ремонтів, будівля зовні просто оштукатурюється, дах коштує недорого, виконаний з шиферу, і всередині ремонту виглядає так.

4. У У той же час будинок культури також без комфорту!
Ви вважаєте, що варто 3 млн рублів?

Я був, щоб поставити його м'яко, трохи дивився цим малюнком, враховуючи те, що мої друзі в найближчому районному центрі завершили 90 квадратних метрів будинків, здійснили всі зручності там, зробив реальний ремонт в цій закінченій частині і повністю заблокував 200 квадратних метрів даху будинку з металевою плиткою, і зовні все було оштукатурено дорогою штукатуркою, і вартість їх трохи більше мільйона (в тому числі матеріали і оплата за роботу будівельників). Ціна на ремонт Чульованського будинку культури перевищена, принаймні кожен 5, на мій погляд. Цікаво, будинок якого був реконструйований на суму «малих»

Приїжджайте, що не було ліричного (але дуже сумного) з’єднання про те, як державні посадові особи витрачають гроші платників податків на покращення наших сіл (що ніхто не піде до перевірки бюджетів та реальних витрат).

Ми будемо йти в Басов, де ніхто не відремонтував нічого часу.

Дорога проходить нескінченно, буквально, розширюється.
Сфери соняшників, розведені соковитою зеленню, розтягують так далеко, що немає кінця, щоб побачити.
Сонце, що виходить з-за рідкісних хмар, грає на них яскраві плями, а вітер, в тандемі з квітами, створює живий килим, який постійно перебуває в русі.
Все чудово!

Всі дороги (навіть в самий "дизинг" Басова) дуже хороша якість і регулярно кладуть замовлення.
На мій погляд, це виклична картка Білгородської області, яка, як правило, відзначається і захоплюється багатьма драйверами, які знаходяться в транзиті.

5. Умань Ну, тут ми йдемо...

6. Жнівень Відразу, на в'їзді до Базова, ми познайомимося з Баба Шура, який сидить на лавці, біля будинку, який бачив погляди.
Далі до неї прогулявся кучерявий коза, вкритий...

р.

7. Про нас

8. У

9. Навігація До Харкова долучилися діти діда. Стара людина мала пневмонія довгий час, але в районній лікарні, як правило, нічого не знайдено, вони призначали звичайні кашельні таблетки і відправили його додому. Коли його дідусь хворіла, сини приймали його до харківської лікарні, де він негайно госпіталізований і лікувався до теперішнього часу.

Як ви робите тут, Баба Шура?
- Що погано, дитина! О, як поганий ... - жінка Шура зрізала її ніс і почала витирати сльози ...

10. Мій сусід б’є мене, коли ніхто не бачить, і наші тварини крадіжки, якщо тільки за мить ненав'язаний.
- Як ви відчуєте?! - Ні дівчині. - Для чого?
- Хто знає чому? - Бабця кричав. - Просто поведінка і це все...
- Так, як це?! - Ми вивели, - якщо немає дошки на вашому сусіді?
до Ні, маленькі діти. І пішов до міліції, написав заяву, і все в vain ... У поліцейських з'явився, запитав, написав папери, і це було все більше.

10.

11. І я не маю здоров'я зараз на всіх, останній раз сусід потрапив на голову з паличкою, так як потім голова завжди болить і болить... – продовжуємо болить.
І я, ймовірно, вдарив ногу занадто, тому що нога не йде на всіх.
«У цілому» продовжив, «і страшні люди, і мій сусід боогі, і дружини і сина». Я завжди боїться, що вони будуть робити щось для мене.
І вкрасти весь час... У цей час мій дід підтримав мене до станції, наш роустер був вкрадений. Приїжджаємо до дому, але не роустер.
І перед тим, якось, наші інструменти відійшли і тварин ... – індикація захопила Баба Шура так, щоб вона навіть припинила крісельність.

І ніде ми можемо залишити, далеко від цих бстардів! – підвести бабуся і зважений жорсткий.

Джерело: