Чому Джиги не танцюють Лезденка в Сибірі

35 кілометри на південь від Томська внизу Колярського шосе, є невелике село. Люди працюють, ретельно (сибіри в одному слові), а після розпаду СРСР принаймні не жили багато, але не страждали. У цьому селищі, побудованому в радянських часів. Після розпаду Союзу в цілому, і система колгоспів і державних ферм, зокрема, вона була закинута протягом деякого часу, до тих пір, поки в селі з'явилася гідна сім'я Чеченів (Я кажу без будь-яких залізних, вони були дійсно гідними, розумних людей), які з їх трудовою і грошима (Я не знаю, що), але відновили цей пиломатеріал, модернізований і введено в експлуатацію. Всі були щасливі, тому що гроші були сплачені за село гідно і на час, і робота була досить для багатьох.

Р

Але якщо власник і його сім'я жили за місцевим замовленням і не покажуть себе особливо негативно, то ті, хто прийшов до них якось, або родичі або земляки, поведіли більше, ніж неправильно. Чотири кавказькі джигіти, сидять в їх настойній машині, гучно обговорювали свої проблеми, а потім вирішили «стрибки стрибка буде їздити, правда?» шістнадцятирічна мила сільськиця, яка не була щаслива з такою перспективою. Але Джигіт наполягає. А ось висихає дівчину кілька місцевих селян, і, не боїться ножів, продемонстрованих ним, не в Джигітному шляху зламали голови наполегливих присяжників. Вони були розбиті в самому прямому сенсі слова, так як Джиги були взяті на Тимиязевську КБР для трепанації черепів.
Після 2-3 днів на поріг начальника сільської ради з'явився три-чотири твердих ведмедиків середнього віку, в хороших костюмах. Делегація аксактів у ультімату вимагала з голови, щоб надати їм ті місцевості, які так само непристойно лікують їх земляки, супроводжуючи вимогу до дисертації «інше всі тут будуть мити кровом. й
Голова, жорсткий, кучерявий чоловік 50 років, спокійно сідає, кинувся і відреставрований:
«Для стартерів, дорогих, кількох статистичних даних. У селі є 800 осіб. Половина них - чоловіки. Навпіл, друга половина, чоловіки між віками 16 і 60 років. Це один.
Люди живуть в тазі. Що можна зробити, fucking poachers? У кожному хати пістолет, часто не один. Нерідко зрізані. Ось 200 гармат в с. Ось два.
Якщо ви думаєте, що це недостатньо, 5 кілометрів на південь і 4.5 кілометри на північ, ще два аналогічні села. В цілому, і це не підрахунок наших жінок, які також не позбавляться від подряпин. Це три.
А хто, ведмеді, ви хочете боротися тут? ?
«Аксакали» дивилися один на одного, подивилися на голову прецинкту і старшого дальня державного підрядника «Л...і», який з'явився в дверцятах (як ви розумієте, що вони «ідентично» виявилися «в виконанні», тому перший провів AKS74U на плечі, а другий SKS), після чого вони також мовчазно стояв і зліва. Вони ще не бачили в с.
Історія є абсолютно реальним, розповів старший huntsman держави, який стояв у двері. На моє питання: «Що було кавказьки?» – Дядько Коля відповів: «Слава, тайга велика.» Давайте скажемо автобус. Так ось на тайському моулі в старих силосах, вони прямо на автобусі з бульдозером і ви можете їх захопити. І ніхто не буде шукати. Я вірив його і я все ж вірю в нього.

浜у 涓 蹇

Джерело: