Мисливець в суді

Прокуратура Московської області затвердила вирок у справі проти мисливського експерта Олександр Довиденко, який затримав VIP-повідачі, але він звинуватив.

Про це заявив Росбалт Олександр Довиденко, раніше прокуратура Московської області п'ять разів відмовлено перенести цю справу до суду. У 2013 році перший заступник прокурора Віктора Наседкіна та прокурора Олександра Анікіна залишила цей відділ, після чого було затверджено вирок. У фінальному слов’янському слов’янському кодексі Російської Федерації (експертна влада, яка тягне за собою могильні наслідки), за яким він зіткнувся до десяти років в тюрмі.

«Віп-повідачі потребують переконливості від мене, навіть якщо вони дають мені підвішений вирок, а потім я не можу тримати позицію». І VIP-повідачі перетворяться на "повний релінг". Дмитрівський район, де я працюю одне з улюблених місць. В будь-який час року Довиденко сказав:

Нагадаємо, за словами мисливського експерта, у лютому 2010 р. затримав у Дмитровському районі московської області учасників незаконної зйомки тварин. У той же час поашці запропонували відчайостійкість, в результаті чого Доводенко мав відкрити вогонь в повітрі. Щоб уникнути відповідальності, нападники, серед яких були топ-менеджери «Газпрому» і поліцейських, за словами Довиденка, зробили справу проти нього. Для цього вони розстріляли через склянку снігоходів і сказали, що Довиденко привів вогонь, щоб вбити і поранити одну людину в пальці.

Слідство прийшла до наступних висновків. Мисливець без належної причини почав стріляти на цивільних осіб, які не ходили на всіх, але просто ходив по лісу з зброєю і тушками мозаїки. Не знайдено VIP-людей серед походів в РФ. В результаті Доводенко заряджався.

Ознайомтеся з деталями на сайті Rosbalt.

Джерело: