Я думаю, що багато хто з вас любить їсти McDonald's, і сьогодні я розповість вам про деякі речі, які допоможуть вам зберегти вашу кров.
Я працюю там точно рік, для того, що я не мав сил, ні нервів. Так давайте старт.
1,1 км Сендвіч на бункері (пультова коробка, яка стоїть за спиною касірів) зберігається протягом 20 хвилин, але чим довше він зберіг, тим менш смачним. Нерідко зберігають довше, ніж за рахунок часу, так як ми були розпущені для декоммісійних продуктів і Інструктор тихо змінився таймер. Для того щоб не запускати в «нетрадиційне» замовлення «спеціальний гриль». Що таке, без цибулі, без салату, без огірка, помідора та ін. Це не гірше, і ви отримаєте гарантовану «свіжку».
2,2 км Якщо ви встигли замовити французьку фрі, то беремо середню частину, так як вона вписується таким же чином, як і в великому, і різниця становить близько 10 рублів. Невелика, але приємно називається такою картоплею «звичайно повна коробка».
Далі
р.
3. У Морозиво "Рок" повний ебать. всередині вафельних касірів заборонено залити морозивом. Так це просто зверху.
4. У Якщо ви знизите лоток перед касовим реєстром, ви знову подаруєте замовлення.
5. Умань Обов'язково вкажіть розмір порції напою, картоплі. За замовчуванням, велика картопля і середній как і велика кава перерву через.
6. Жнівень Замовити напої без льоду. Напій вже холодний, а лід розтопиться і буде більше води в склянці. Ви хочете?
7. Про нас Мистерський відвідувач. Це окрема історія. Якщо ви приїжджаєте на початку місяця, від 12 до 14 або з 18 по 21 і замовляєте будь-який бутербродж, картопля і картопляний напій(!), то ви будете служити на найвищому рівні. Необхідно відмовитися від соусу і запропонованого десерту.
8. У Це вигідно довести напої з вами, окуляри можуть дати вам при оформленні замовлення безкоштовно.
9. Навігація М'ясо, овочі, салатні суміші - все реально. Єдине, що викликає занепокоєння - соуси, склад яких не відомий більшості співробітників.
10. Якщо ви знайдете волосся або інший зовнішній об'єкт в сендвічі, ви повинні негайно обміняти його. Не зловживати
11. Не замовити торти. Часник також часто приклеюється до них. Так вони досить добре.
12. Кава дуже смачна. Але ви також можете заощадити гроші. Замовити регулярну чорну каву, з великою кількістю молока (безкоштовно).
13.00 р. Ніколи не скажімо на касіря, «Чи ви йдете швидше?» Більшість з нас, коли ми чуємо цю фразу, починаємо рух навіть повільніше.
14. Щоб зробити картоплю 100% свіжим (він зберігається протягом 5 хвилин, після чого приступаємо до «збирача») замовляємо її без солі. Хто хоче їсти несолену картоплю?
15.00 р. Ви не повинні принести вироби з вами. Ви вже знаєте про термін зберігання.
16. 99% працівників недбалих, чистих лотків. Поставте другий лист на лоток.
17.00 р. Дітям необхідно дарувати падіпи (сувенір). Ви можете попросити його при оформленні замовлення.
18 років Для того, щоб не почувати таку дратівливу ноту на виїзді (нехай у вас є торт?), в кінці замовлення, скажеш «вічно».
19.00 р. Перевірити замовлення лотка. Соуси, серветки, соломи не можуть звітувати. Тому що касіри є люди, вони можуть забути щось.
20. Найкорисніша річ в макіяжі 20 нугець і велич.
Я сподіваюся, що я допоміг комусь. Всі боби
浜у 涓 蹇
Джерело: