510
117 років Раневської
Це чудовий спосіб запам'ятати велику акторку. 27 серпня відзначає 117-річчя від дня народження Фаїни Георгіївни Раневської, легенди вітчизняного кінотеатру та розкішної жінки - щедрої, самокритичної та неймовірно чарівної - актриса, насамперед, відомий як визнаний майстер ролі персонажа. Один відомий режисер - сказав він про неї, "Чому можна зробити." Не грає, але живе. Раневская сама вірила, що вона кинула свого таланту не тільки народною любов'ю, але і на внутрішню самотність, яка з ранніх років до смерті не залишила цю багатогранну особистість, темні заяви до цього дня здатні не тільки зрадити читача або співрозмовника на глибину своєї душі, але і зробити його сміятися сльозами.
«Я казка, коли ви дивуєте монстра і він виходить, щоб бути принцесою, і будучи навпаки. й
«Насолоджуйтеся, коли у вас є телефон в будинку і тривога вимкнена. й
Фотозвіт: Фаіна Раневська, 1929
Я ніколи не розумію, що люди не заважають бідності і не соромляться багатства.
«Дух зроблених жінок, які можуть любити їх, і приглушення, щоб вони могли любити чоловіків. й
Pictured - сцена з кіно Cinderella (1947).
«Ви повинні жити так, що бейстари запам'ятають вас. й
Я не маю все, але тут можна знайти.
Любов і пам'ятка.
"Схожі" =
доб.200
Джерело:
«Я казка, коли ви дивуєте монстра і він виходить, щоб бути принцесою, і будучи навпаки. й
«Насолоджуйтеся, коли у вас є телефон в будинку і тривога вимкнена. й
Фотозвіт: Фаіна Раневська, 1929
Я ніколи не розумію, що люди не заважають бідності і не соромляться багатства.
«Дух зроблених жінок, які можуть любити їх, і приглушення, щоб вони могли любити чоловіків. й
Pictured - сцена з кіно Cinderella (1947).
«Ви повинні жити так, що бейстари запам'ятають вас. й
Я не маю все, але тут можна знайти.
Любов і пам'ятка.
"Схожі" =
доб.200
Джерело: