497
Коте
Вода кип'ятила, і почала лущитися від шкірок ковбасок.
“Edauu...,” Yetitzka Cat розтягував сонно з під ногами, а з надії додано: “Dauuuush? й
Не зрозуміло, що надійшло над мною - мабуть, тепло - але я відрізаю цілу половину запобіжники з самурайним ударом і прокинув їх в худий червоний обличчя, промалюється преміум кормом.
Кохання ретельно зрізаний ручкою і зірвав на мене з чесними оливковими очима.
- Pogreuuuuuuuuu... - сказав він соромно.
Я підбирав і промивають половину ковбаси, і кинуться в окропу на інші.
- Ось, порубати, послухати!
Цього разу кішка зрізала ковбасу набагато більшим інтересом і навіть клацнув пару разів, після чого він знову спрямований на приурочний погляд на мене і відокремився вологий рожевий рот:
- Поломак!
- Ви трахнув вгору, ви звіряєте !!! - Я кричав, і в наступний момент кішка з його хвістом оголеною галявиною по коридору, ніндзячі штовхають його лапи від стін на поворотах, і після нього половинка збив кулі. Вона, атлас, не вписалася в свою чергу, і залишалася лежачи на підлозі з рожевою полицею, або щось ще більш неприпустимо.
Коли все заспокійливе, кішка обережно застрягнула з кута.
- Неуурва? - Він симпативно запитав, підібрав напівсусаж і відійшов до курки.
Я кіт!!!!
й
Джерело:
“Edauu...,” Yetitzka Cat розтягував сонно з під ногами, а з надії додано: “Dauuuush? й
Не зрозуміло, що надійшло над мною - мабуть, тепло - але я відрізаю цілу половину запобіжники з самурайним ударом і прокинув їх в худий червоний обличчя, промалюється преміум кормом.
Кохання ретельно зрізаний ручкою і зірвав на мене з чесними оливковими очима.
- Pogreuuuuuuuuu... - сказав він соромно.
Я підбирав і промивають половину ковбаси, і кинуться в окропу на інші.
- Ось, порубати, послухати!
Цього разу кішка зрізала ковбасу набагато більшим інтересом і навіть клацнув пару разів, після чого він знову спрямований на приурочний погляд на мене і відокремився вологий рожевий рот:
- Поломак!
- Ви трахнув вгору, ви звіряєте !!! - Я кричав, і в наступний момент кішка з його хвістом оголеною галявиною по коридору, ніндзячі штовхають його лапи від стін на поворотах, і після нього половинка збив кулі. Вона, атлас, не вписалася в свою чергу, і залишалася лежачи на підлозі з рожевою полицею, або щось ще більш неприпустимо.
Коли все заспокійливе, кішка обережно застрягнула з кута.
- Неуурва? - Він симпативно запитав, підібрав напівсусаж і відійшов до курки.
Я кіт!!!!
й
Джерело: