Зруб своїми руками.

Ми живемо в трикімнатній квартирі, вирішили виконати старі мрії, мати будинок. Це дерев'яний будиночок. Ми придбали земельну ділянку 6 соток не далеко від міста на березі річки 2 роки тому. Рік спостерігався, навчався, у порівнянні з багатьма сайтами, портфелями, проектами. Знаючи чоловіка, так як він вийшов, не виправдав. Кілька місяців дизайнерської роботи, в кінцевому підсумку прийшов до рішення, яке влаштувало мене і другу половинку. Передоплата і очікування будинку мрії.

74 фотографії

Зруб своїми руками.

1-й поверх.

Зруб своїми руками. р.

2-й поверх.

Зруб своїми руками.

4. У Фундамент вирішив зробити під простими задніми будівлями, а саме гвинтовими пальцями. В одній компанії було розраховано 25 шт паль 108 мм з головками, обрано 133 діаметрів для запасів безпеки, які можуть витримати до 8 тонн. В цілому я можу розмістити до 200 тонн на них. Сам будинок важить близько 50 тонн, не підраховують снігове навантаження, вікна, двері, холодильник і SonyPlayStation 3.

Зруб своїми руками.

5. Умань Я зробив макет сайту і викрутив перший палі з батьком і батьком. Перша паличка - найпростіша.

Зруб своїми руками.

6. Жнівень Вимірювання 8 метрів викручують другий

Зруб своїми руками.

7. Про нас Ми зрозуміли, що без помічників ніде, подрібнюємо друзів на сайті з самоваром.

Зруб своїми руками.

8. У Ефективність збільшена різко, що робить 10 см поглиблення для гвинта леза + провідний отвір для напрямку ствола, всі за допомогою ручного шурупування технології. 133 діаметр ще може бути викручений вручну тільки з машиною. До кінця скребка перетворилася в лист С.

Зруб своїми руками. р.

9. Навігація Стільце не дуже важко, якщо ви зносите його разом.

Зруб своїми руками.

10. Відбувся батько-в-право з наукової точки зору з усіма його досвідом будівництва, він особисто вдячний за допомогу.

Зруб своїми руками.

11. Ну, одна сторона вже готова, здається навіть на лінії.

Зруб своїми руками.

12. Брухт вставляється в вухо палі, і в нього вставляють 2 труби, п'ять можна скручувати. Можна тривати, але плече потрібно взяти більше 3-4 метрів.

Зруб своїми руками.

13.00 р. Помічники були різними, фізично міцними, це колега офісного працівника.

Зруб своїми руками.

14. І вони були, немає, вони добре чекали фізичну роботу, щоб почати після буріння свердловини.

Зруб своїми руками.

15.00 р. По периметру готовий, не потрібно міряти все далі, ви просто збиєте місце іншої палі з ниткою.

Зруб своїми руками. р.

16.00 р. На складі ще одна паличка стала меншою і більше на місці, де вона чекає відповідальної роботи, здійснити будинок самостійно.

Зруб своїми руками.

17.00 р. Взяти рівень сімейного друга, річ. І був розбитий горизонт, на якому потрібно нарізати палі на один рівень.

Зруб своїми руками. Р

18 років Як мені сниться, що ці речі будуть більш лазерною потужністю, що б натиснути кнопку, викласти на землю. І лазерний ріже все, в тому числі паркан, і дерева сусідів, і будинків і т.д. Все на одному рівні. Афіша Красивий.

Зруб своїми руками.

19.00 р. Весь день я розмовлявся з товщиною 4 мм і 133 мм в діаметрі друзів, зробив їх обхват.

Зруб своїми руками.

20. Порізання одного задоволення, некомфортне положення, пучок іскрів, постійно перекусаючи.

Зруб своїми руками.

21. У 240 диску так важко, якщо ви кладете його на невелику болгарку, ви не можете її розрізати.

3610Р. 4200Р.

22. Нарізаємо в 1 день пальці самі викручуємо в 4 дні.

Зруб своїми руками.

23. бетон заливається всередині, сам процес не фотографувався, заливається разом, це не було справи. Потім головки розморожуються, за технологією, щоб не перенести під час монтажу підкладки балки. Я варився в колах.

Зруб своїми руками.

24. Трактор - окрема пісня, яка попросила копати траншею під водою з відро 40 см, в результаті він почав копати з іншої сторони, впала в власну траншею, прикрасить її до 1,5 метрів і викопати її бочка на глибину 2.2 метрів. При укладанні труби в тампонах, я майже поїхав там, бо УГВ був 1 метр, паводок.

Зруб своїми руками.

25. Один друг виявився рушником і був відразу ж званий, щоб зварити, інший нічого не знає і був даний щіткою і мастикою, я сіла в стілець пити пиво і під керівництвом.

Зруб своїми руками.

26. Оксамитовий оксамитовий покрив і вирівнюється іншими друзями.

Зруб своїми руками.

27. Фонд готовий, вартість становить близько 100 000.

Зруб своїми руками.

28. 1 автомобіль прийшов, навантажений зерновим локомотиком, без прокладок і пачок, які підійдуть більше і не замовляти ще одну машину, розвантажений тифом на основі KAMAZ, за 10 годин в дощі, це було пз. Всі колоди вкриті грою.

Зруб своїми руками.

29. Я мав вимити кожен журнал з керчерем, розведений на 6 соток бруду, щоб ноги колінно-глибокі в пудельках. Вони вже промиваються колоди. Діаметр - 240 мм.

Зруб своїми руками.

30. Для миття готуються такі види, шорти і середні.

Зруб своїми руками.

31. У мене є 1 автомобіль, я не можу уявити, де другий буде відповідати, і це добре, що він пішов три дні пізніше. Фундамент очікує взяти на себе 50 тонн деревини!

Зруб своїми руками. (Б)

32. У той час як мій друг і comrade від Kirov готують підкладку деревини, Alexei hello!

Зруб своїми руками.

33. Запах лісу поширюється по всій дачній кооперативі.

Зруб своїми руками.

34. Промінь був майже готовий, палі не були ідеально вертикальні і були помилки в розмірах по 1 см, які не грали великий вплив на підготовку балки. Я думаю, що вперше своїми руками це ідеальний варіант.

Зруб своїми руками.

35. Це картка Tajik, я подав її день після того, як я звернувся сусідів до будівельників, мені довелося мити колоди своїми руками. Моя друзі більше не була на самоварі.

Зруб своїми руками.

36.00 Р І ось бруду, і є пучок розфарбованих колод, які довелося мити.

Зруб своїми руками.

37. Підкладка бруса готова, похибки площини до 5 мм, що дуже добре.

Зруб своїми руками.

38. Муд, керчер, колоди. 4 дні миття.

Зруб своїми руками.

39.00 р. Вент полуход на віссю Б в Г. У віддаленому місці відбувається відразу обробка деревини проти цвілі, буряків, гнилі та ін.

Зруб своїми руками. р.

40. Влаштування першого поверху. Також видима перфольга, яка тягне полулистя.

Зруб своїми руками.

41. Промиваємо і обробляємо колоди, чекаючи лежати під їхніми номерами, але при цьому їм потрібно віджимати, другий автомобіль водіння.

Зруб своїми руками. р.

42. Лаги розрізають, є підготовка грубої підлоги, а обробка дощок.

Зруб своїми руками.

43. Шукайте, як вони очищають все і висушують трохи.

Зруб своїми руками.

44. Під фундаментом.

Зруб своїми руками.

45. Під фондом 2.

Зруб своїми руками.

46. Другий автомобіль прийшов, не потрібно мити, але розвантажений на 12 годин, вибравши кожен зруб. 6 акрів недостатньо для зберігання деревини.

Зруб своїми руками.

47. Цей палі повинен пройти через і процес, ці співробітники є студентами, вони були досить протягом 2 днів.

Зруб своїми руками.

48. Підлога готовий, будинок виростає! Настроювання гарне в вечірній річці та півліття холодного пива.

Зруб своїми руками.

49.00 р. А батько-в-право з хребтом і батьком і ножем.

Зруб своїми руками. Р

50.00 р. Який запах деревини, наші колоди дикими, в Астрахані немає лісів.

Зруб своїми руками.

51. Центр колоди, які в кінцевому підсумку вимірюють діагоналі, зроблені совами, як я тепер пам'ятаю, 11 м 031 см 5 мм. Максимальна кількість 5-8 мм стрибають по шарах.

Зруб своїми руками.

52. Перше введення в канати, я набрав під годинниковим оком супервайзера. В кінці були задоволені 5 бурів.

Зруб своїми руками.

53. Батько-в-правові пагони Голлофібер, які були головним завданням батька і батька-в-право.

Зруб своїми руками.

54. Ви можете побачити вікна і що виглядає як будинок.

Зруб своїми руками.

55. І ось передпокій зі сходами.

Зруб своїми руками.

56.00 Р До стелі першого поверху здійснювалася в ручному режимі, пізніше встановлюється лебідка.

Зруб своїми руками.

57.00 Р Один з головних помічників взяв колоди на плечі і перенісся. І в той же час ми робимо цвіль і робимо стіни під рівнем, зйомки.

Зруб своїми руками.

58. Свердла 1 кВт слабкий, в кінцевому підсумку спалюється. До цього 1,5 кВт зламав обидва ручки.

Зруб своїми руками.

59.00 Р Стіни вже утворюються і тінь виходять за будинок.

Зруб своїми руками. р.

60. Привіт, кожен!

Зруб своїми руками.

61. Прогулянка по колодах не страшна, після чого довелося красти крабом.

Зруб своїми руками.

62. Але хребти, під круглою підлогою між першими і другими поверхами чаші не були належним чином вирізати в виробництві і Алексей довелося вручну закінчити 24 чаші 1.7 см більше, інакше був проміжок. Він взяв 4 дні, щоб вбити його.

Зруб своїми руками.

63. Тут можна уявити масштаб будинку, вражаючий. Здається, що для 6 акрів це занадто великий.

Зруб своїми руками.

64. А стіни виходять вище, а тіні стають більшими.

Зруб своїми руками.

65. Ось такі чашки.

Зруб своїми руками.

66.00 Р Поки чашки п'ють, ми робимо всілякі дрібні речі.

Зруб своїми руками.

67. свердла стоїть в кутку, лихаючи, вона мала 2 дні, щоб жити.

Зруб своїми руками.

68. На правому місці є кімната матері.

Зруб своїми руками.

69.00 Р Заготовлені чашки і ми будемо раді додатково натиснути.

Зруб своїми руками.

70.00 Р Ну, другий поверх пішов, настрій хороший.

67095

71. Зліво праворуч: Oil TAD17, Sledgehammer, рівень, бензин. І це все в нашому будинку мрії.

Зруб своїми руками.

72. Друга підлога прикрашена, люки видно, на які ми піднімаємо колоди і лебідка, покрита рубероїдом.

Зруб своїми руками. р.

73.00 Р Ось як з'явився весь дерево.

Зруб своїми руками.

74.00 р. Це остання фотографія, на жаль, другий поверх не вистачає фото, оскільки відпочинок приїжджає до кінця і потрібно забрати коробку швидше. Ось як бояться очі рук. Я роблю паркан у вихідні Запитати мене.

Зруб своїми руками.

Джерело: