... Чоловіки набагато частіше, ніж жінки. Коли зустріч, людина показує себе, що він... добре, трохи... ГУСАРИТ Але в цілому він дуже щирий... А жінка не щира! Коли вона зустрічає чоловіка, вона є мисливцем... дивний, безтурботний,... Мета полягає в тому, щоб похизти чоловіків в замах ... щоб заплутати мережу Добічу ... А потім засвоюється, засвоюється, і висипається . . які на її думку . . буде ідеальним. . й Через це, потім всі проблеми в житті... Вирішені, поголені надії ... Людина залишається себе і чесно. Жінка, спочатку регулює її. А потім змінює правила... і розбиває чоловіка, і все своє життя. Вона lying ... Не дарма нічого, що говорить: «Всі неприємності виникають від жіночого оману». (Айбуліт)
Не обговорюється одна проблема в сімейному житті. Багато жінок скаржаться, що чоловіки стають меншими за роки. Він не піклується про те, що він напоїться і лягає на дивані. Жінки навіть забувають, що вони колись обрали і любили його. Для чого. Ви не пам'ятаєте чому. А що «згасити» раптом пішли кудись. Не випадково?
Чи повинен він бути тамедом?? ?
Коли ми познайомимося з чоловіком, коли ми на початку відносин, ми дуже привертаємо до своєї чоловічої влади, чоловічої енергії. Ми пишаємося тим, що він безболісний їзда мотоцикла. Ми надихаємось своїми перемогами у конфлікті. Про те, як він йде на гонщики в іншому місті, для змагань, займає перше місце. І навіть якщо немає таких очевидних проявів влади, ми пишаємося іншими.
Ми любимо це, коли людина, що піклується про нас, навряд чи вказуємо його позицію - ви не будете там. Всередині може виникати незначне повстання, але з такого перфоратора на столі все заспокоює всередині. Захищені. Він міцний. Він реальний чоловік.
Ми часто очікуємо того, що він буде нести відповідальність, вибити його кулак, приймати рішення, заспокоїти збуджений розум. Ми мріємо про сильний плеч, забуваючи, що в цьому випадку нам потрібно відмовитися від нашої поведінки.
Справжній чоловік дуже близько до природи. Він так само, як незграбний, незламний, дикий. І небезпечний. Небезпечний для такого вулкана знову турбувати, прогрівати, спровокувати, пиляти, пригнічувати...
Коли людина одружився, світ різко змінює. Я знаю багато людей, які були змінені шлюбом.
Подруга шахти на дівчині своєї дружини, з любові до неї, зламала стосунки з усіма своїми друзями. Залишилося лише пара «припустимих» варіантів – з якими можна випити пиво на заміському будинку у вихідні дні. У той же час його пристрасть – походи, гірська їзда, гори – зникли з життя. Небезпечний батько сім'ї. Таким чином, вся техніка була розподілена до друзів і знайомих.
Ультиматум були суворі: "Це мені або це," слідувати аргументам про зростання, про те, що він повинен думати про сім'ї. І від любові до дружини він погодився. Він не хотів би залишити її як вдова, він не хотів бачити її сльози. Він кохав і зробив вибір. Жорсткий вибір.
Він став самобутнім, турботливим батьком. Всередині вони глибоко незадоволені. Це було помітно багато. Він спробував реалізувати свою чоловічу частину в виховання сина його – загартувати його, відтворювати спорт з ним. Але заборонена дружиною. Він занадто невеликий.
Через кілька років вона залишилася на когось. До божевільних трюків їздити на мотоцикл біля міста вночі. Вона розповіла про свою втрачену пристрасть, скільки він змінив, як він не доглядав або піклується.
А хто зробив його так? Хто забороне йому бути людиною в цій родині? Хто послав йому від усього, що допомогло йому чоловіка?
Він тепер відновлюється і повертається до. Все ж підкорює вершини, спускається на сноуборді, де не має людської стопи. Він сповнений енергії, очі знову світиться. Жінки люблять його знову. А тепер його сім'я щось страшне. У деяких випадках, які могли б знову захопити свою силу і маскулінність.
Що буває так часто. Жінка після шлюбу намагається приготувати чоловіка. Для зручності. Не хвилюватися про те, де він і як. Щоб уникнути повік. Він також робить його менш привабливими для інших жінок. Чим цікавіше це до інших.
Чоловіки погоджуються з цим. Вони не бачили інших прикладів, багато з них піднялися тільки матір'ю. Зростало решту з аналогічно вітчизняним попом, позбавленим своєї влади. Вони не розуміють ціну, яку вони платять за неї, і вони називають його просто "розміщеними". Ми любимо нас і хочемо бачити нас щасливими.
Але душа запам'ятовує і знає. І роки для старої міцності. Людина, що трахається в клітку, ніколи не стане домашньою котою. Він може стати приниженням і тренованим левом. Ви коли-небудь бачили лев у зоопарку або цирку? Те ж саме відбувається у чоловіків серця. Серця, які позбавлені їх повноважень.
Чи не випадково, що в середній вік, майже кожен людина намагається відкинути цей тягар і почати все серйозне? Купити гоночний автомобіль, залишити дружину, зробити щось екстремально? І якщо це неможливе, то принаймні вдарив комп'ютерні ігри і стане героя там.
У Європі найчастіше на автоперегонах, таких як «Феррарі» на колесах сидять дідів. І вони також натискають на газ педаль з великим задоволенням. Пам'ятайте, що вони ще чоловіки. Вони ще сильні і небезпечні.
З’ясуйте, що ми хочемо маррі Супермен, який підкорив нас подяками та відвагою. І ми живемо зручніше – підкреслюємо це слово «більше комфортних» – з домашнім лососем, що робить щось нудне і безпечне, промиває посуд, підлога – і ніхто не цікавиться. У нас Для зручності Вам необхідно оплатити повагу і своє щастя.
І чоловіки потребують міцності.
Неважливо, скільки жінок протистояти, вони таємно сниться, що чоловік стане таким же, як і раніше. Недбалий, сильний, дикий, небезпечний. Так що коли він прийшов додому раптово, він захопив її так, щоб він відчував її дихання. Так що в момент карлика, коли вона провадить, він рішучо сказав його "не" і знову - зі своїм фістом на столі. Нехай очі горять з вогнем влади і пристрастю.
Єдина труднощі полягає в тому, що поруч з таким чоловіком потрібно стати ще одним. Він не може бути запеченим і провокованим, або додається в вогонь, коли він сердився.
Я нещодавно почула історію про чоловіка, що розбиває ноутбук дружини навпіл під час сім'ї. Це один з проявів чоловічої влади – потрібно бути дуже обережним з ним. Комп'ютер краще нічого іншого.
Уявіть, що ви chemist на роботі. Вам потрібно знати, що змішати з, і що – в будь-якому випадку. В іншому випадку це може бути проблема. Ви берете кожну баню акуратно і думаєте про неї - а потім що відбувається? У вас є кілька інструкцій про те, як впоратися з банками, як зберігати їх, як їх переміщати.
Це те ж саме з людиною. Проблема полягає в тому, що ми не маємо такої інструкції. І ми робимо експерименти. Один туман. Ще один розтоплений. Вони болять. І все буде добре, якщо ми пам'ятали, які дії призводять до таких результатів.
Наприклад, чоловік не повинен сердитися, коли він не в настрої. Багато людей знають це. Хто це? Що намагатися псувати дорогу і принести його в хорошу позицію, а тільки потім вирішувати проблеми?
Найчастіше подразнений людина отримує паливо відразу з репроксами своєї дружини, її відступи, гнів. І є вибух. Його сила варіюється в залежності від самого чоловіка і скільки палива його дружини додають в вогонь. Але завжди є знищення і жертва.
Не потрібно відволікати і заважати. Нарешті, він сидів з насолодою для нігтя - крок назад. Тому що порада «похилого» і «похилого» не тільки псує його, але і призводять до того, що він не забив ще цвях.
Чоловіки небезпечні?
Чоловіки дійсно небезпечні. Але коли жінки намагаються втомити їх і нейтралізувати їх, вони кладуть свиню на себе. Сама. Оскільки вони не хочуть, щоб діти більше від будинку матраца. Ви не хочете готувати або бути красивими. Це досить життєздатність і контемпт. Не можна поважати йому.
Коли людина має чоловічу силу, вона не проста для жінки. Вона повинна вчитися правильно лікувати чоловіка, щоб вона була безпечною. Вона повинна турбуватися про нього частіше. І навчайтеся довіряти йому невидиме. А також зрозуміти, що такий чоловік дуже привабливий для інших жінок. Тому ви завжди повинні залишатися для себе. Найкрасивіші, найкрасивіші, найяскравіші, найбільш непередбачувані.
Це різні варіанти життя. Стоп контроль його. Припинити перевірку своїх телефонів і не змусити його прийти на час. Не говорячи його, хто хоче говорити або що робити. Не суджуйте своїх захоплень своєю небезпекою. І знову пожвавити свою пристрасть до життя.
Я, нехай він вирішив запустити триатлон. Мій чоловік збирається взяти участь в IronMan наступного року. Для мене це звучить хрустки - біг, плавання і не вело щодня. Потрібно багато сил, витривалості, часу. Потрібні навчатися, купувати обладнання, брати участь в марафонах. Тексти пісень, а це означає: І я повинен одягатися з його відсутністю, його грудаста, його фізична втома.
Але це нічого не в порівнянні з тим, як очі сяють, коли він каже, і це робить. Коли він займає десять кілометрів або купує кілометр і половину. Він робить його міцним, не тільки фізично, але і морально.
Деякі чоловіки сниться мотоциклу. Мій чоловік один з них. Тексти пісень, а це означає: І я готую морально для цього, щоб стати одним днем. Я повинен турбуватися про нього. І довіряйтесь більше. Я знаю дівчину, яка була дуже боятися, але домовилися купити мотоцикл чоловікові. З нашим рухомим рухом і повагою на дорогах, це дуже екстремальна покупка. Але через кілька років чоловік перейшов від працівника в успішний бізнесмен. Він приводить дружину. І він все-таки їздить його залізним кінь щоденно. І хоча вони були одружені більше, ніж за десять років, вона нещодавно прийнята, що пристрасть не загинув або пішли. З моторика, що пристрасть виросла.
Хоббі лижі, гонщики, спортивні, ділові поїздки, експлуатація, небезпечні поїздки, екстремальні класи, спілкування з іншими чоловіками і багато іншого, від яких ми хочемо захистити чоловіків - насправді дати їм силу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Відповідальність. Потужність аусти і витривалості. Реальна чоловіча влада. Що ми так цінуємо і продаємо стільки.
І нарешті я хочу поділитися з вами цитатою з книги Джона Ельріджа «Незламне серце». Що надихнула мене написати цю статтю.
Так, чоловіки дійсно небезпечні. Але небезпечний скальпель. Чи можна зашкодити вам або врятувати життя. Ви не намагаєтеся зробити це безпечно, розтушуючи його; ви кладете його в руці когось, хто знає, як її впоратися.
Якщо ви коли-небудь дивилися коні, ви знаєте, що стилі можуть викликати багато проблем. Вони міцні, дуже міцні, і вони на їх думку. Сплави зазвичай не люблять смоли і можуть поводитися дуже агресивно - особливо якщо є мари поблизу. Сплав важко тягти.
Якщо ви хочете, щоб мати більш спокійний, безпечний тваринний, є простий спосіб: ви повинні його відфільтрувати. Мерін набагато більш привабливий. Він буде робити те, що ви сказали його без протесту. З ним ви будете мати тільки одну проблему: мелін не здатний дати життя. Він не може зробити те, що це може зробити. Так, це небезпечна тварина, але якщо ви хочете життя, вона може дати, ви повинні прийняти, що це небезпечно. Немає одного без іншого.
Щиро вдячний чоловікам, їхню чоловічу силу. Допомогти їм стати міцними і більш сміливими. Немає нічого неправильного з миттям посуду в домашніх умовах. Купити посудомийну машину або навчитися любити процес. Нехай він робить речі, які ніхто не може обійтися без нього. Речі, які заповнюють його силою і енергією.
Після того, як після подвиги він прийде до вас і поставить всі трофи на ногах. І ви будете заглушувати так, щоб ваша кісточка була обхватою. Для задоволення. Ви, нарешті, після вашого чоловіка.
й Ольга Валяєва
Успіхів. Іболит.
ajbolit444.livejournal.com/862014.html
Джерело: