На УАЗах в Нарьян-Мар.

Привіт, кожен! Ну, класичний: перший пост, на YAP довго. Сьогодні в останній день відпочинку, нічого полювання, тому я вирішив зробити свій дебют тут.
Отже, трохи фону. Вересень 2011 Я колись працював в дуже відомому місті, займаючись продажем і сервісом великої кількості автомобільних брендів і не тільки. Серед них був улюблений і поважний УАЗ. З того часу місто Кірова є найближчим до всіх основних міст, розташованих на північно-східних областях Європейської частини Російської Федерації, наш офіс регулярно мав "хор" для забезпечення цих північних районів з автомобілями цього чудового бренду. 95% вагонів, які пройшли державні закупівлі, тобто лікарні, різні адміністрації тощо. В цілому, ми виграли одну з тендерів на поставку двох вагонів для адміністрації села «Секерс» в м. Нарян-Мар. Доставка постачальником. Керівник відділу продажу вирішив піти самостійно і розпочати пошук водія на другий автомобіль. Як тільки я дізнався, я волонтер. А потім я дізнався, що все це також відносно нормально оплачується одержувачем. Це чудово.
Вечора попереднього дня підготовлена послуга зайняла порожню бочку 200 л для палива, дошки, кабелі, каністри ... І АЗС.

Це 69 фотографії.

2,2 км Бочка в тілі фермера з усім іншим.

3. У З того, як фермер був абсолютно голий, йому довелося помутити музику, яка не була часткою, щоб викинути пізніше. Доповідач катує в сервісі електронів, на рахунок рекордера стрічки погодився з чоловіком, який прийшов на руку над стамескою для переробки. Це касета стрічка. Доповідач поставив його в картонну коробку.

4. 17:30. 6.09.2011. Департ від бази.

5. Умань Після 3 годин Саня спалахнула екстрена ситуація, поїхав до найближчої станції. Лампа тиску масла, що спалахнула на патриці. Перевірити його, значно нижче. Темно, зніміть весь відсік двигуна, знайдений ... Звісно, під час складання шланг при вході до нафтового радіатора не скручувався. Викручуємо його, розмаринуємо її, заправляємо її, переміщаючи.

6. Жнівень Після зчитування про серпентин Irael (ака Komi-trophy, вона також дорогою до життя) намагалася завжди тримати майже подвійну подачу палива, тому в будь-якому АЗС в горлі. На фото ми заповнюємо перед Ухтою з каністрів.

7. Про нас 6 хв. наступного дня. Увечері і вночі пройшов 815 км. Ми приїхали до Сосногорського до сну, їсти. На 0,5 "В'ятих" і на боці. Двигуни не зупинилися, це холодно.

8. У Сонце 2 години, швидкий огляд автомобілів, сніданку, піти на. Лепота ...

9. Навігація На 9:30 ранку приїжджаємо на знамениту дорогу. В короткий час це 75 км кицька, серед яких, в той час, 4 ділянки близько 50-100 метрів ФОНГ. Не було оптимізму про спілкування з людьми, які залишили там, наприклад, з водієм цього Камазу. Але рішення необхідно зробити, вирішив піти і побачити. І з'являється той самий, але трохи зламається, фермер, ми попросимо його, "Що робити?" З нами, з словами «Факс чоловіки краще не заходити в автомобілі» Залиште мене, автомобілі є меркандізом. Фак ...

10. На початку траси

, Україна

11. На шляху зустрілися чоловіки на L-200 Mitsu. Вони просто спрощені нас, сказав: "Не трахнув це, так само, як ми йдемо назад, ви будете втратити час," і зліва. Нестерти почали сноуборд. Але ми вирішили побачити, що далі. Просто в разі, видалені з автомобілів все, що може зловити, згинати, пошкодити.

Р

12. Від фермера - тільки виснаження до каталітики.

13. Патрик - витяжний і передній бампера. Все знайшли місце в задній частині мого фермера.

14. І все навколо природи, «за межами» червоний від lingonberry ...

15.00 р. У мене була маленька закуска, відкривши пиво і половину, вони зробили невелику димову ламку, думають про вже п'яту голову, приблизний план дій і половили.

Джерело: