З "Дар я виправила все"

Більш детальний звіт про роботу, виконану під kata, буде 7 фото, будь ласка, не ламайте... за якість не курка фото на Aiphon 4 і це деякі невиліковні тапочки ...

Вчора в нашій компанії було аварійне - універсальне масштабування!
Труба водопостачання у ванній зламала, після прибуття на роботу ми побачили картину не приємною: підлоги в коридорі були затоплені водою і техніками з совками, ганчірками і відроми знімають цей угл... Ну, витікають так добре, нічого серйозного заливки, тільки незручності - відключили воду і «до пекти-[вирізати цензурою]» в іншій будівлі відправлено ... добре, прийти - вижити ... З 9:00 до 13:00 відремонтували нашу трубу – відрізали стару секцію труби і зварили нову (ми думали так), навіть поверталися на воду ... і ми допустилися до туалету набрати воду в пляшках, промиваючи ручки і т.д. Бог, що ми побачили там!

Фото 1. Постріл через сльози ...

З "Дар я виправила все"

Фото 2. Після того, як ми змогли подивитись на це диво нанотехнологічний прогрес без сміху, ми визначили два проблемні зони.

З "Дар я виправила все" р.

Фото 3. 1-й сайт: "запобігання" або "Донута" (як вам подобається) від шланга не хочу прикріпити до вентиляції навіть дроту не допомогли !!! А потім виходить вроджена ідея - затримати стрічку! Без синього стрічка - ніщо і ніде, щоб залишитися довго (повний досвід), і сантехніки, які ми дуже досвідчені.

З "Дар я виправила все"

Фото 4. 2 Дослідник: Цікава точка... це не??

З "Дар я виправила все"

Фото 5. Що таке велика угода... що таке жовтий олов?

З "Дар я виправила все"

Фото 6. росіяни непереможливі ... "Чи ви, де ви збираєтеся витікати !!!" сказав головний сантехнік і fucked Chopic ...

З "Дар я виправила все"

Фото 7. Але тиск і здатність води перетікати в найбільш NANOPIDODOGOROYN ще не було скасовано ... в кінці вода і CHOPIC вступили в конспірацію, відправили всіх ебать і - "cap-cap-cap-cap". ? З "Дар я виправила все"

й
Ну, приїжджаємо, дайте собі дріп ... головне, щоб дозволити туалетам використовувати (припустимо, все це абонете шит висить над ними і як доступ до отворів для сечовипускання все ще заблоковано З "Дар я виправила все" ).

й
Доброго дня!

З "Дар я виправила все"

Джерело: