796
Toyota відрізняється від наших японських моделей
Учора я бачив оголошення нового SUV Harrier (Lexus RX) і вирішив спочатку поділитися картиною, але потім вирішив переглянути японську-Toyota. Я сподіваюся шанувальникам цього бренду зацікавить, особливо тих, хто їздить на лівому колі і ніколи не похилий в, щоб говорити, оригінальні.
Тут буде багато тортів, я розповість вам про закінчення.
Отже, кульприт цієї теми є новим Toyota Harrier, ми його знали, як Lexus RX, цей раз японська вирішила не зробити той же дизайн для цих брендів, особливо, оскільки RX було продано в світі протягом 2 років.
Я сподобалося Харок краще.
до
Зареєструватися
Далі я хочу поділитися Corolla (Axio), яка була продана в Японії на рік і половину, є також гібридні моделі.
Натюрморт
з
Corolla Fielder, автовокзал
Ми ніколи не маємо такого роду інтер'єру!
Ауріс, за принципом (крім насиченого оформлення інтер'єру та наявності гібридної версії) є те ж саме, що і наші.
Camry також подобається нам, але є, звичайно, і гібриди ... так само, як в США, тільки американський дизайн Camry більш успішним ...
1990Р. 2199Р.
Vitz (Yaris відповідно до нашого), також оновлено.
інтер'єр
Мій улюблений автомобіль - Аква, тим самим Приус, тільки менший (близько розміру Mazda 3 хетчбек), споживання всього 2,8 літрів, в Примор'ї ви вже можете взяти майже новий 13-й рік за 600 тисяч
Це також цікава модель – SAI, також відомий як Lexus HS.
Зареєструватися
інтер'єр
У Японії вони люблять невеликі автомобілі, Bb поширені.
І ця дитина була дуже страшна в Мерседесі, і (за чутками) завдяки німцям і їх малюку Смарт, цей автомобіль не буде продано тут, але це життєрадісна, дуже швидка машина - мені довелося спробувати її.
ІК
Порти
54046310
Ще одна дитина, дуже схожа на Rav 4, тільки більш компактна.
Руш.
Японська любов minivans, вони мають багато з них, але я дійсно люблю це Velfire.
свінгери
І тепер монстри.
Королівська корона
У
р.
Бодибилдерши
Allion є меншою моделлю, але також приваблює
магазини
1239464
Доми
Марк X (як я знаю, є наступником Марка II)
У
Одна з найбільш цікавих моделей в Тойота - століття, виробляється більш ніж десятка років, йде в інструкції, такі йде імперська сім'я.
з
р.
внутрішнє (тільки velour Salon!)
Японська Toyota має багато речей, але зараз я хочу показати вам деякі Американські моделі.
РАВ4 EV
повністю електричний, розроблений в поєднанні з неординарним Tesla
магазини
з капюшоном
Р
ковбойши
Американська нова корола
Додано до [mergetime]1377894681[/mergetime]
Це Lexus HS, aka Toyota SAI.
І в кінці гібрида! вантажівка Динамо!
Це, Мо; але боротися з ним.
Текст є шахтою, більшість знімків були зроблені з тут www.toyota.jp
р.
Джерело:
Тут буде багато тортів, я розповість вам про закінчення.
Отже, кульприт цієї теми є новим Toyota Harrier, ми його знали, як Lexus RX, цей раз японська вирішила не зробити той же дизайн для цих брендів, особливо, оскільки RX було продано в світі протягом 2 років.
Я сподобалося Харок краще.
до
Зареєструватися
Далі я хочу поділитися Corolla (Axio), яка була продана в Японії на рік і половину, є також гібридні моделі.
Натюрморт
з
Corolla Fielder, автовокзал
Ми ніколи не маємо такого роду інтер'єру!
Ауріс, за принципом (крім насиченого оформлення інтер'єру та наявності гібридної версії) є те ж саме, що і наші.
Camry також подобається нам, але є, звичайно, і гібриди ... так само, як в США, тільки американський дизайн Camry більш успішним ...
1990Р. 2199Р.
Vitz (Yaris відповідно до нашого), також оновлено.
інтер'єр
Мій улюблений автомобіль - Аква, тим самим Приус, тільки менший (близько розміру Mazda 3 хетчбек), споживання всього 2,8 літрів, в Примор'ї ви вже можете взяти майже новий 13-й рік за 600 тисяч
Це також цікава модель – SAI, також відомий як Lexus HS.
Зареєструватися
інтер'єр
У Японії вони люблять невеликі автомобілі, Bb поширені.
І ця дитина була дуже страшна в Мерседесі, і (за чутками) завдяки німцям і їх малюку Смарт, цей автомобіль не буде продано тут, але це життєрадісна, дуже швидка машина - мені довелося спробувати її.
ІК
Порти
54046310
Ще одна дитина, дуже схожа на Rav 4, тільки більш компактна.
Руш.
Японська любов minivans, вони мають багато з них, але я дійсно люблю це Velfire.
свінгери
І тепер монстри.
Королівська корона
У
р.
Бодибилдерши
Allion є меншою моделлю, але також приваблює
магазини
1239464
Доми
Марк X (як я знаю, є наступником Марка II)
У
Одна з найбільш цікавих моделей в Тойота - століття, виробляється більш ніж десятка років, йде в інструкції, такі йде імперська сім'я.
з
р.
внутрішнє (тільки velour Salon!)
Японська Toyota має багато речей, але зараз я хочу показати вам деякі Американські моделі.
РАВ4 EV
повністю електричний, розроблений в поєднанні з неординарним Tesla
магазини
з капюшоном
Р
ковбойши
Американська нова корола
Додано до [mergetime]1377894681[/mergetime]
Це Lexus HS, aka Toyota SAI.
І в кінці гібрида! вантажівка Динамо!
Це, Мо; але боротися з ним.
Текст є шахтою, більшість знімків були зроблені з тут www.toyota.jp