Відпочинок в Греції

Я вирішив, куди літати. Так як це було наше перше свято, і перед тим, що ми ніде не були в світі, не було нічого порівняти з ним. В принципі вони готові літати в будь-якому місці, де він гарячий і є море : . . . Одне з умов було те, що свято було досить бюджетним (десь близько 50000 р для всіх). Після довгого вибору в домашніх умовах і в туристичному агентстві ми раптом виявили, що для цієї кількості ми можемо розслабитися в Європі, на острові Кос в Греції : Ось де ми зупинилися.

Так, у нас є 7-денний квиток, з сніданком і вечерею в чудовому 4-зірковому готелі. Вартість поїздки 32000р. Вони взяли близько 500 євро з ними, досить було в принципі для всіх, хто бажав, але ви можете взяти трохи більше.

У вас буде 117 фото і одне відео. Наприкінці звіту, будь ласка, не розірвати, я відповідав питання пізніше =

Початок поїздки було як більшість відпочиваючих з Північно-Західного, тобто в Duty Free Pulkovo-2.

Правда, тому що це був мій перший рейс, він був трохи не до фото... камера потрапила тільки на літак.

Добрий Петро:

У той час як мій улюблений, і я був промовлявся над тим, що ми літали над тим, що перебували командир судна, кажучи, що рейси над територією України:

Ніч Румунія:

Греція привітала нас з теплом, ароматами фруктів в повітрі, дружніми прикордонними охоронцями і безхмарним нічним небом. Після прибуття в готель несподівано чекав нас на прийомі, ми поінформували, що були незначні проблеми з нашим приміщенням, і ми забезпечимо одноденний стенд. У готелі запрошують 33 рази на проблему приміщення, оскільки якщо ми платимо за квартиру і дали невеликий номер.

Кілька фото квартир:

3250Р. 3700Р.

більше:

123456Наступна

більше:

більше:

більше:

117674р.

З усіх тварин, на території готелю, на терасі іноді зустрілися ці крихітні гускові бампери:

395163р.

Пояснення, що наступний день, після сніданку, ми повинні піти в прийом і змінити квартири в звичайний номер (до речі, наступного дня ми сказали, що ми можемо відпочивати весь відпочинок в квартирах), ми запропонували вечерю, це так зване «шведський стіл». Немає особливого, але від дороги і на порожньому шлунку дуже нічого:

3250Р. 3700Р.

А в той час, з верхнього кафе, в той час як у нас є вечеря, ми мали цей чудовий вигляд:

Після щільної вечері ми повернулися в приміщення, де чекали сюрприз у вигляді пляшки вина, як пояснили при прийомі, був подарунок для незручності.

У той же час я не можу допомогти, але захоплення вигляду з тераси (ми пощастили, що будинок був останній і вид з тераси був на горах і море і не на сусідах):

Ще один вид на ніч:

Щоранку вранці.

Детальніше:

І більше:

Власне, я:

І моя половина:

Перед тим як залишити, я читаю багато відгуків про годівлі в готелі, багато хто пишу щось, як це:

Джерело: