ПАК ФА вперше показав!

14 фото звідси.

Це зроблено!
На п’ятому генерації, група журналістів, нарешті, продемонструвала найсвіжіші бійці з дистанції. Причиною цього стала підписання угоди про намір між РАС та УАЦ щодо розробки нових технологій та матеріалів для авіації.

Промісний авіаційний комплекс передової авіації (ПАК FA) - російський багаторульовий винищувач п'ятого покоління, розроблений компанією Sukhoi Design Bureau (Велика авіаційна корпорація), де також має офіційну назву Т-50.

На території «Сухой» все внутрішнє. Яблука може бути виведена без виходу з виробництва.

ПАК ФА вперше показав!

2,2 км Я не збираюся сказати вам багато, ви зацікавлені у перегляді фотографій? Тема зеленню I Brazenly snubbed Sergey. Я не шкода, я маю, але ярмарок. По дорозі його фотографії стають помітно кращими після шахти.

ПАК ФА вперше показав!

3. У Для забезпечення низької видимості повітряних суден проведено низку фундаментальних досліджень у різних сферах і поєднання результатів в одну технологію.

ПАК ФА вперше показав!

4. У Підписано угоду значно розширює спектр спільної роботи УАЦ та РАС. Раніше корпорація співпрацює з єдиним інститутом російської академії наук, тепер чотири підрозділи Академії наук приєднаються до спільної роботи з авіавиробником.

ПАК ФА вперше показав!

5. Умань Звісно, вони не дуже близькі. Але спасибі вам за це теж!

ПАК ФА вперше показав!

6. Жнівень І це не те, що вся квартира!

ПАК ФА вперше показав!

7. Про нас Верхньосекретні надходження повітря ретельно покривають кришки від цікавих очей і об'єктивів камери.

ПАК ФА вперше показав!

8. У Не багато журналістів. Я пам'ятаю тільки Росія24 і РТ, подивіться свої звіти.

ПАК ФА вперше показав! р.

9. Навігація Я повинен був прийняти 800 мм пострілу, я боївся, якщо я взяв його, я був постріл.

ПАК ФА вперше показав!

0 р. Але я задаю, що метод був поставлений приєць? Що ви думаєте?

ПАК ФА вперше показав!

11. Секретна зброя ПАК ФА. Не дуже. Це датчик швидкості, приймач тиску повітря.

ПАК ФА вперше показав!

12. Задня посадкова передача. Що ховається за кришками?

13. Передній.

ПАК ФА вперше показав!

14. Наприкінці прес-конференції на фоні літака вішалка була закрита і перша сторона ПАК ФА, він Т-50 приховує до... але чесно, я не знаю до тих пір, поки не знаю. Чи може бути демонстраційний рейс завтра? Насправді всі копії технічно обслуговуються і будь-які з дощок можуть літати для глядачів на МАКС.

Яка краса!

Джерело: