1 вересня

Написання бомбура (він буде тільки 8 фото, не розбиваємо):

Неймовірно приїжджав 1 вересня, а на нашому в’їзді (навколо школи) вже оселився зла сила: yaga, shigs, semki, mate, музика з мобільного - це все. І в один день я повернувся з роботи, коли він ще світився, і я бачив наші передні двері у всій своїй славі.

Що це було.

Ми вирішили переплітатися з братом.

До речі, демони зіпсували все: як двері (зовнішня і внутрішня), знак з номерами квартир, стеля візора, дошка оголошень, лавка, лавка ... Навіть в інтерком - не просто посипається фарбою, але подряпини екран ножем. Дріжджі

Починався з інтерком, рідина для видалення лаку була дуже корисною:

Я почав шукати, що буде написано пізніше. Моя мама попросила мене пофарбувати виноград, оскільки вона любить їх. Фото винограду в мережі не проблема, але тут є кольоровий принтер для друку ескіз - більше нереальних. В результаті вони зберігали фотографії на телефоні, але рукавички з сенсорним пристроєм дуже незручні.

Вони покладуть рукав на рукав, і вони звернулися, що вони планували.

Для всього - близько 30 циліндрів фарби і 4 годин часу.

Спочатку вони бажали зробити виноград на тлі дерева, але потім вони зрозуміли, що вони бажали б настоювати цю фактуру і пару квітів були відсутні:

Градієнти досить прості, якщо у вас є необхідні кольори. Але для створення всіляких родзинок і томів є власні техніки і тонкощі. Наприклад, для створення більш-менш реалістичних крапель, вони спочатку намальовані великими білими склянками:

582.67

... а потім пофарбувати поверх верхнього шару фарби, щоб дно злегка підсвічується (прочитаний матовий глянець):

, м. Київ

Дощ і ми були живописними і живописними. Потім вони підписали номери квартири, викручені в лампі. Немає часу, щоб пояснити, тут є результат (кінець):

Джерело: