207
кинотетра.
З огляду на популярність тем про пити все в рядку, я вирішив поділитися навичками і навичками.
Як завжди:
Перший пост.
Будь ласка, не помічайте занадто багато.
У вас буде 26 фото. (приваблива якість, адже крім щелепи з вбудованим підсвічуванням не було нічого під руки)
На сайті мого роботодавця, тому я перерахував його як джерело CHILD.
Ми отримали номер горищного поверху, який спочатку планується використовувати як більярд. Так проводи не укладають під акустику або проектора, ремонт готовий.
Плитка з гіпсокартону на стелі не дозволяє закручувати екран до стелі, а відстань між стовпчиками настільки невелика, що якщо вставити екран там, то дуже сенс установки проектора знижується до нуля.
Завдання полягає в тому, щоб знайти місце для установки екрана шириною не менше 240 см, встановити акустичну акустику, встановити проектор, і прикрито довести дроти до всіх цих робіт. Перед тим як захопити, потрібно зробити все це з мінімальними пошкодженнями і наслідками для готової обробки.
фото3
Фото
Фото
Тут ми йдемо, будуємо основну раму.
Тепер справа, так як у нас ще є сад, вирішив використовувати вбудовану акустичну акустику.
Ми отримали кути, всі різні.
Ось була коробка для прихованої установки екрана, одночасно і проводів в стелі, до проектора під проводом.
Отже, sab знайшов своє місце, встановивши акустику не забудьте прозвучати коробку зсередини і зміцнити її ребра.
724524 р.
Генеральний дизайн
Поставте центральний канал в поле екрана.
Який запуск тестового екрану.
Ми любимо те, що сталося і приклеюємо фасади.
Ще одним загальним виглядом є вже стовпчики під задню.
Ось задні стовпчики ближче і після фарбування.
Більше задніх
Помаранений раніше.
6897309
Ще один зовнішній вигляд.
І з іншої сторони є задня акустика.
р.
Ми робимо тканинні решітки. І пофарбуйте полки.
Ще один кут.
Задня готовий.
Добре, результат.
Детальніше
, Україна
Натюрморт
1143434
більше
Додано до [mergetime]1378109420[/mergetime]
Всі права, завершено.
Вартість матеріалу на 70 тп
І 3 тижні часу.
299164
Джерело:
Як завжди:
Перший пост.
Будь ласка, не помічайте занадто багато.
У вас буде 26 фото. (приваблива якість, адже крім щелепи з вбудованим підсвічуванням не було нічого під руки)
На сайті мого роботодавця, тому я перерахував його як джерело CHILD.
Ми отримали номер горищного поверху, який спочатку планується використовувати як більярд. Так проводи не укладають під акустику або проектора, ремонт готовий.
Плитка з гіпсокартону на стелі не дозволяє закручувати екран до стелі, а відстань між стовпчиками настільки невелика, що якщо вставити екран там, то дуже сенс установки проектора знижується до нуля.
Завдання полягає в тому, щоб знайти місце для установки екрана шириною не менше 240 см, встановити акустичну акустику, встановити проектор, і прикрито довести дроти до всіх цих робіт. Перед тим як захопити, потрібно зробити все це з мінімальними пошкодженнями і наслідками для готової обробки.
фото3
Фото
Фото
Тут ми йдемо, будуємо основну раму.
Тепер справа, так як у нас ще є сад, вирішив використовувати вбудовану акустичну акустику.
Ми отримали кути, всі різні.
Ось була коробка для прихованої установки екрана, одночасно і проводів в стелі, до проектора під проводом.
Отже, sab знайшов своє місце, встановивши акустику не забудьте прозвучати коробку зсередини і зміцнити її ребра.
724524 р.
Генеральний дизайн
Поставте центральний канал в поле екрана.
Який запуск тестового екрану.
Ми любимо те, що сталося і приклеюємо фасади.
Ще одним загальним виглядом є вже стовпчики під задню.
Ось задні стовпчики ближче і після фарбування.
Більше задніх
Помаранений раніше.
6897309
Ще один зовнішній вигляд.
І з іншої сторони є задня акустика.
р.
Ми робимо тканинні решітки. І пофарбуйте полки.
Ще один кут.
Задня готовий.
Добре, результат.
Детальніше
, Україна
Натюрморт
1143434
більше
Додано до [mergetime]1378109420[/mergetime]
Всі права, завершено.
Вартість матеріалу на 70 тп
І 3 тижні часу.