Старт forum7/topic565530.html
Про нас Я хотів би вбити дупу, який назвав швидку допомогу з похмілля і назвав мене симпатизацією.
Я просто хотів нагадати вам. До того, як ви забираєте свій телефон і набрати 03, ви відчуваєте себе погано? Уповільнення швидкості?
Просто прочитайте його. Я розумію все довго, повільно, але більшість цих питань залежать тільки від вас і мене.
Я розумію, що є теми, які не приходять, дупи, неслухняні, прийняті / покинутий і т.д. Все має місце бути.
Але я шкода.
На різних темах, але дуже чіткі. Швидка допомога.
Сидоров Михайло. Лікар швидкої допомоги:
Літерально:
ПИТАННЯ: У лавці, як вам подобається Національний проект Газели?
Я мачуха.
Нерідко в середині ночі, доторкнувшись, симпатія запитала: «На сьогодні багато проблем? й
Хочу взяти симпатизатор обличчям і відтінити його, як Висоцький Садалський.
Гіпси - найважчий удар. Самостійно і творчо.
до У них є тут пляма. З бінокулярними У дереві. Я налаштував і слухав. Нехай ви зателефонуєте, нехай ви повернетесь. Він відкрив двері і дав гойдалку: виклик!
Виклик.
Прямі наступні двері.
І вміло так, дупа, розкручена ...
Нормативно-правова база десятків тисяч. Зростаючі ділянки, дзвінки проводяться.
Що?
Ніцца. Буріант.
Один вчотирьох.
Чотири замість вісімки, а також авальнички: сісти вранці і прибули вранці.
А Райздрав відзначає щось, тому пізно на таверні бригади зберігалася, просто в разі.
І другий три зробив.
— У всіх лікарнях Санкт-Петербурга на в’їзді до приймальної кімнати є спавн. Підібрати передні колеса - u-u-uh! - колега піднімає задній - u-spirit, u-spirit! - прокат. Нема породи в судовій морзі, де, і великим, не доглядати.
Здійснюючи ніч на «спади з ліжка, приходять піднятися» викликає симпатію ягняти для Менгели.
Немає гарної ночі, не ходьба, не сидить.
На ліжко застібка і жовта нога на обличчі:
Про нас Болить ходити.
Дзвон. Скарлет, старомодний.
- Так?
- Що "наживо" - вирізати його! Приїжджаємо, приїжджаємо, я ветеран...
- Все правильно, заспокоїти!
Не займайте повітря.
Ветерани відрізняються від «рівних осіб» – ох, різні!
Зв'язок.
================================================================================================================================================================================================================================================================
Відчувається депатч.
до На цій вулиці немає такого будинку.
Розгортання.
до Так, ви робите. Я.
- Відкрийте свій паспорт.
Пауза.
до О, yeah.
Не часто, чесно. Але апологування навіть рідко.
================================================================================================================================================================================================================================================================
Про це повідомляється в передпокої.
І вони переплановані, не зустріч...
Перша хвилина в швидкої допомоги: сміхаючись над колегою – попадання вночі, стала атакою. Вони приклеюють пальці в ЕКГ, зануренням з сміхом, але я, утриманий, скажуть:
до І ви будете. У десять років.
Він пишається гордістю.
Шукаємо воду.
І вінець створення. Я.
"...і нескінченні тридцять років з болями."
Вони кладуть половину нікель у кишеню грудей. Як дверцят. З такою, ви знаєте, як ви, брат, для сигарет!
І отримав він на платежі - отримав тисячі, застрягли між дзвіницею і светрами: і це для вас, дорого, для поховання!
Війшов скаргу: так-і-со, і навіть кинувся
Вони роздягають бонус на рік.
Наркотики дивляться.
Ракові хворі зобов’язані згортання в присутності швидкої допомоги.
Ми приїжджаємо, ми підпишіться: вони скажуть, ми побачили, що...
Ми їдемо на поїздку.
З дверцятного кроку з чесидою:
- Ви отримали тут швидко!
Захоплюючий пекл, чт?
- Ава любить... Ну, потім ми чекаємо вниз, в машині, зателефонуйте, коли це час...
Ви зробили, ви захочете.
Журнали.
Їжте з них.
Висотні підписи на добу.
Нинteenth був представлений другий день.
Книжковий облік.
Колега.
Ніцца.
Застібка.
Скрабл. Інтелектуальна. Поезія та шахові комбінації. Цитувати серцем і блиском, щоб заздрити.
Я впевнений, що всі нас кинуть. Але він дивний – вказавши позицію, погоджується взяти речі.
DVD-плеєр, наприклад.
Або вузлик срібла.
З повним пакетом, іноді він йде з зсуву.
Госнаркоконтроль прибув на станції.
Додатково до комісії, кулемет у бронежилеті.
Чи думаю, що ми почали стріляти?
На ніч сімнадцять років привозять в амфетамінному абстеню. І ліплять пригнічення, потирають про дистонію.
Не перший, щоб прийти з цими симптомами. На щастя, що ви взяли?
Вони роздратовані, особливо дівчатами.
Ну, дистонія so dystonia - можливо, the buttocks ...
Повернутися в час.
Не допомагає.
Що ви говорите?
Хто думав!
І знову, що ви взяли і скільки?
Вони надають перевагу розірвати.
Чому вони зашифровані? Здавалося б, нечутливий запитати.
Щось ...
Джерело: