10872
Наслідки курки в дорослому віці
Що робити, якщо у вас немає курпоксу в ранньому дитинстві?
Ця дівчина є 21. Коли перший висип почав з'являтися на тілі, вона пішла до лікаря. На наступний день вона діагностувалася куркою. Починався з трьох невеликих прищів на носі, схожих на регулярні прищі. Вони були дуже свербіжними і тому дівчина пішла до лікаря на другий день. Вони сказали, що це було океї і що це буде на тижні.
13 фото через sivator.com
День три. Прищі почали розширювати і поширюватися по всьому тілу. Він був хрусткою і
Р
День чотири. З'яві проростки збільшилися за розміром і білими головками.
День 5. Все було «нормальним», акне виросло і лівою стороною обличчя стала злегка набрякла. Я повинен піти до лікаря за ліки.
День шість. Лікарі дивилися, і приймали, що вони побачили такий ефект від курпоксу тільки на освітні гірки. Антибіотики і креми почали працювати в наступний день.
День сім. Дуже добре. Сверблява свербка, а прищики почали закривати червоним скоринкою і сухим.
р.
День вісім. Позитивна тенденція на обличчі. Але ви ще не можете працювати.
День дев'ятий.
р.
День десять. Сидіння в домашніх умовах нестерпне, тому я ходив до найближчої швидкого харчування.
День дванадцяти. краще. Але це так повільно.
День чотиринадцяти. Перший день при роботі з тоном на обличчі.
Через місяць. Залишаються глибокі рубці. Особливо на носі.
Шкіри загоєні. Більшість курки залишають позначку на носі.
Джерело:
Ця дівчина є 21. Коли перший висип почав з'являтися на тілі, вона пішла до лікаря. На наступний день вона діагностувалася куркою. Починався з трьох невеликих прищів на носі, схожих на регулярні прищі. Вони були дуже свербіжними і тому дівчина пішла до лікаря на другий день. Вони сказали, що це було океї і що це буде на тижні.
13 фото через sivator.com
День три. Прищі почали розширювати і поширюватися по всьому тілу. Він був хрусткою і
Р
День чотири. З'яві проростки збільшилися за розміром і білими головками.
День 5. Все було «нормальним», акне виросло і лівою стороною обличчя стала злегка набрякла. Я повинен піти до лікаря за ліки.
День шість. Лікарі дивилися, і приймали, що вони побачили такий ефект від курпоксу тільки на освітні гірки. Антибіотики і креми почали працювати в наступний день.
День сім. Дуже добре. Сверблява свербка, а прищики почали закривати червоним скоринкою і сухим.
р.
День вісім. Позитивна тенденція на обличчі. Але ви ще не можете працювати.
День дев'ятий.
р.
День десять. Сидіння в домашніх умовах нестерпне, тому я ходив до найближчої швидкого харчування.
День дванадцяти. краще. Але це так повільно.
День чотиринадцяти. Перший день при роботі з тоном на обличчі.
Через місяць. Залишаються глибокі рубці. Особливо на носі.
Шкіри загоєні. Більшість курки залишають позначку на носі.
Джерело: