Космічна куля

5 зображень. нічого не відчужається до них :
Астронаут не легко. Необхідно мати відмінне здоров'я, навчання і бути готовими постійно працювати на межі своїх здібностей і приймати рішення в абсолютно ворожому середовищі, де найменша помилка може призвести до катастрофи. Але тим не менш, нічого людина відчужається підкорювачам простору і вони так само, як і ми любимо, щоб зробити задоволення своїх колег або МКК. І варто визнати, що деякі з цих відвертів хороші.

Водика в космосі

17 липня 1975 р. в космосі відбувався визначний захід - док-н Союз-19 та кораблі Аполлона. Але крім важливого політичного підтексту ця зустріч запам'яталася завдяки відвертому, організованому космонавтом Алексієм Леоновим, відомий своїм почуттям гумору. Після відкриття люків, а після переобміну рукоділля, американський астронавець отримав на дошці Союз, Леонов спокійно передавав їм труби з наклейкою «Москва горілка». Тоді він пояснив, що за давньою російської традиції, необхідно пити до сісти на святковому столі (як правило, ця концепція стосується нульової ваги).

Космічна куля

Прорив для прицілу, астронавти зшивають з труб ... в якому насправді був борщ - Леонов пропадив горілці етикетки після початку. За словами Леонова, усвідомлення того, що це не горілка, американці помітно тьмяніють, і на Землі ще кілька людей вважають, що космонавти використовували борщ, а не чим сильніше.

1 квітня

День захисника (також відомий як День Фолі) є майже завжди приводом для деяких маленьких жартів серед астрономів і МКК. Наприклад, 1 квітня 2010 р., екіпаж ІСС надіслав цю фотографію в МКК і супроводжував його запевненнями, що МКК нічого не турбуватиме про те, оскільки астрономаути «запали сонцезахисні окуляри і сонцезахисні окуляри з ними. й

Космічна куля

Ще одна історія з 1991 року. 1 квітня одна з найстаріших журналістів, які писали про космонавтику, Володимир Безяєв передав жити на радіостанцію All-Union Mayak з екіпажом Володимира Титова та Муса Манарова. З нагоди дня сміху, астронаути вирішили грати в радіослухачі. Але в кінці відіграли МКК.

Муса Манарова повідомила, що до станції доїхати до станції, а коли він і Володимир Тітов відкрив перехідні люки, виявилося, що номер на транспортному суді був якось дивним, не заводом. «Я зустрію невідому природну серію чисел» Манарова. Керівник МКК, ймовірно, не слухав програму з самого початку, через що на Землі розпочалася ціла спільнота.

Чудовий огірок

Космічна куля

Похід на експедицію на орбітальну станцію Salyut-6, Володимир Ляхов та Валерія Рюмінь секретно охопили контрандбанд в кишенях космічних костюмів на орбіту - огірок та помаранчевий. І перший звіт продемонстрував Землю цей огірок, нібито піднявся на станці теплиця. Ботаністи пішли з розуму: до того, як рослина навіть не дала яєчника, і тут весь огірок. Вони просять йому не їсти і почали думати, як терміново доставити диво огірок до Землі. І тільки через тиждень, астронаути зізналися з жартом, що показує апельсин.

косметика

Автор, мабуть, кращий в історії космічних відвертів, був астронаут Овен Гарірей, членом екіпажу другої експедиції до американської орбітальної станції «Скілаб».

Космічна куля

Коли «Skylab» знову потрапила до контакту з MCC, то на Землі чути ... Історія:

Привіт, Хьюстон, це Skylab. Чи ви почуєте мене?
Довга тиша.
Хьюстон, ви почуєте це неболаб?
«Я можу почути його, але я не можу розпізнати голос», - відповів оператор невизначено.
- Над, Хьюстон. Я не говорю тебе так довго. Боб, що ви? Єлена, дружина Овена. Хлопці не з'їли домашню їжу так довго, що я вирішив принести їх теплою. Зареєструватися
У вас вже є натовп навколо камери Bob.
- Над, Skylab. Мені потрібно, щоб щипувати ногу. Єлен, що дійсно ви?
Ми нещодавно гасимо лісові пожежі в Каліфорнії. Дима охоплює багато території. І, так, Боб, схід сонця дивляться.
Вдово, жіночий голос став непристойним.
Знаю, я пішов. Я бачу хлопчиків, які літають до командного модуля, і я не дозволяв поговорити з вами. Побачити вас пізніше, Боб!
«Бе, оленя», «Боги, безшумно змащені».

Після цього на Землі почули гучну сміху трьох астрономів «Скілаб». Як виявилося, Garriott взяв диктофон з ним в космос, до якого його дружини витерли кілька заданих фраз. Коли МКК звернувся до орбітальної станції, Garriott чекав на передавачі з голосовим рекордером в руці. Пізніше виявилося, що оператор Боб був з ними в «шарі» – Гаріот переоцінив його заздалегідь весь цей діалог. Про психічний стан свого друга.

Додатковий екіпаж

В цілому, екіпаж другої експедиції Skylab обов'язково мав дуже цікавий почуття гумору. Астронавти повернулися до Землі 25 вересня 1973 р. 16 листопада 1973 року в станції стартувала нова бригада. Відкриття вхідної люки, астронавти розпилюють перед ними три німі фігури. Один з них «підготовлений» на велосипедному ергометрі, другий протрудований з «вакумних штанів», а третій в елегантному положенні сати в туалеті.

Космічна куля р.

Виявилося, що попередній екіпаж забрав три старі комбінезони, набиваючи їх з усіма сортами сміття, і прикріпив «головки» з паперових мішків до них. Так як команда мала багато роботи, вони не встигли очищати шматки на деякий час. Астронаут Едвард Гібсон пізніше згадував: «Я відчув, як вони шукали мене, перевіряючи все, що я робив, але не допомогти.» Можливість.

Елевтерокок B

Про це заявив генеральний публіцист:

«У просторі потрібно здійснювати протягом двох годин щодня. У нас є спеціальні костюми. Ці костюми швидко зношуються, тому приймають кілька в рейсі. А потім, один раз, в змінному костюмі для фізичного виховання, ми знайшли одно-і-галф-літровий фляск з написом «Евтерокок Б» (енергетичний склад). Звісно, ми відкрили цю баночку і знайшли, що це було коньяк! Ми колективно розраховуємо, що якщо ми відвертаємо 8,5 грам коньяку щодня, ми вистачимо за весь рейс. Але ми необгрунтовані ... і тільки отримали половину напою. Решта просто не може виходити з фляска! Справа в тому, що рідина в нульовій вазі має однакову нульову вагу, як повітря, і тому якщо вона не викидається, то її просто перемішує з повітрям і перетворюється в піну.

Ми вирішили залишити решту, де ми його знайшли. Давайте подивимося на реакцію екіпажу, який замінить нас. Який сюрприз, коли вони прийшли до Землі і сказали нам, що вони закінчили коньяк! Ми всі здивовані - як? Виявилося, що вони прийшли з оригінальним способом. Тут є, хто може знадобитися це...

Один з астронавтів троянд під стелею і взяв баночку з губами, а другий в цей час збити його на голову. В результаті спочатку знизився, а рідина інерції заливається в рот.

Потім вони переключили місця. Як вони сказали нам, "Навколо вищої освіти, ви повинні мати принаймні вторинний розумсет." Важко не погоджуватися з цим видом.

Всі, прийняті тут: astronomy-en.livejournal.com/364164.html

Я колись мріяв стати астронатом.

Джерело: