305
Янка. Згортання очистити.
4 вересня 1966 р. в Новосибірську народилася Яна Дягілєва, яка стала однією з найвідоміших поетес і рок-піваків Сибірського підпілля.
Диффікулт життєвий шлях, завдяки непереносимості системи, невдоволених талантів і особливому погляду кожної роботи, багато років приваблюють погляди і душі людей. Кожен рік частіше зустрічаються досить значущі твори, присвячені роботі Янкеса - термінальних паперів і дипломних паперів, дисертаційних досліджень, філологічних статей ...
Незважаючи на заздрість, злий язик, твердість тих, хто в владі в Новосибірську, ми пам'ятаємо її роботу. І ми робимо.
З днем народження, Янка!
р.
ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВ'Я
Найзвичайніші.
Щоб зробити ваше життя брудним.
Я поклав її в душу, звітуючи про транограми.
Великий і непристойний
Посипання слини, жировий потік.
До кричуща: "Не достатньо для мене, не достатньо!" Подаруйте мені більше душі співати!
Це для нього, зірка-розрядник.
алети з верхнього поверху, з овчиною
Небо здається твоїм.
У нас є одна половина...
Потім він кладе руки на ручну жилетку. "Не відлік, - каже він.
Він буде вірним, щоб закріпити вас.
Місто, скеля та інші.
Запитайте, чи чекали поле ягід? Погода, погода, книги?
Ви дівчині? Використовується для гороху з намистинами.
Як і раніше. Все тут є надмірною.
...
Занурення нас, до вилучення тих, хто виконує свої ноти,
До сходження бандерів,
Ваші думки покриваються на отвори,
Не розуміючи їх, алас, часто.
? 03.09.13)
П.С. Я збираюся піти на могилу Янки; Я знаю багато людей, які хотіли б подякувати її у людини, але відстані отримуються в дорозі бажання, тому я буду прийняти ваші слова з собою. І звичайно я кладаю квіти.
З повагою, AGNI.
Джерело:
Диффікулт життєвий шлях, завдяки непереносимості системи, невдоволених талантів і особливому погляду кожної роботи, багато років приваблюють погляди і душі людей. Кожен рік частіше зустрічаються досить значущі твори, присвячені роботі Янкеса - термінальних паперів і дипломних паперів, дисертаційних досліджень, філологічних статей ...
Незважаючи на заздрість, злий язик, твердість тих, хто в владі в Новосибірську, ми пам'ятаємо її роботу. І ми робимо.
З днем народження, Янка!
р.
ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВ'Я
Найзвичайніші.
Щоб зробити ваше життя брудним.
Я поклав її в душу, звітуючи про транограми.
Великий і непристойний
Посипання слини, жировий потік.
До кричуща: "Не достатньо для мене, не достатньо!" Подаруйте мені більше душі співати!
Це для нього, зірка-розрядник.
алети з верхнього поверху, з овчиною
Небо здається твоїм.
У нас є одна половина...
Потім він кладе руки на ручну жилетку. "Не відлік, - каже він.
Він буде вірним, щоб закріпити вас.
Місто, скеля та інші.
Запитайте, чи чекали поле ягід? Погода, погода, книги?
Ви дівчині? Використовується для гороху з намистинами.
Як і раніше. Все тут є надмірною.
...
Занурення нас, до вилучення тих, хто виконує свої ноти,
До сходження бандерів,
Ваші думки покриваються на отвори,
Не розуміючи їх, алас, часто.
? 03.09.13)
П.С. Я збираюся піти на могилу Янки; Я знаю багато людей, які хотіли б подякувати її у людини, але відстані отримуються в дорозі бажання, тому я буду прийняти ваші слова з собою. І звичайно я кладаю квіти.
З повагою, AGNI.
Джерело: