390
Відправка? Брібері? Інсульт?
На сьогоднішній день мій мама назвав мене і попросила мені допомогти надати певну кількість продуктів, які мій батько, як відключена людина в першій групі, здається, має право на соціальні послуги. Я не бере участі в політиці, але це хворе, що люди просто хочуть купити перед виборами, і люди найбільш наївні і незахищені. «Чому це?» Сабанін Що? "Я не скажу." Ви не повинні сказати, це ясно.
Я чекав злаків, конденсованих і всіх, що, як я здивував, не просто кави, консервованої їжі, соку, і продукти далеко від дешевих, відомих брендів, не «добрих» соку, але «Я». Зрозуміло, що відключені не будуть купувати себе, це ще більше не загиблості. Їжте його. Ну і все ж залишилося, і це виглядає так само погано для нашого мера з голосами. Він писав себе, місто Москви, ЮЗАО. Мій малюнок, я взяв сьогодні.
Джерело:
Я чекав злаків, конденсованих і всіх, що, як я здивував, не просто кави, консервованої їжі, соку, і продукти далеко від дешевих, відомих брендів, не «добрих» соку, але «Я». Зрозуміло, що відключені не будуть купувати себе, це ще більше не загиблості. Їжте його. Ну і все ж залишилося, і це виглядає так само погано для нашого мера з голосами. Він писав себе, місто Москви, ЮЗАО. Мій малюнок, я взяв сьогодні.
Джерело: