Камчатка. Ведмедя риболовля на захищеному публіці

Ведмедя рибалка - дивовижна пам'ятка. Вони кажуть, що на березі озера Курил може зібрати до двох сотень ведмедів лосось. Два сто не ловили, але для звіту досить оцінили десятки клубних футів, які ми побачили цей день.
Головна

2,2 км

Риба збирає біля захисних споруд, які були зведені заповідним колективом. Ведмеді також збираються:

2865086

Риба намагається перенести потоки, але копати в бар'єрні конструкції. Є багато. Ось її ведмедики і охоронці:

Риболовля відбувається наступним чином: ведмедя занурює голову в воду, дивує рибу і вибирає заготовку:

Часом ведмедя звернулися з пошуку прей і перетворилися в нашому напрямку. Варто відзначити, що до мостів, на які ми стояв, ведмедя потрапити - один стрибок. Кожен раз, коли клуб загубив інтерес у рибу і перейшов на нашу компанію, працівник резерву вийшов вперед і вказав гармату на ведмеді. Зроблявся без слів, знову повернувся і знову почав риболовля.

5719895

Нарешті, ведмедя вибрав прей і прокинув себе в воду:

Незліченна спроба, другий забіг:

9. Навігація

Тим не менш, смішні кубики сіли на березі чекають мамі, щоб принести лову:

11.

Там був інший ведмедя на відстані, очевидно, вже повний:

Нарешті, ведмедя зловила рибу і перенесли смачну дитину:

Сім'я зникла в лісі, і після них прийшла здорова і потужна жінка:

Щойно вводять в воду, рибу побігли:

431183

Перший постріл був збій:

Другий раз був більш удачливий: після витоку ведмедя з'явився туш лосося з води:

Ведмедя відразу сіла і почала їсти обід. По-перше, я зробив шкуру рибою. Як він зробив це - Я не розумію, але він вийшов досить дефталі. Як банан лучений:

Далі в рибу клубний кусок, тримаючи його як стакан морозива:

Поблизу ведмедя дивилися з заздренням лову його ведмедя:

Риба прийшла до кінця:

Дотик пострілу. Я назвав його Мимішкою. Але лосось буде сперечатися з мною:

Тим часом ведмедя повернулася з лісу:

Підійшовши на її задні ноги, вона ловила дуже повільно і неакільно:

Джерело: