580
Мапа сайту
Якщо ви перестаєте думати про політику, ви можете побачити всі види природних явищ. Великі, маленькі. Ви можете, наприклад, перейдіть на димовику з замовником і знайдіть це диво. Зустрініть цю косу - не боїться! Якщо клієнт натискав на блискавку. Я не маю уявлення, що таке миша. Можливо, це навіть дуже чистоа миша, і я повинен прийняти її до зоопарку. Або візьміть додому. Але я нічого не зробив, так само...
4 фотографії
р.
... перевернути камеру на мишу. Я зробив картину. Миша все ще висіває і трохи запліднюється. Якщо не за розмір, це крихітна. А ще...
Миша має хвіст. Довгий. Але миша ретельно приховала її, заблокувала об'єкт особистої гордості, і в фотографіях немає пончиків. А потім...
Миша запропонувала печиво. Який він відмовився. Але він весело кусає траву. Фотосесія і я так втомлювала мишу, що він швидко промив обличчям і розкинувся на мисці справи. І я на власній, тому що в природній гармонії важливо.
Ось миша мийка. У десять секунд він буде виглядати на небо і відключатися.
Джерело:
4 фотографії
р.
... перевернути камеру на мишу. Я зробив картину. Миша все ще висіває і трохи запліднюється. Якщо не за розмір, це крихітна. А ще...
Миша має хвіст. Довгий. Але миша ретельно приховала її, заблокувала об'єкт особистої гордості, і в фотографіях немає пончиків. А потім...
Миша запропонувала печиво. Який він відмовився. Але він весело кусає траву. Фотосесія і я так втомлювала мишу, що він швидко промив обличчям і розкинувся на мисці справи. І я на власній, тому що в природній гармонії важливо.
Ось миша мийка. У десять секунд він буде виглядати на небо і відключатися.
Джерело: