521
Кожен каже, що це повені.
Комсомолськ-на-Амуру потопає!!! і всіх мовчить про це!!!
499.00 Р
Місто
Ринок закрито.
Натюрморт
Наш променад, під водою, пляж
там
Ось як Amur-Father тепер.
жахи
р.
Не вдається з ним.
152569.
Жителі допомагають мешканцям
техніка
дамбудування
Вони також приваблюють студентів.
Натюрморт
Натюрморт
Кожен отримує гарячу їжу.
Emergencies поле кухні дуже смачна їжа
Я не хочу породити Чуркощіков, але труднощі об'єдналися всім. Мусульманська релігійна організація також поховала всіх волонтерів у дамі. Дякую.
Чудовий pilaf, дуже смачний
Як не весело, шторні каналі закладають з мішками, тому що міські мийки звідти, підземні води також висихають і нагрівають місто.
Додано до [mergetime]1378515166[/mergetime]
і невелике візуальне відео, затопило основне шосе міста, що з'єднує обидва райони Комсомольського
Москва наполягає на те, що у нас є паводки, а не паводки, бо словом паводка несе величезні виплати жертвам.
І нарешті улюблена картина Комсомолчана. Це буде смішно, якщо небо було так сумним.
У мене є все, хоча такі відео і фотографії можна покласти набагато більше, просто хотів привернути увагу до нашої проблеми.
Джерело:
499.00 Р
Місто
Ринок закрито.
Натюрморт
Наш променад, під водою, пляж
там
Ось як Amur-Father тепер.
жахи
р.
Не вдається з ним.
152569.
Жителі допомагають мешканцям
техніка
дамбудування
Вони також приваблюють студентів.
Натюрморт
Натюрморт
Кожен отримує гарячу їжу.
Emergencies поле кухні дуже смачна їжа
Я не хочу породити Чуркощіков, але труднощі об'єдналися всім. Мусульманська релігійна організація також поховала всіх волонтерів у дамі. Дякую.
Чудовий pilaf, дуже смачний
Як не весело, шторні каналі закладають з мішками, тому що міські мийки звідти, підземні води також висихають і нагрівають місто.
Додано до [mergetime]1378515166[/mergetime]
і невелике візуальне відео, затопило основне шосе міста, що з'єднує обидва райони Комсомольського
Москва наполягає на те, що у нас є паводки, а не паводки, бо словом паводка несе величезні виплати жертвам.
І нарешті улюблена картина Комсомолчана. Це буде смішно, якщо небо було так сумним.
У мене є все, хоча такі відео і фотографії можна покласти набагато більше, просто хотів привернути увагу до нашої проблеми.
Джерело: