Композитний табір "Спутник", Волога обл.

Довгий час я прочитав YAP, подивився на матеріали довго. Так я вирішив. Він провів 30тир, придбав камеру Sony NEX-F3Y (Я хотів би похвалитися X-R), зареєстрований на ЯП. Після довгого часу я пішов на місця, де я пішов 15 років тому. У селі та Старому таборі, де я провів більшу частину дитинства. Це було приємно відвідати місця, щоб ближче до серця.

Це буде 56.

р.

Фото

У нас зустрінеться хороше повідомлення. фото 3

Це головна будівля, є управлінські номери, медичний центр, монтажний зал, це кінотеатр, це село дискотека) фото 4

р.

Хороша звітність. Я дуже люблю вірити.

р.

Загальний вигляд з головної будівлі, потім сам табір. фото 6

Мирний карусель, обертається на фіолетові кола з закритими очима. Улюблена пам'ятка, всі діти. фото 7

Дуже смачна страва! Я ніколи не відмовився додати будь-які добавки! Може бути краще, ніж це зробив, і я не їсти в будь-якому місці. Якщо ви думаєте, що зображення на моніторі дещо вигнуті, не хвилюйтеся, цей час працював над структурою.

Житлові будинки. фото 9

У цьому місці в центрі, були будинки, піонери-консультанти Але місцеві жителі думали, що краще нагріти плити з будинками, в холодних зимах

Їдальня в спині.

День ванн четвер.

Камін за фасадом і далі по конструкції знаходиться стокер, для обігріву будівель, на прохолодних літніх ночей. Так, потім і влітку може затопити плиту, просто зробити дітей комфортним.

Ще один житловий будинок з блискавкою на дворі.

Корпус крила. Вид надзвичайно пригнічений.

Дверцята корпусу.

Стіна корпусу.

Периметрові стовпи були встановлені відносно недавно (списання всюди проходить). Тут ми бачимо частину футбольного поля, водозабору) та спортивного обладнання.

Сонце.

3610Р. 4200Р.

Вікно.

р.

Далі знаходиться кімната в одному з будівель. Ось фіксатор, який колись використовувався дітьми.

Далека сторона.

598376

Пара тумбочки.

Матраци, один м'який і чистий, тепер лежачи в паличці і чекаючи часу.

Ось скручування деталей інтер'єру.

Я пам'ятаю цей номер. Почуття повертається з новою силою.

Я використовував, щоб провести час тут.

Подумайте, що це креслення 15 років. Але фарба ще не відхилена. Я не пам'ятаю падати, шукаю на цьому сонці, я був 10 років в часі.

Ми йдемо назовні, гойдалки, дихає свіжим повітрям.

р.

Наша тераса.

Наше тіло.

далі

, Україна

далі

більше

Двері

919000, Україна

Головна

Пляж, по всій території футболу. Я не даю туди, все переросло з травою, але ми бачимо парасольки, вони стоять на березі. Річка відмінна, вода чиста, прозора, з червоним відтінком. Є лише вода.

Ще одне тіло.

Чи не можна стояти, приймаючи воду близько. Добре, ви не можете пам'ятати без сліз, ті дні, коли ви навчитеся бути нерішені перед папками, розміщення 3 отвори шафи без перегородок на одному тумбі) Добре, що M і G були відокремлені різними входами. Але особливо сором'язливі, запліднені найближчі кущі.

Шлях вздовж корпусів

Прапор і пам'ятник піонерам.

Місце відпочинку було 6 лавок з двох сторін. Це пошкоджений.

Передній гачок, один не опускається окремо.

Р

вона

Пам'ятник, здається, що він навіть спробував відновити, слухаючи один раз оновлений шар фарби.

Це те, що багато людей побачили, не просто в цьому таборі. Це загадкова тумба ракети, яка завжди була покрита великою кількістю секретів. Він на таборі. Корпус ракети має петлю, яка дозволяє відкрити її посередині. Далі ми виїхали і відчинили двері, і ми виїхали. Таємниця залишилася секретом дитинства. Тепер тенденцію не так само, як падають до такої висоти.

ракета 2

ракета 3

Р

Горох сосни.

Це робоча зона. Коли я сидів перед нею, я дивився старші хлопці виконують.

Тепер, на жаль, не закривати, все вирощується.

Занурення мене, з числом фотографій обману, що здавалося б, як баян на попередній фото. Ні. Я не зустрілася з ними. Але дайте мені розповісти про собаки, в кінці прогулянку я зустрівся з таким екземпляром чотириногих собак. Немає поранених під час зйомки. На мій логан є пошкодження () Але в порівнянні з емоціями я отримав, машина смоктати. Про нас Я все.

28

Джерело: